Valla böyle takip ediyorsa sevindim, küçük bipli konuşmalarımızı da hamilelik stresine versinler canım olur o kadar bencesesimi duydular bak bunların gözü üstümüzde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla böyle takip ediyorsa sevindim, küçük bipli konuşmalarımızı da hamilelik stresine versinler canım olur o kadar bencesesimi duydular bak bunların gözü üstümüzde
Ya ben ilk ikiye yaptırdım ya sonra demesin ana ana benim niye yokbende sadece çiko ve kolonya olacak
adam olana çok bile
Benimde doğurasım geliyeeah önceden sadece gecelir hayal kurardım şimdi gündüzleride bebemi düşünüyorum patır patır doğuruyorlar bizde istiyeahVayy koçcum tahmin ettim
Oyyyy masaAllah subhanAllah kuzuma daha iyi olasiniz insaAllah oyy mis kokuluuu dogurasim geliyeeehhh
of analarda da bu oluyo dmi ya adaletsizlik korkusuYa ben ilk ikiye yaptırdım ya sonra demesin ana ana benim niye yok
Bana hastanede yattigim için orda içtim sadece ama baya içmek yani 3 saatte bir içtim sonra nst normal çıkınca bitirdiler ilacıNe kadar daha kullanıcam hiç bilmiyorum bir hafta oldu şimdilik her içtikten sonra öyleyim. Yarın kontrolüm var doktora da soracağım ne kadar kullanayım diye
Yaaa kurban olurum ne kadar güzel bir el o pamuklar gibi maşallah sübhan allah nazar değmesin heves edip doğurtucan hepimizi şimdi çok güzel birşey annesi. Rabbime emanetsinizKuzular ayağa kaldırmadılar hala ama gayet iyiyim an ve an haber veriyorum size @the economist özellikle sen canım ağrım az var ama çok iim çorba içtim dondurma yedim ayağa kalkınca da bilgilerim sizi
Herkese çok teşşekkür ederim çok mıtluyım çok rahatladım oğluma kavuştum:)
Ahududu yaprağı çayı içmiştim benpeki böğürtlen çayı duydunuz mu ben daha yeni duydum
Bogurtlen degil de ahududu duydum benpeki böğürtlen çayı duydunuz mu ben daha yeni duydum
Mis kokulularimiza hayirlisiyla saglikla kavussakBenimde doğurasım geliyeeah önceden sadece gecelir hayal kurardım şimdi gündüzleride bebemi düşünüyorum patır patır doğuruyorlar bizde istiyeah
36+1 im bende bugün günlerimiz aynı sayılır. Sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim maşallah nazar değmesin boncuğa36+0 dan herkese merhaba doktora gittim 47 cm 2800 gram olmuşsuz artık her hafta kontrol dedi 38 hafta ise çatı kontrolü varmış kanala girmemiş ama baş aşağı pozisyonda dedi bakalım ne zaman gelecek artık gelsin istiyorum kucağıma almak istiyorum sağlıkla huzurla alalım kucaklarimza bu arada doğum yapanlari günceller misiniz ilk sayfadan bizden bilelim kimler yapmış sıra bize geliyor mu
Evet ya adalet önemli, ayrımcılık yapılan çocukları dinleyince insan üzülüyor.of analarda da bu oluyo dmi ya adaletsizlik korkusu
ay bunu demek istemiştim aslındakflslflrlfAhududu yaprağı çayı içmiştim ben
hahahah evet doğrusu ahududuyduBogurtlen degil de ahududu duydum ben
Mis kokulularimiza hayirlisiyla saglikla kavussak
Bundan günde 1 fincan içebilirsiniz artık vaktiniz geldiay bunu demek istemiştim aslındakflslflrlf
Yazzzz gelmiş oğluşun hoşgelmiş uzun sağlıklı çok mutlu bi ömrü olsun. Sen de çok hızlı iyileş bol sütlü günler geçerler dilerim canikomKuzular ayağa kaldırmadılar hala ama gayet iyiyim an ve an haber veriyorum size @the economist özellikle sen canım ağrım az var ama çok iim çorba içtim dondurma yedim ayağa kalkınca da bilgilerim sizi
Herkese çok teşşekkür ederim çok mıtluyım çok rahatladım oğluma kavuştum:)
Kızlar oğluma kavuştum 2785 gr 48 cm çok şükür Allahıma emzirmeye çalıştık biraz tuttu onun dışında ben iyiyim daha uyuşuğum, spinal çok rahattı hiç sıkıntı yaşamamdım , uyuşukluğum geçince tekrar bilgilendiririm hepinize dua ettim valla :))
Tik tak tik tak tik takVakitttt dolduuuuu
yaa şu kadina bayildim ya