• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Vayy koçcum tahmin ettim🤣

Oyyyy masaAllah subhanAllah kuzuma daha iyi olasiniz insaAllah oyy mis kokuluuu dogurasim geliyeeehhh🥲🥰🤣
Benimde doğurasım geliyeeah önceden sadece gecelir hayal kurardım şimdi gündüzleride bebemi düşünüyorum 🤣 patır patır doğuruyorlar bizde istiyeah 🤣

Ne kadar daha kullanıcam hiç bilmiyorum bir hafta oldu şimdilik her içtikten sonra öyleyim. Yarın kontrolüm var doktora da soracağım ne kadar kullanayım diye
Bana hastanede yattigim için orda içtim sadece ama baya içmek yani 3 saatte bir içtim sonra nst normal çıkınca bitirdiler ilacı

Kuzular ayağa kaldırmadılar hala ama gayet iyiyim an ve an haber veriyorum size @the economist özellikle sen canım ağrım az var ama çok iim çorba içtim dondurma yedim ayağa kalkınca da bilgilerim sizi
Herkese çok teşşekkür ederim çok mıtluyım çok rahatladım oğluma kavuştum:)
Yaaa kurban olurum ne kadar güzel bir el o pamuklar gibi maşallah sübhan allah nazar değmesin 😘 💖 heves edip doğurtucan hepimizi şimdi 😪 çok güzel birşey annesi. Rabbime emanetsiniz

36+0 dan herkese merhaba doktora gittim 47 cm 2800 gram olmuşsuz artık her hafta kontrol dedi 38 hafta ise çatı kontrolü varmış kanala girmemiş ama baş aşağı pozisyonda dedi 🤗 bakalım ne zaman gelecek artık gelsin istiyorum kucağıma almak istiyorum 😢 sağlıkla huzurla alalım kucaklarimza bu arada doğum yapanlari günceller misiniz ilk sayfadan bizden bilelim kimler yapmış sıra bize geliyor mu 😂
36+1 im bende bugün günlerimiz aynı sayılır. Sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim 🙏 maşallah nazar değmesin boncuğa

Kuzular ayağa kaldırmadılar hala ama gayet iyiyim an ve an haber veriyorum size @the economist özellikle sen canım ağrım az var ama çok iim çorba içtim dondurma yedim ayağa kalkınca da bilgilerim sizi
Herkese çok teşşekkür ederim çok mıtluyım çok rahatladım oğluma kavuştum:)
Yazzzz😻 gelmiş oğluşun hoşgelmiş💕🧿 uzun sağlıklı çok mutlu bi ömrü olsun. Sen de çok hızlı iyileş bol sütlü günler geçerler dilerim canikom

Kızlar oğluma kavuştum 2785 gr 48 cm çok şükür Allahıma emzirmeye çalıştık biraz tuttu onun dışında ben iyiyim daha uyuşuğum, spinal çok rahattı hiç sıkıntı yaşamamdım , uyuşukluğum geçince tekrar bilgilendiririm hepinize dua ettim valla :))

Canım gözün aydın, Rabbim evladını sana göz aydınlığı eylesin. Sağlıkla neşeyle büyütün inşallah. Sana da geçmiş olsun, çabucak toparlanırsın inşallah 🌸

Back