2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Vayy koçcum tahmin ettim

Oyyyy masaAllah subhanAllah kuzuma daha iyi olasiniz insaAllah oyy mis kokuluuu dogurasim geliyeeehhh
Benimde doğurasım geliyeeah önceden sadece gecelir hayal kurardım şimdi gündüzleride bebemi düşünüyorum patır patır doğuruyorlar bizde istiyeah

Ne kadar daha kullanıcam hiç bilmiyorum bir hafta oldu şimdilik her içtikten sonra öyleyim. Yarın kontrolüm var doktora da soracağım ne kadar kullanayım diye
Bana hastanede yattigim için orda içtim sadece ama baya içmek yani 3 saatte bir içtim sonra nst normal çıkınca bitirdiler ilacı

Yaaa kurban olurum ne kadar güzel bir el o pamuklar gibi maşallah sübhan allah nazar değmesin heves edip doğurtucan hepimizi şimdi çok güzel birşey annesi. Rabbime emanetsiniz

36+1 im bende bugün günlerimiz aynı sayılır. Sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim maşallah nazar değmesin boncuğa

Yazzzz gelmiş oğluşun hoşgelmiş uzun sağlıklı çok mutlu bi ömrü olsun. Sen de çok hızlı iyileş bol sütlü günler geçerler dilerim canikom

Canım gözün aydın, Rabbim evladını sana göz aydınlığı eylesin. Sağlıkla neşeyle büyütün inşallah. Sana da geçmiş olsun, çabucak toparlanırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…