• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Merhaba minnak anneler bizde kesemizi gördük. Ama dr ölçmedi ya sizce çok küçük değil mi 5+2yiz şu an 3 gün önce son beta 1400 cicarıydı. 🥹 anlayan varsa yorum yapabilir mi lütfen 🥲
Tek taş derler bu görüntüye 😍 hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

kızlaaaar selam bende 5+5 hamileyim 28 mayısta 282 çıkan beta hcg 3 haziranda 5741 çıktı doktor 2000 lerde beklediğini fazla yükseldiğini söyledi ikiz olabilir mi sizceeee
Çoğul gebeliklerde fazla yükselebiliyor en iyisini doktorunuz bilir sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah

kızlaaaar selam bende 5+5 hamileyim 28 mayısta 282 çıkan beta hcg 3 haziranda 5741 çıktı doktor 2000 lerde beklediğini fazla yükseldiğini söyledi ikiz olabilir mi sizceeee
Çoğul gebeliklerde fazla yükselebiliyor en iyisini doktorunuz bilir sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Alla
Merhaba minnak anneler bizde kesemizi gördük. Ama dr ölçmedi ya sizce çok küçük değil mi 5+2yiz şu an 3 gün önce son beta 1400 cicarıydı. 🥹 anlayan varsa yorum yapabilir mi lütfen 🥲
3 yıl önce bu halini gördüğüm bebeğim şimdi içeride mışıl mışıl uyuyor. Gayet normal gözüküyor.

Hayırlı olsuuun :) ilk zamanlar hızlı yükselebilirmis. İkiz de olabilir. 8. Haftaya kadar yolu var :) peki keseyim gördü değil mi doktor
son adet tarihim 3 Mayıs çift çizgiyi bugün gördüm 2. Çocuğum istiyorken oldu ama çok karmaşık duygular içerisindeyim ilkinde full heyecan merak ve mutluluktu
Hayırlı olsun size de :) ikinci gebeligimde ben de boyle olmustum. İnsan değişik duygular içinde okuyor. Sonra alışıyor tabi :)

Kızlar 5.haftasinda kahverengi lekelenme gören ve sorunsuz devam eden var mı bugün lekelenme var yarına aldim randevuyu internette normal diyende var felaket senaryolari da biraz tedirginlik var açıkçası
Sakin ol canım bende 5. Hafta 4 günlüğüm bende kahverengi leke gördüm cumartesi pazar da az bi kanamam oldu acile gittim kan aldılar beta hcg yükselmişti 971 çıktı bugün de doktora gittim yine kan verdim 1937 çıktı gayet güzel dedi kanaman olduğu için duphaston diye ilaç verdi sabah akşam içiyorum şuan düşük falan yok korkma hatta bebişimin gölgesini bile gördüm 🥰

Sakin ol canım bende 5. Hafta 4 günlüğüm bende kahverengi leke gördüm cumartesi pazar da az bi kanamam oldu acile gittim kan aldılar beta hcg yükselmişti 971 çıktı bugün de doktora gittim yine kan verdim 1937 çıktı gayet güzel dedi kanaman olduğu için duphaston diye ilaç verdi sabah akşam içiyorum şuan düşük falan yok korkma hatta bebişimin gölgesini bile gördüm 🥰
Teşekkürler canım bende yarın gidip keseyi görüp bir rahatlayayim birde lekelenme için ilaç verir belki ama içimi rahatlattin teşekkürler 🤗

Back