- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.515
- 798
Sizin oralardanC
Cinsi ne kiz
Habhaa ben olsam köpeğin yerini değiştiririm köpeği gönderirim ama o garajı tobe temizleme mSjdjdj garaj önemli canım oradan alıyoruz misafirleri çünkü ön kapıdan alınca köpeğimiz var kimse girmek istemiyor oradan. Biraz iri bir hayvan korkutucu geliyor insanlaraGaraj da toz içinde.
Vayy koçcum tahmin ettimSizin oralardanSivas kangalı
Oyyyy masaAllah subhanAllah kuzuma daha iyi olasiniz insaAllah oyy mis kokuluuu dogurasim geliyeeehhhKuzular ayağa kaldırmadılar hala ama gayet iyiyim an ve an haber veriyorum size T the economist özellikle sen canım ağrım az var ama çok iim çorba içtim dondurma yedim ayağa kalkınca da bilgilerim sizi
Herkese çok teşşekkür ederim çok mıtluyım çok rahatladım oğluma kavuştum:)
Kız nereye yollayalım köpeği o da bizim 3.çocikimiz. 4.de yoldaHabhaa ben olsam köpeğin yerini değiştiririm köpeği gönderirim ama o garajı tobe temizleme m
MaşallahKuzular ayağa kaldırmadılar hala ama gayet iyiyim an ve an haber veriyorum size T the economist özellikle sen canım ağrım az var ama çok iim çorba içtim dondurma yedim ayağa kalkınca da bilgilerim sizi
Yaaaaaa o kadar güzel ki maşallah süphanallahKuzular ayağa kaldırmadılar hala ama gayet iyiyim an ve an haber veriyorum size T the economist özellikle sen canım ağrım az var ama çok iim çorba içtim dondurma yedim ayağa kalkınca da bilgilerim sizi
YaaaKuzular ayağa kaldırmadılar hala ama gayet iyiyim an ve an haber veriyorum size T the economist özellikle sen canım ağrım az var ama çok iim çorba içtim dondurma yedim ayağa kalkınca da bilgilerim sizi
bu güzelmiş bence yaptırabilirsinBundan mı yaptırsam açacak mı yaptırsam kararsız kaldım. Çikolatamız var o tamamm, dedim en azından Ayetel kürsi olsun millet assa da dolabına bir anlamı olsun sadece bebek ismi olmasınbunun 20 tanesi kargoyla berber 200e geliyor
Evet böyle bir şeyi atmam ben de güzel yani en azından üstünde sure var diye düşündümbu güzelmiş bence yaptırabilirsin
evet dua olunca çöpe atmazlar bak çok mantıklı buldum bunuben çöpe atarlar diye hiçbir şey yaptırmadım
bende sadece çiko ve kolonya olacakEvet böyle bir şeyi atmam ben de güzel yani en azından üstünde sure var diye düşündüm
Basladim kuzu 5 gundur yiyorum 7 tane
Bundan mı yaptırsam açacak mı yaptırsam kararsız kaldım. Çikolatamız var o tamamm, dedim en azından Ayetel kürsi olsun millet assa da dolabına bir anlamı olsun sadece bebek ismi olmasınbunun 20 tanesi kargoyla berber 200e geliyor
sesimi duydular bak bunların gözü üstümüzdeohh be alıntı rengini siyaha çevirmişler nihayet, kim kime yazmış anlamıyordum,
Valla ben de kararsız kaldım hediyelik konusunda, şimdiye kadar tüm hediyeliklerimi kendim yaptım, söz, nişan, hatta düğün davetiyemi bile kendim düzenledim de bastırdım, gözüm alsa Eminönüne gitsem yine yaparım kendim, daha uyguna gelir ama asla yürüyemem orada valla havuzlu handa doğuruveririm
Acil olmayan planlı ameliyatlarda ertelenir viral enfeksiyon bağışıklık düşmesin diye 2-3 hafta Ama sezeryan bence ertelenemezBir gün bi arkadaş genel anesteziyle ameliyat olacaktı da; çıktı geldi şaşırdık. Dudağımda ucugu görünce , ameliyathaneden gönderdiler geri, ameliyat ertelendi demişti. Ama sonra okuduğum kadarıyla genel anestezi alınacağında belki sorun olur diye erteliyorlarmış. Spinalde sorun olmuyormuş. Çok şükürsaol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?