- 22 Kasım 2021
- 387
- 515
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiziminda elleri.surekli ağzında ama.huzursuz olduğunu düşünmedim hiç her şeyi ağzına götürüyor doktor doktor normal dedi ısırmaya çalışma gibi bir durumu yok dahaKızlar benim kız pek bı huzursuz bu aralar eli hep ağzında boğazına kadar sokup kendini kusturuyor. Sürekli salya akıtıyor ağzından her şeyi ısırmak istiyor. Biberonu bile ısırmaya çalışıyor emmekten ziyade. Sanırım dış çıkarma dönemine girdik. Sizlerde durum
Ayni benimde öyle ne olursa farketmez kumanda telefon vs. önlük dayanmıyor bizeKızlar benim kız pek bı huzursuz bu aralar eli hep ağzında boğazına kadar sokup kendini kusturuyor. Sürekli salya akıtıyor ağzından her şeyi ısırmak istiyor. Biberonu bile ısırmaya çalışıyor emmekten ziyade. Sanırım dış çıkarma dönemine girdik. Sizlerde durum ne
Aynı durumdayız. İnanılmaz salyası var. Bugün ateşten dolayı çocuk acile götürdük orrdaki doktor da ne kadar çok salya akıtıyosun bakalım dişler mi geliyor deyip kontrol etti. Damak henüz düzleşKızlar benim kız pek bı huzursuz bu aralar eli hep ağzında boğazına kadar sokup kendini kusturuyor. Sürekli salya akıtıyor ağzından her şeyi ısırmak istiyor. Biberonu bile ısırmaya çalışıyor emmekten ziyade. Sanırım dış çıkarma dönemine girdik. Sizlerde durum ne
Biz 3. Ayında başladık antibiyotik kullanmaya idrar yolu enfeksiyonu ve idrarda bakteri çıktığı için. Her şey onların sağlığı için napalım. Böyle durumlarda çaresiz kalıyoruz içimize sinmiyor ama başka çaremiz de yok malesef. İyi olsunlar daHaydaaa yorum gitti kendi kendine..
Neyse burdan devam edeyim. Damak henüz düzleşmemiş dişler için erken dedi. Ama normalmiş salya bu dönemde. Yumruğunu aşırı sokuyor ağzına direkt çekmiyorum ama başka şeylerle dikkatini dağıtıp çektiriyorum. Bu da nereye kadar illa sokuyor bi şekilde.
Bu arada 4 aylık çocuğumda kanda crp 24 çıktı antibiyotik başlattı doktor. Başladım ama hiç içime sinmiyor. Ateşi düşmedi iki gündür. Bu kadar erken antibiyotik alması ne kadar doğru başka. Yolu yokmuydu bilemiyorum
Ayda bir kilo almış normal iyi benim 3740gr doğdu 3 aylıkken 6.5 kiloydu bu ay 7.5 4 aylık oldumerhabe güzeller anneler kız bebeginiz 3 aylıkken kaç kiloydu acba ben 2100 gr ile dogum yaptım 3 aylık oldu 5200 e ulaştık ne kadar yolumuz kaldı onu merak ediyorum
3 aylıkken 5400 dü sanırım kız bebeğimmerhabe güzeller anneler kız bebeginiz 3 aylıkken kaç kiloydu acba ben 2100 gr ile dogum yaptım 3 aylık oldu 5200 e ulaştık ne kadar yolumuz kaldı onu merak ediyorum
Ne zaman biter acaba bu atak gece uykuları yarım saatte bir birden uyanıyor ağlıyor ve uykuya zor dalıyorKızlar bebeklerinizde uyku problemi meme reddi huysuzluk yaşıyorsanız 14.5 ile 19.5 hafta arasında iseniz atak haftasında olabilirsiniz
19.5 haftaya kadar sürecekmiş 19. Haftaya girdim az kaldı diyorum kendimce akşam hiç uyumadıNe zaman biter acaba bu atak gece uykuları yarım saatte bir birden uyanıyor ağlıyor ve uykuya zor dalıyor
Sağlık ocağının verdiğini tavsiye etmiyorlar ben de hangisini alsam acaba bilemedim. Bir de kustukça çıkıyor çocuktan üstü başı leke oluyor hepArkadaşlar bugün kan damlasına başlayacağız. Siz ne tavsiye edersiniz, sağlık ocağının verdiği damlaya mı başlayayım, siz ne aldınız?
Sidefer verdi doktorumuz içiyor zorlanmadan 1 ml veriyorum bazıları ise kilosuna bir damla veriyormuşArkadaşlar bugün kan damlasına başlayacağız. Siz ne tavsiye edersiniz, sağlık ocağının verdiği damlaya mı başlayayım, siz ne aldınız?
Bestiron kullaniyorum cvit beraber oldugundan emilimi daha iyi oluyo kizim da seviyo tadini tavsiye ederimArkadaşlar bugün kan damlasına başlayacağız. Siz ne tavsiye edersiniz, sağlık ocağının verdiği damlaya mı başlayayım, siz ne aldınız?
Merhabalar forumda araştırırken sizin yorumunuza denk geldim de idrar yolu enfeksiyonunuz geçmiş miydi ilaç kullandınız mı benimde idrarda bakteri çıktı biraz endişeliyim fikirlerinize ihtiyacım varKizlar sonuclarim cikti karaciger enzimlerim normale donmuş cok sukur idrarda biraz bakteri cikmis gebelik baslangicinda 252 di su an 69 cikmis birazdna gidecem sonuclar icin belki şase verir.
Merhaba biz de 2 şubat doğumluyuz ve 1-2 defa dışında biz de dönmüyoruz dediğiniz gibi dönmeye ramak kalıyor ama yüz üstü durmayı da sevmiyor zaten , büyük oğlum da geç dönmüştü o yüzden hiç endişelenmedim rahat olun benceMerhaba arkadaşlar burda pek aktif değilsiniz sanırım. Yine de sormak istedim belkş aydı haftada olanlar vardır ben 8 Şubat 2023 te doğum Yaptım kızım hala dönmüyor sadece yana doğru başını iyicene çeviriyor yolladığın fotodaki gibi. Yaklaşık 1,5 aydır böyle sizinkiler dönüyor mu. Bir de sadece mama veriyorum sütüm erken kesildi emmediği için. O yüzden ek gıdaya 5,5 aylık olduğunda başlamam istiyorum. Doktorum yavaş yavaş o zaman başlarsın demişti.