Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tek taş derler bu görüntüye hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhaba minnak anneler bizde kesemizi gördük. Ama dr ölçmedi ya sizce çok küçük değil mi 5+2yiz şu an 3 gün önce son beta 1400 cicarıydı. anlayan varsa yorum yapabilir mi lütfen
Çoğul gebeliklerde fazla yükselebiliyor en iyisini doktorunuz bilir sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahkızlaaaar selam bende 5+5 hamileyim 28 mayısta 282 çıkan beta hcg 3 haziranda 5741 çıktı doktor 2000 lerde beklediğini fazla yükseldiğini söyledi ikiz olabilir mi sizceeee
Çoğul gebeliklerde fazla yükselebiliyor en iyisini doktorunuz bilir sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allakızlaaaar selam bende 5+5 hamileyim 28 mayısta 282 çıkan beta hcg 3 haziranda 5741 çıktı doktor 2000 lerde beklediğini fazla yükseldiğini söyledi ikiz olabilir mi sizceeee
3 yıl önce bu halini gördüğüm bebeğim şimdi içeride mışıl mışıl uyuyor. Gayet normal gözüküyor.Merhaba minnak anneler bizde kesemizi gördük. Ama dr ölçmedi ya sizce çok küçük değil mi 5+2yiz şu an 3 gün önce son beta 1400 cicarıydı. anlayan varsa yorum yapabilir mi lütfen
Hayırlı olsuuun :) ilk zamanlar hızlı yükselebilirmis. İkiz de olabilir. 8. Haftaya kadar yolu var :) peki keseyim gördü değil mi doktorkızlaaaar selam bende 5+5 hamileyim 28 mayısta 282 çıkan beta hcg 3 haziranda 5741 çıktı doktor 2000 lerde beklediğini fazla yükseldiğini söyledi ikiz olabilir mi sizceeee
Hayırlı olsun size de :) ikinci gebeligimde ben de boyle olmustum. İnsan değişik duygular içinde okuyor. Sonra alışıyor tabi :)son adet tarihim 3 Mayıs çift çizgiyi bugün gördüm 2. Çocuğum istiyorken oldu ama çok karmaşık duygular içerisindeyim ilkinde full heyecan merak ve mutluluktu
Sakin ol canım bende 5. Hafta 4 günlüğüm bende kahverengi leke gördüm cumartesi pazar da az bi kanamam oldu acile gittim kan aldılar beta hcg yükselmişti 971 çıktı bugün de doktora gittim yine kan verdim 1937 çıktı gayet güzel dedi kanaman olduğu için duphaston diye ilaç verdi sabah akşam içiyorum şuan düşük falan yok korkma hatta bebişimin gölgesini bile gördümKızlar 5.haftasinda kahverengi lekelenme gören ve sorunsuz devam eden var mı bugün lekelenme var yarına aldim randevuyu internette normal diyende var felaket senaryolari da biraz tedirginlik var açıkçası
Teşekkürler canım bende yarın gidip keseyi görüp bir rahatlayayim birde lekelenme için ilaç verir belki ama içimi rahatlattin teşekkürlerSakin ol canım bende 5. Hafta 4 günlüğüm bende kahverengi leke gördüm cumartesi pazar da az bi kanamam oldu acile gittim kan aldılar beta hcg yükselmişti 971 çıktı bugün de doktora gittim yine kan verdim 1937 çıktı gayet güzel dedi kanaman olduğu için duphaston diye ilaç verdi sabah akşam içiyorum şuan düşük falan yok korkma hatta bebişimin gölgesini bile gördüm
Bende 5+5 im Gönlünüze göre olsun Sağlıkla…kızlaaaar selam bende 5+5 hamileyim 28 mayısta 282 çıkan beta hcg 3 haziranda 5741 çıktı doktor 2000 lerde beklediğini fazla yükseldiğini söyledi ikiz olabilir mi sizceeee
Rica ederim içini rahat tut Ben tam olarak kese göremedim ya haftaya görcem sadece gölgesini gördümTeşekkürler canım bende yarın gidip keseyi görüp bir rahatlayayim birde lekelenme için ilaç verir belki ama içimi rahatlattin teşekkürler
Ben de güvenilir bir doktor arayışındayım. Kurtköy ‘e yeni taşındımKızlar İstanbul Anadolu yakasında bildiğiniz güvendiğiniz doktor var mı
InşaAllah canım bence pozitif sonucun :)Kızlar selam bat 11-12 Haziran testim bu şekilde inşallah ben de aranıza katılırım
Adet günü adet ağrıları ve ruh hali olurmuş bnmde oluyordu şimdi 5+3 üm o kadar kasık ağrım yokKızlar benim hesabıma göre 3+5 im adetin 2. Günü bu gün sol kasığımda batma şeklinde sancı oluyor sizde de oluyor mu
İnşallah hepimizin bebişleri sağlıkla büyüsünler gelsinler inşallahBende 5+5 im Gönlünüze göre olsun Sağlıkla…
Aaaa psikolojik mi acaba?Kızlar nasıl gidiyor? Benim midem bulanmaya başladı çok erken değil mi
Senin kaçıncı haftandı doktora gittiğin bende göremem belki bugün 10 da gidiyorum dönünce yazarım burayaRica ederim içini rahat tut Ben tam olarak kese göremedim ya haftaya görcem sadece gölgesini gördüm