Bizde de süt alarjisi var hatta grubun çoğunda süt alerjisi var bu sene çok fazla duydum artık koronadan mı aşılardan mı yoksa gdo lu yiyeceklerden mi bilemem. Kilo alımı yavaş olduğu için Aptamil pregomin syneo alerji mamasına başlamıştık iki aylıkken. Malesef kimse bana biberona alışır meme reddi olur denediği için biberon kullandık (Keşke şırınga yada kaşık biberon kullansaydım zaten emiyordu günde 3 defa mama verecektim doktor tavsiyesi ile.) Neyse 2 hafta sonra meme reddi başladı iki buçuk ay emzirebildim yavrumu. Sonrasında sağarak vermeye çalıştım ama olmadı emmedigi için sütüm azaldı yok gibi bisey en son Eds yöntemi deneyeyim dedim o hortumdan da midesi bulaninca malesef anne sütü defteri kapanmış oldu. Alerjik bebeklerde mide bulantısı kusma oluyor sadece alerji maması yediği halde kusması devam ediyor benim kızın da her şeyi araştırıp en son idrar verdik hiç aklıma gelmezdi mesela idrarda enfeksiyon ve bakteri çıktı belki o da kusma yapıyor olabilir tabi ki antibiyotik kullandık haftaya kontrole gideceğiz. Bizim gibi bebegi olanların sürekli doktor kontrolünde olmasında fayda var napalım Allah beterinden korusun tüm çocuklara şifa versin inşallahMerhaba hanımlar 15 Şubat'ta doğum yaptım bebeğinde süt alerjisi soya alerjisi var .ilk zamanlar sadece emziriyorum ama şimdi evolvia Rp1 verdi doktor ishal kesildi.z.Bebegimdr 2 haftadır meme reddi var sağıp veriyorum ve bu aralar çok iştahsız iki gündür de kusması var midesi bulanıyor kilo alımı çok yavaş 1 hafta once 4700 idi kilosu. bebeği böyle olan var mı
Bizde de süt alarjisi var hatta grubun çoğunda süt alerjisi var bu sene çok fazla duydum artık koronadan mı aşılardan mı yoksa gdo lu yiyeceklerden mi bilemem. Kilo alımı yavaş olduğu için Aptamil pregomin syneo alerji mamasına başlamıştık iki aylıkken. Malesef kimse bana biberona alışır meme reddi olur denediği için biberon kullandık (Keşke şırınga yada kaşık biberon kullansaydım zaten emiyordu günde 3 defa mama verecektim doktor tavsiyesi ile.) Neyse 2 hafta sonra meme reddi başladı iki buçuk ay emzirebildim yavrumu. Sonrasında sağarak vermeye çalıştım ama olmadı emmedigi için sütüm azaldı yok gibi bisey en son Eds yöntemi deneyeyim dedim o hortumdan da midesi bulaninca malesef anne sütü defteri kapanmış oldu. Alerjik bebeklerde mide bulantısı kusma oluyor sadece alerji maması yediği halde kusması devam ediyor benim kızın da her şeyi araştırıp en son idrar verdik hiç aklıma gelmezdi mesela idrarda enfeksiyon ve bakteri çıktı belki o da kusma yapıyor olabilir tabi ki antibiyotik kullandık haftaya kontrole gideceğiz. Bizim gibi bebegi olanların sürekli doktor kontrolünde olmasında fayda var napalım Allah beterinden korusun tüm çocuklara şifa versin inşallah
Anlattıklarınızın hepsini denedim malesef ise yaramadı eller serbest sağım için bebeğimin yine kucağımda olmamasi gerekiyor sürekli yapışık geziyoruz uyurken bile kucağımdaPembesacli Rapunzel merhaba bebekler memeyi sever, biberona alıştı meme almıyor diye üzülüp vazgecmeyin lütfen. Mümkün olduğunca emzirmeye çalışın, önce memeyi teklif edin sonra biberonu verin. Süt sağımına uygun sütyen var J… mağazasında onunla birlikte eller serbest sağım yapabilirsiniz. Süt üretimini desteklemeye yardımcı Bestlak damla için, alerjiyi tetiklemiyorsa pekmezi sulandırıp için, meme masaji yapın.
Bestlak damla kaç kutu bitirdim hazır macunlar denedim pekmezi de denedim ama sütüm artmadı git gide azaldı şuan sadece sıkınca damla damla geliyor bebeğim çok sabırsız açlığa asla tahammülü yok mamayı bile zor bekliyor o yüzden benim işim Zor boş meme cekmek istemiyor haliyle bazen tokken veriyorum yalayıp bırakıyor çok zor bir süreç geçirdim hem alerji hem kolik hem kuvezde kalmıştı derken benim de psikolojim ve sabrım kalmadı süt için o yüzden saldım biraz da açıkçasıPembesacli Rapunzel merhaba bebekler memeyi sever, biberona alıştı meme almıyor diye üzülüp vazgecmeyin lütfen. Mümkün olduğunca emzirmeye çalışın, önce memeyi teklif edin sonra biberonu verin. Süt sağımına uygun sütyen var J… mağazasında onunla birlikte eller serbest sağım yapabilirsiniz. Süt üretimini desteklemeye yardımcı Bestlak damla için, alerjiyi tetiklemiyorsa pekmezi sulandırıp için, meme masaji yapın.
Nasip kımset o zaman, mamayla da büyüyen aynı memeyle de büyüyen nasılsaBestlak damla kaç kutu bitirdim hazır macunlar denedim pekmezi de denedim ama sütüm artmadı git gide azaldı şuan sadece sıkınca damla damla geliyor bebeğim çok sabırsız açlığa asla tahammülü yok mamayı bile zor bekliyor o yüzden benim işim Zor boş meme cekmek istemiyor haliyle bazen tokken veriyorum yalayıp bırakıyor çok zor bir süreç geçirdim hem alerji hem kolik hem kuvezde kalmıştı derken benim de psikolojim ve sabrım kalmadı süt için o yüzden saldım biraz da açıkçası
Gec kaldım sanırım 15. Hafta içindeyiz rota aşısı içinRota ve meningokok aynı anda yaptırdım 2 gece ağlayarak sık sık uyandı 2-3 gün de ishal gibiydi sonrasında düzeldi
Prospektüs bilgisine göre 2. Doz 24. Haftaya kadar yapılabilir. Hekiminize bir danışın isterseniz.Gec kaldım sanırım 15. Hafta içindeyiz rota aşısı için
Çok sevindim düzelmesineBebeğinde alerji olan arkadaşlar benim bebeğim de de gürültülü kaka gaz sancısı çok sık kaka yapma ve reflü belirtileri vardı doktora gittiğimde kanlı kaka olmadığı sürece herhangi bir sıkıntı yok dedi ve 3 ay ile birlikte gaz sancısı gürültülü kaka yapma geçti kakasını artık 3 günde bir yapıyor reflüsü çok çok azaldı bazen belirtiler karıştırılabiliyor o yüzden söylemek istedim
Bir kac doktora sordum bu hafta olabilir dediProspektüs bilgisine göre 2. Doz 24. Haftaya kadar yapılabilir. Hekiminize bir danışın isterseniz.
Yoktu ama doktor olabilir dedi kan olmadığı sürece korkma demiştiÇok sevindim düzelmesineBizim yarın alerji bölümüne randevumuz var bu belirtilerin yanı sıra köpüklü kakada var sizinde var mıydı?
Biz yaptırdık bir yan etkisi olmadı sakin sessiz atlattık.Rota aşısı yaptıran varmı aranızda herhangi bir yan etkisi oldu mu?
Kardeş mamaların içindekiler çok daha faydalı bile. Üzme kendini. Benim de durumum aynı seninle. Ben yine de memeye götürüyorum bakıyorum bazen geliyor gittiği yere kadar bazen de iki dak bile sürmüyor mırın kırın edince mamayı veriyorum. Bende meme reddi yok çünkü tommie tippie kullandım baştan beri. O çok fark etti. Ama işte süt az neyse boşver,Bestlak damla kaç kutu bitirdim hazır macunlar denedim pekmezi de denedim ama sütüm artmadı git gide azaldı şuan sadece sıkınca damla damla geliyor bebeğim çok sabırsız açlığa asla tahammülü yok mamayı bile zor bekliyor o yüzden benim işim Zor boş meme cekmek istemiyor haliyle bazen tokken veriyorum yalayıp bırakıyor çok zor bir süreç geçirdim hem alerji hem kolik hem kuvezde kalmıştı derken benim de psikolojim ve sabrım kalmadı süt için o yüzden saldım biraz da açıkçası
Dün yaptırdık bir sıkıntı olmadı ishal diyolar maximum burda bizim ki kaka da yapmadı halaRota aşısı yaptıran varmı aranızda herhangi bir yan etkisi oldu mu?
Benim bebeğim 16 şubat doğumlu dün oldu bence olabilirsiniz ama fazla zaman kalmamış mühim olan 2.doza zaman kalmasıGec kaldım sanırım 15. Hafta içindeyiz rota aşısı için
Yaptırdım yaptırdım 105 günlük olana kadar yapilabiliyomus ben yinede ağrısı olur diye calpol verdim çünkü gaz yaptı karnıda gurulduyor kıvranıyorDün yaptırdık bir sıkıntı olmadı ishal diyolar maximum burda bizim ki kaka da yapmadı hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?