• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kuzular ayağa kaldırmadılar hala ama gayet iyiyim an ve an haber veriyorum size T the economist özellikle sen canım ağrım az var ama çok iim çorba içtim dondurma yedim ayağa kalkınca da bilgilerim sizi
Herkese çok teşşekkür ederim çok mıtluyım çok rahatladım oğluma kavuştum:)

Eklentiler

• AEE83F56-B544-414E-8DB0-ABB85E492998.jpeg
    AEE83F56-B544-414E-8DB0-ABB85E492998.jpeg
    52,3 KB · Görüntüleme: 85
36+0 dan herkese merhaba doktora gittim 47 cm 2800 gram olmuşsuz artık her hafta kontrol dedi 38 hafta ise çatı kontrolü varmış kanala girmemiş ama baş aşağı pozisyonda dedi 🤗 bakalım ne zaman gelecek artık gelsin istiyorum kucağıma almak istiyorum 😢 sağlıkla huzurla alalım kucaklarimza bu arada doğum yapanlari günceller misiniz ilk sayfadan bizden bilelim kimler yapmış sıra bize geliyor mu 😂

Sjdjdj garaj önemli canım oradan alıyoruz misafirleri çünkü ön kapıdan alınca köpeğimiz var kimse girmek istemiyor oradan. Biraz iri bir hayvan korkutucu geliyor insanlara 🤣Garaj da toz içinde.
Habhaa ben olsam köpeğin yerini değiştiririm köpeği gönderirim ama o garajı tobe temizleme m 🤣🤣🤣

Sizin oralardan 😂Sivas kangalı
Vayy koçcum tahmin ettim🤣
Kuzular ayağa kaldırmadılar hala ama gayet iyiyim an ve an haber veriyorum size T the economist özellikle sen canım ağrım az var ama çok iim çorba içtim dondurma yedim ayağa kalkınca da bilgilerim sizi
Oyyyy masaAllah subhanAllah kuzuma daha iyi olasiniz insaAllah oyy mis kokuluuu dogurasim geliyeeehhh🥲🥰🤣

Maşallah 🧿 Allah bizde nasip etsin inşallah ele bak şunun 😍

Yaaaaaa o kadar güzel ki maşallah süphanallah 😍😍😍😍

Yaaa :anne: süt kuzusu ❤️ masallah

Bundan mı yaptırsam açacak mı yaptırsam kararsız kaldım. Çikolatamız var o tamamm, dedim en azından Ayetel kürsi olsun millet assa da dolabına bir anlamı olsun sadece bebek ismi olmasın 🤣 bunun 20 tanesi kargoyla berber 200e geliyor

Eklentiler

• Screenshot_20230125_132127_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20230125_132127_com.android.chrome.jpg
    84,8 KB · Görüntüleme: 75
Bundan mı yaptırsam açacak mı yaptırsam kararsız kaldım. Çikolatamız var o tamamm, dedim en azından Ayetel kürsi olsun millet assa da dolabına bir anlamı olsun sadece bebek ismi olmasın 🤣 bunun 20 tanesi kargoyla berber 200e geliyor
bu güzelmiş bence yaptırabilirsin😍
evet dua olunca çöpe atmazlar bak çok mantıklı buldum bunu🤣 ben çöpe atarlar diye hiçbir şey yaptırmadım🤭

ohh be alıntı rengini siyaha çevirmişler nihayet, kim kime yazmış anlamıyordum,
Valla ben de kararsız kaldım hediyelik konusunda, şimdiye kadar tüm hediyeliklerimi kendim yaptım, söz, nişan, hatta düğün davetiyemi bile kendim düzenledim de bastırdım, gözüm alsa Eminönüne gitsem yine yaparım kendim, daha uyguna gelir ama asla yürüyemem orada valla havuzlu handa doğuruveririm :KK70:

Dolapta cok guzel olur evet. Iyi düşünmüşsun canim. Saglikla dağıt insallah

Bende çikolata siparişi verdim.bugun. çikolataların üzerinde sadece hosgeldin bebegim yazdıracam. Cunku buruşturup atıyorlar. Ismi yok ama ismi olsaydi da buna kıyamazdım.

ohh be alıntı rengini siyaha çevirmişler nihayet, kim kime yazmış anlamıyordum,
Valla ben de kararsız kaldım hediyelik konusunda, şimdiye kadar tüm hediyeliklerimi kendim yaptım, söz, nişan, hatta düğün davetiyemi bile kendim düzenledim de bastırdım, gözüm alsa Eminönüne gitsem yine yaparım kendim, daha uyguna gelir ama asla yürüyemem orada valla havuzlu handa doğuruveririm :KK70:
sesimi duydular bak bunların gözü üstümüzde🤣

Bir gün bi arkadaş genel anesteziyle ameliyat olacaktı da; çıktı geldi şaşırdık. Dudağımda ucugu görünce , ameliyathaneden gönderdiler geri, ameliyat ertelendi demişti. Ama sonra okuduğum kadarıyla genel anestezi alınacağında belki sorun olur diye erteliyorlarmış. Spinalde sorun olmuyormuş. Çok şükür 😅saol canım 😍
Acil olmayan planlı ameliyatlarda ertelenir viral enfeksiyon bağışıklık düşmesin diye 2-3 hafta Ama sezeryan bence ertelenemez

Back