- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
Kiz zaten illa şu masaya cikma mevzusu olmasa eminim cogu kadin normal doguma daha yakin olacak bi salsalar şu hamile kadinlaribu kadın bana çok şovcu geliyo ya o kadar önem veriyosa indirsin ordan aşağı da rahat etsin kadıncağız
normal olursa ben cıkmicam oraya yere otururm daha iyiKiz zaten illa şu masaya cikma mevzusu olmasa eminim cogu kadin normal doguma daha yakin olacak bi salsalar şu hamile kadinlari
Ay maviş nasıl videolar var bu sayfada beni bitirdi yaaayaa şu kadina bayildim ya
Ya banada tuvalet pozisyonunda daha kolay olurmuş gibi geliyor neden yatarak doğuruyoruznormal olursa ben cıkmicam oraya yere otururm daha iyi
peşimizde gezmek istemiyolar da ondanYa banada tuvalet pozisyonunda daha kolay olurmuş gibi geliyor neden yatarak doğuruyoruz
Daha önce düşüklerim oldu erken dönemdi ama onda bile oturur pozisyonda hem sancılarım azalıyordu hemde daha kolay olmuştu yani insan istem dışı o pozisyona giriyorpeşimizde gezmek istemiyolar da ondan
aynen dik pozisyon ve dört ayak duruşu en rahat olanıymış benim dr zorlamıyor seninki de zorlamaz istediğin gibi yaparsın
Kuzum ebenin müdahale etmesi gerekiyorsa göbeğine bastırma gibi yatar pozisyon daha uygun.Daha önce düşüklerim oldu erken dönemdi ama onda bile oturur pozisyonda hem sancılarım azalıyordu hemde daha kolay olmuştu yani insan istem dışı o pozisyona giriyor
İlk bebek olduğu için tam kestiremiyorum ki iyi mi kötü mü?İnşallah sıkıntı olmaz canım ya gönlünü ferah tutBebek hareketleri iyi sonuçta değil mi
Bundan mı yaptırsam açacak mı yaptırsam kararsız kaldım. Çikolatamız var o tamamm, dedim en azından Ayetel kürsi olsun millet assa da dolabına bir anlamı olsun sadece bebek ismi olmasınbunun 20 tanesi kargoyla berber 200e geliyor
Niye yapıyorlar peki? Özel bi durum mu varBen 32. Haftadan beri nst ye giriyorum. Geçen hafta 35 haftalık iki kere çatı muayenesi de yaptılar bir hafta yürüyemedim bugün daha iyiyim
Bebeğin sağı solu yok ki ben bi bakıyorum sağımda bir bakıyorum solumda. Kafası aşağıda hep ama popo ve sırtını çeviriyor sürekliİlk bebek olduğu için tam kestiremiyorum ki iyi mi kötü mü?
Haa tabii hergün hissediyorum hareketini çok şükürama mesela doktor solda hissediyorsun değil mi diyor ben hep sağda hissediyorum bilmiyorum bu kötü bi işaret mi
Tansiyonum yüksek çıkmıştı nst de sancım çoktu açılma var mı yok mu diye baktılar olmayınca eve gidebildimNiye yapıyorlar peki? Özel bi durum mu var
Çok güzel güle güle dağıtmak nasip olsun inşallahben böyle anahtarlık yaptırdım. istediğin renkte boncuktan yapıyor hem kullanışlı da geliyor. makrome olanlar büyük gelmişti ama bunlar boncuk şeklinde çok büyük değil. bizim oğlanın adı Bulut olacağı için altına bulut şeklinde boncuk koydu. bunun dışında bi de geri dönüşümlü tohumlardan yaptırıyorum. doğaya katkımız olsun diye. 40 mevlidinde Yasin kitabı dağıtırım diye doğuma böyle şeyler planladım. fikir olsun balım
Kızlar oğluma kavuştum 2785 gr 48 cm çok şükür Allahıma emzirmeye çalıştık biraz tuttu onun dışında ben iyiyim daha uyuşuğum, spinal çok rahattı hiç sıkıntı yaşamamdım , uyuşukluğum geçince tekrar bilgilendiririm hepinize dua ettim valla :))
Gayet normal çünkü son zaman kan basıncın birden arttı doğuma hazırlık kuzu. Bizde öyleyiz merak etme. Doğumdan sonra kalmayacak bunlarKızlar ya ben haftada 2 3 kg alır oldum son ayda normal mi yoksa çok mu yiyorum ne oluyor 25. Haftadan beri hiç kilo almıyodum
Ay ne bileyim acaba doktor o an için mi söyledi? Yani o anki ultrason pozisyonuna göre mi? Umarım öyledir, zaten sabahları pek hissetmeyince uyandırıyorum karnımı dürtüyorum sürekli. İlber hocanın dediğini diyorum oğluma, hiç bi burjuvanın evladı 10a 11e kadar uyumaz, uyan diyorumBebeğin sağı solu yok ki ben bi bakıyorum sağımda bir bakıyorum solumda. Kafası aşağıda hep ama popo ve sırtını çeviriyor sürekli
amin sağol canım benim. dualı magnetler korkutuyor beni birisi kaldırıp atar yere kırar çöpe atar ne bileyim tedirgin oluyorum. bunlardan yaptırmak istersen anahtarlıkların tanesi 8 tl ye geliyor 50tane yaptırdım ben. tohumlar da 4,75 tl ye. satıcılardan memnun kaldım. düşünen olursa sayfalarını paylaşabilirimÇok güzel güle güle dağıtmak nasip olsun inşallahsağlıcakla gelsin Bulut paşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?