• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Seninle benim aynı görünüyor 13 Şubatta alabilir benim doktor iyiki oyle dedi ben 14 Şubat'ı hiç istemiyorum çünkü ailede biri daha o gün doğumlu aynı olmasın ben balığım balık olsun çok istedim ama olmuyor kova olacak kızım
Planli sezeryan olsa subatjn 10 dan sonra gun ayarlar o zamanlar yapardım dedi zaten doktor. Bende sevmiyorum 14 subati.

Ya ben şimdi hatırladım benim ilk çatı muayenemde dr ebeye pelvis çok kısa dmeişti ben o an serviks anlamıştım sonra hatta ultrasonda rahim ağzı 40mm diyince muayenede neden öyle dedi diye düşünmüştüm. Pelviste sanırım çatı uygunluğu e benimki çok kısaysa uygun değil miyim normal doğuma bişi de demiyor dr başka dra mı gidip muayene olsam yaaa 🙄
Kiz bisey olsa derdi doktor musait degil diye 🤣

Kızlar ben çıktım kontrolden, her şey yolunda çok şükür. Nst de iyi. Ufak tefek sancılar var ama önemli değil.

Şaşırdığım şey bu hafta bebek dönmüş baş geliş olmuş😁 Ben de diyorum bi rahatlama var ama hayırlısı hahaha Ondanmış demek ki... Ne ara döndü geçen hafta tersti çünkü, hiç anlamadım.

Doktora sordum hemen normal olur mu diye. Riske atamayız çok yakın iki bebek arası dedi 🙃 Bir şansımı denedim. Dikiş yerlerine baktı iyi gözüküyorlar ama ben yaptırmam dedi. Bizden haberler öyle.

Kafa 36 göbek 37 boy 37 haftaya uygun gidiyor. Kafamız biraz küçük o da hep makat geliş olduğu içindir dedi. Kilosu iyi 3 kg üstünde doğarmış.

Haftaya değil sonraki hafta alırız artık dedi bebeği 😱😱😱 Şok oldum ben daha tutacaktım hahshshs Haftaya perşembe tahliller için çağırdı. Ameliyat öncesi son tahliller yapılacak artık.
Oo süper haberler sakın gerilme
Valla asıl ben gerilmeye başladım doktorum normal doğum 40. Haftayı bekleyeceğiz dedikçe
Sanırım yakın tarihlerde doğuracağız

Kızlar oğluma kavuştum 2785 gr 48 cm çok şükür Allahıma emzirmeye çalıştık biraz tuttu onun dışında ben iyiyim daha uyuşuğum, spinal çok rahattı hiç sıkıntı yaşamamdım , uyuşukluğum geçince tekrar bilgilendiririm hepinize dua ettim valla :))
Ayyy bi bebiş daha gelmiş 🧿 analı babalı büyütün sağlıkla mutlulukla inşallah 🙏🏻 💕

Bende hastane de yatarken ondan verdiler bende de aynıları oldu nabzın 120 ye çıktı kalbim çıkıyordu yerinden hemşirelere sordum normal dediler
Ne kadar daha kullanıcam hiç bilmiyorum bir hafta oldu şimdilik her içtikten sonra öyleyim. Yarın kontrolüm var doktora da soracağım ne kadar kullanayım diye

Ben de sordum doğum öncesi çatıya bakmanın hiçbir mantığı yok ki dediler bana da 🙁 kaldı 2 haftamız ne nst ye girdim ne çatıya baktılar
Ben 32. Haftadan beri nst ye giriyorum. Geçen hafta 35 haftalık iki kere çatı muayenesi de yaptılar bir hafta yürüyemedim bugün daha iyiyim

💃💃💃💃💃 çok şükür bitirdimmmmm😂 kiz fesleğen ben de Adıyamanda oturuyorum komşu sayılırız, gecn gün geldim yine urfaya yurek yemeye bileydim bulurdum seni de 😅 konaga beni de davet etsene bebelerimiz birlikte oynar😂 şaka maka derken bes gün sonra doguruyorum haa ,hic hazir degilim karnimi sevip sevip duruyorum bebisim burda çok iyisin cok özleyeceğim karnimda olmani diye 😌

Oo süper haberler sakın gerilme
Valla asıl ben gerilmeye başladım doktorum normal doğum 40. Haftayı bekleyeceğiz dedikçe
Sanırım yakın tarihlerde doğuracağız
İnşallah sıkıntı olmaz canım ya gönlünü ferah tut 🙏 Bebek hareketleri iyi sonuçta değil mi

Ayy valla daha anakucağı gelmedi, o gelsin onu yıkayacağım. Haftasonu eşime kapıları sildirir, garajı temizleteyim 😂 Doğum çantasını hazırlayıp kapatayım. Magnet yaptıracaktım o daha duruyor. Kızıma okulda dağıtması için kurabiye yapacağım, arkadaşları için minik hediyeler aldık onları paketleyeceğiz. Bebeğin yatağının başına makrome yapacaktım isimli 😂🤣Oy oy oy. Daha ev temizlenecek tatil sonrası dedim yapalım yoksa çocuklar yine kirletir. Alışveriş yapılacak şeyler var... Ayyy 😱😱😱😱😱🤣🤣🤣🤣
Hadi hepsini anladimda garaj temizletmek ne yaa dursun kizzz aciller listesindemi oo🤣🤣🤣🤣

Hadi hepsini anladimda garaj temizletmek ne yaa dursun kizzz aciller listesindemi oo🤣🤣🤣🤣
Sjdjdj garaj önemli canım oradan alıyoruz misafirleri çünkü ön kapıdan alınca köpeğimiz var kimse girmek istemiyor oradan. Biraz iri bir hayvan korkutucu geliyor insanlara 🤣Garaj da toz içinde.

Back