2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
İlk hafta doğum kilosunun %10una kadar vermesi normal değil mi?

Maalesef bu oluyor kendi annende olsa kv de farketmiyor sen doğru bildiğini yapmaya çalış yoksa için içini yiyor sütün zaten zamanla çoğalacak sen bile inanamayacaksin takmamaya çalış lütfen

Ilk gebelıgım makat gelıstı sezaryen oldum bende donmedı oyle cok agrılı zor da olmadı toplamda 40 dk da cıkmısız oglum 20 dk da ben 40 dk da :) içini ferah tut.
Benimde doğum yaklaştıkça vesveselerim artıyor kendimi sakinleştirmeye hayırlısını dilemeye devam ediyorum :/
Allah sağlıkla doğurup sağlıkla birlikte evlerimize dönmeyi nasip etsin

Ne güzel yanında kuzum destek olmaya çalışıyor o da kendi tecrübeleriyle o zamandan bu zamana çok şey değişmiştir elbet ama yanında olması bile çok kıymetli bence sende lohusasın kalbini kırmadan ana kız orta yolu bulursunuz siz
Doğumhaneden çıktığında annenle eşini yan yana görmek bile güzel bir histir bence.. Ne bileyim duygusalım galiba artık çok ifade de edemedim

Bebeğin hayırlı olsun canım valla bizde aynı durumdayız kontrole gittik yüksek cikti sarılık kuveze aldilar kiloda almıyor kilo kaybı var ve aynen emiyo çiş kaka yapiyo dolu dolu değil bugün 2.günü kuvezde bakalim hayirlisi

P Pembe gokyuzu canim nasılsın oglun nasil merak ettim sizi
İyiyiZ canım çok sagol oğlum hala kuvezde çok şükür bı sıkıntısı yok kilo almasını bekliyoruz süt sagiyorum götürüyorum inşallah en geç bı on güne gelicek eve bekliyoruz bakalım

İyiyiZ canım çok sagol oğlum hala kuvezde çok şükür bı sıkıntısı yok kilo almasını bekliyoruz süt sagiyorum götürüyorum inşallah en geç bı on güne gelicek eve bekliyoruz bakalım

Günü tamam olana kadar bekletiyorlar canim. Biraz daha toparlansin gelir annesi. Allahim saglikli kavuşmayı nasip etsin.

Canım çok zor biliyorum ama takmamaya çalış Allahtan karışan annen tamam gıcık ediyor ama en azından lafını söyleyebiliyorsun Kayınvaliden olsa söyleyrnezsin içinde kalır eşinle aran bozulur Lohusalıkda yalnız da kalınmaz Böyle böyle geçecek merak etme

Bu mesajını görünce öyle sevindim ki aklıma takılıyor istemesem de inşaallah kolay geçer benim de hem bebişim kolayca çıkar inşaallah canı filan acımadan hem de ben kolayca çıkarım ameliyattan Aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…