benim de beşik daha dün geldi yatağı yokYok canım doğurmadım bebeğin mobilyaları geldi onları yerleştiriyorum evet yanlış duymadını yeni geldi hahahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim de beşik daha dün geldi yatağı yokYok canım doğurmadım bebeğin mobilyaları geldi onları yerleştiriyorum evet yanlış duymadını yeni geldi hahahaha
Grup birden sessizleşti Rabbim hepinizin yardımcısı olsun kolaylaştırsın sağlıkla kucağımıza alalılm inşallah bebişlerimizi
benim de beşik daha dün geldi yatağı yok
Mimoza canim oglun geldi miGünaydın kızlar bende öğlenden sonra çıkıcam nasipse
Kiz nisanın geldi mi. Gelmeden önce nasil belirti veriyor agri sanci olarak..Evet nişanım gelmiş ama doktor pek önemsemedi ya normal dedi 3-4 günün var en az merak etme dedi bakalım
M MaviFeslegen geç değilse beni de listeye ekleyebilirsiniz en başından beri okumadığım sayfa yok istanbul'dayım 27 şubat ilk bebek kız
Ya hep sayfaları okuyayım yazayım dedim hep uyuya kaldım okurkenKuzum bangır bangır bağırdım burada listeyi kapatıyorum söyleyin diye tek tek etiketledjm vs. En son cinsiyetlerden sonra kimseyi eklemedim. Üç beş kişi daha yazdı son günlerde.
Özel değilse sorum.su önceden neden isim vermediniz
Benimde son günlerde kusma artti. Ilk üç ayda sadece bulanti vardj. Bir gece sabaha kadar kustuktan sonra bebegim döndü ama maksat gelisti. Bebegin ters mi seningece 2,5 da salonun ortasına kustum ben yetişemedim de lavaboya mide yanması aşırı arttı bu hafta da ne kusması bu anlamadım
Şekerim,tansiyonum normaldi kusmadan önce aslında şu kadar kaldı son dönemeçte iyice çöktüm yahu
ordayımda canım arada grlip bakıyom buralarada benim psikoloji daha fazla bozulamaz hastaneye bile yatişemeden arabaya binemeden kapının önünde doğurmuşum daha ne bozulucak çocuk doğdu daha kocam gelsene ne bekliyon orda diyo iyicede hatırlamıyotum şuan hayal meyal aklıma geliyo çok yazmak istemiyom psikolojiniz bozulmasın diye benim ama kolay oluyo öyle saatlerce günlerce zorlamıyo ilkim kapıda doğan ölü doğum olmuştu sonra oğlumda sancı hafiften başladı hemen hastaneye gittim 4 saat sonra doğdu tecrübeli olunca psikolojiyi etkilemiyo inşallah sizin doğumlarda oğlumun doğumu gibi zorlamaz sizi hemencecik gelirler sizi yormadan
canım zaten takiplerinizi düzenli yaptırıyosanız allahın izniyle bişey olmaz daha en psikoloji bozmayacak şrklini söyledim canım yinede kusura bakma kötü etkilemek istemem bende baya ihmal vs vardı öyle oldu oğlumda akıllandık tabi inşallah hepinizde sağlıklı bir şekilde kavuşursunuz yavrularınızaZaten az paniktik. Hic bozulmadı psikolojimiz merak etme
Allah rahmet eylesin canim
İnancı hepimiz.cok takintikiyiz bu ara bu grupta olumsuz şeyler konuşmamaya özen gösteriyoruz.
Grupta erken dogan vefat eden bebeklerjmiz de oldu. Ama anneleri sadece haber verdi. Tek kelime anlatmadı sagolsunlar.
Bundan sonra hersey güzel olur insallah.
evet canim herkes doğurmaya başladıGrup birden sessizleşti Rabbim hepinizin yardımcısı olsun kolaylaştırsın sağlıkla kucağımıza alalılm inşallah bebişlerimizi
Yok dogurmadim daha kuzu evle ugrasiyorum temizlik yaptim falan midem rahatsiz birazdaeee daha daha nasılsınız malum yer
kirmizipatiklikiz kizz doğurmadin dmi M MaviMabellee ve seni kaçircam diye ödüm patliyo
Uzun olmus bence neden ihmal ediyosunnkizlar ya en son 17 gün önce kontrol ve nst ye gitmiştim. o günden beri hiç gitmedim. bugün de gittim ama giremedim salıya randevu verdiler en erken. uzun bir aralık mı oldu sizce insallah bir sorun yoktur
kuzu son haftalarda kendimi unutmuşum resmen valla bu kadar uzadıgını yeni farkediyorum desem yalan olmaz doktora mesaj attim bakalım ne dicek olmazsa baska yerde cektirirm salı geç olur derseYok dogurmadim daha kuzu evle ugrasiyorum temizlik yaptim falan midem rahatsiz birazda
Uzun olmus bence neden ihmal ediyosunn
İhmal etme kendini de bebişi de kuzukuzu son haftalarda kendimi unutmuşum resmen valla bu kadar uzadıgını yeni farkediyorum desem yalan olmaz doktora mesaj attim bakalım ne dicek olmazsa baska yerde cektirirm salı geç olur derse
Biraz uzun olmuş bence de her hafta mutlaka kontrol edilirse daha iyi olur neden almadılar ki bugün çok mu dolu oluyorkizlar ya en son 17 gün önce kontrol ve nst ye gitmiştim. o günden beri hiç gitmedim. bugün de gittim ama giremedim salıya randevu verdiler en erken. uzun bir aralık mı oldu sizce insallah bir sorun yoktur
evet canim geç kalmışım özel hastane değil, aslında baktım kimse yoktu ama gitmişler heralde haftanın son günü diye erken mi kapattılar naptılar anlamadımBiraz uzun olmuş bence de her hafta mutlaka kontrol edilirse daha iyi olur neden almadılar ki bugün çok mu dolu oluyor