• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızcağızımız şekeri düşüyo habire çok halsiz mamayı bile yemeye hali yok bi görseniz o kadar mecali yok ki yazık onu beslemeye çalışıyoz oğlan da halsiz gibiydi ama o daha iri olduğu için biraz toparladı gibi.. dualarınızı bekliyoz.. ya ben ameliyata girdim herkes çil yavrusu gibi bi yere dağılmıştı çok komikti kimi ameliyathanede kimi servis odasında kimi yoğunbakımda fırsat kalmadı bugün belli olur eşimin yiyeceği laflar 😬😬
Canim mamayi siringayla azar azar ver ama muhakkak yedir sarilik olmasinlar annem kizima sekerli su da vermisti bi iki cay kasigi ,hemen arkasindan sütüm gelmedigi icin mama da vernistim aksatma

Kız ocak bitmeden oğlak etkisinden çıkılmıyor mu bende uşağım tamamen kova olsun istiyorum oğlak uzak olsun yavruma kaynatam oğlak amağğğn 😆😆

Tarih olarak bitiyor. Ama ben psikolojik olarak ocak dahi bitsin istiyorum.. annem ve ablam.oglakti benim. Annemle yillarca hic anlaşamadık. Hep sorunlu bir ilişkimiz vardi.
Ablamla da hala kavgaliyiz. Annemle mecbur bir ilişki içindeydim ama ablamla bir süre sonra koptuk.
Tabi benim.boga burcu olmam dan da kaynaklanıyor bu. Herkesle aynı değil oğlaklar.

Tarih olarak bitiyor. Ama ben psikolojik olarak ocak dahi bitsin istiyorum.. annem ve ablam.oglakti benim. Annemle yillarca hic anlaşamadık. Hep sorunlu bir ilişkimiz vardi.
Ablamla da hala kavgaliyiz. Annemle mecbur bir ilişki içindeydim ama ablamla bir süre sonra koptuk.
Tabi benim.boga burcu olmam dan da kaynaklanıyor bu. Herkesle aynı değil oğlaklar.
Ama benim bildigim oglak basak boga bunlar birbiriyle cok iyi anlaşan burclar😕

valla ben de öyle hani nasibinde ne varsa diyorum, ama eğer planlı olursa sezeryan doktoruma bir söylerim ama 27 şubattaki saat öğleden sonra iki gibi o saatlerde kadın muayenehanesini bırakıp gelir mi bilmiyorum :) bi de eğer bu tarihlerde olursa çok parlak bir geleceği olacakmış çok ünlü birinin yıldız haritasıyla aynı oluyor dedi :halay:ama yine bu tarihlerde olursa benimle daha iyi geçinecekmiş, zaten babası gibi kova olursa asla anlaşamazlar, eşim kendi doğrularını dikte etmeye çalışır, bense tamamen kendi doğrularını bulmasını isterim :KK70: valla gazamız mübarek olsun derim

Yukselenler bilmem neler insani pskopatliga sürüklüyor. Doktora yukseleni su saatte istediğim gibi geliyor desen sana anlamsiz anlamsiz bakar kesin 🤣🤣🤣

Ama benim bildigim oglak basak boga bunlar birbiriyle cok iyi anlaşan burclar😕

Benim yukselenimde boga. Bilmiyorum biz anlaşamadık bir turlu. Akrepleri de severim ama sonu hep hayal kırıklığı ile biter benim.
Ben bir ara renklere aralara felan da takmıştım. Sonra amaann duz yaşayim dedim.biraktim.

Simdi de enerjiye taktim çocuğa isim bulamıyorum. Ahmet ismini cok seviyorum ama cocugun enerjisi tutmuyormus gibi geliyor 🤦‍♀️🤣🤣🤣🤣
Bunlar hep boşluktan

Benim yukselenimde boga. Bilmiyorum biz anlaşamadık bir turlu. Akrepleri de severim ama sonu hep hayal kırıklığı ile biter benim.
Ben bir ara renklere aralara felan da takmıştım. Sonra amaann duz yaşayim dedim.biraktim.

Simdi de enerjiye taktim çocuğa isim bulamıyorum. Ahmet ismini cok seviyorum ama cocugun enerjisi tutmuyormus gibi geliyor 🤦‍♀️🤣🤣🤣🤣
Bunlar hep boşluktan
Cok kurcalama feslegenn🤣

Ya ben şimdi hatırladım benim ilk çatı muayenemde dr ebeye pelvis çok kısa dmeişti ben o an serviks anlamıştım sonra hatta ultrasonda rahim ağzı 40mm diyince muayenede neden öyle dedi diye düşünmüştüm. Pelviste sanırım çatı uygunluğu e benimki çok kısaysa uygun değil miyim normal doğuma bişi de demiyor dr başka dra mı gidip muayene olsam yaaa 🙄

Nidicard içen arkadaşlar içtikten 10 dk sonra ne gibi tuhaflıklarınız var yada yok. Ben içiyorum aradan zaman geçiyor nabzım yükseliyor baş ağrım artıyor ateşlenmiş gibi hissediyorum resmen çarpıyor ya nasıl birşey bu
Bende hastane de yatarken ondan verdiler bende de aynıları oldu nabzın 120 ye çıktı kalbim çıkıyordu yerinden hemşirelere sordum normal dediler

Ya ben şimdi hatırladım benim ilk çatı muayenemde dr ebeye pelvis çok kısa dmeişti ben o an serviks anlamıştım sonra hatta ultrasonda rahim ağzı 40mm diyince muayenede neden öyle dedi diye düşünmüştüm. Pelviste sanırım çatı uygunluğu e benimki çok kısaysa uygun değil miyim normal doğuma bişi de demiyor dr başka dra mı gidip muayene olsam yaaa 🙄
Pelvis kısa ne demek ya

Yok canım neden engel olsun ki
Bir gün bi arkadaş genel anesteziyle ameliyat olacaktı da; çıktı geldi şaşırdık. Dudağımda ucugu görünce , ameliyathaneden gönderdiler geri, ameliyat ertelendi demişti. Ama sonra okuduğum kadarıyla genel anestezi alınacağında belki sorun olur diye erteliyorlarmış. Spinalde sorun olmuyormuş. Çok şükür 😅saol canım 😍

27 şubat tarihini bende cok seviyorum. Ama o kadar tutamam 41 haftalik olur artik 🤣 bir ara 22 sibati geçim balik olsun derdindeydim ama doktor simdi dese hemen doguracam cok yoruldum bu stresten. En azindan şubat girsin istiyorum şimdilik 🤣 ocak bitsin oğlak etkisinden tamemn cikalim
Seninle benim aynı görünüyor 13 Şubatta alabilir benim doktor iyiki oyle dedi ben 14 Şubat'ı hiç istemiyorum çünkü ailede biri daha o gün doğumlu aynı olmasın ben balığım balık olsun çok istedim ama olmuyor kova olacak kızım

Başka doktora gitme ya doktor doktor gezmeyi ben yaptım da iyice bok oluyo. Doğarsa doğar doğmazsa alırlar çıkarırlar kafana takma bence boşuna bunları. Devlette hiç muayene bile etmemişlerdi, doğum zamanı baktılar bana saat başı bakıyorlar o zaman.

Ben kendim gittim özelde kurcalattım ondan önce filan kendimi boşuna 🤣

Bir gün bi arkadaş genel anesteziyle ameliyat olacaktı da; çıktı geldi şaşırdık. Dudağımda ucugu görünce , ameliyathaneden gönderdiler geri, ameliyat ertelendi demişti. Ama sonra okuduğum kadarıyla genel anestezi alınacağında belki sorun olur diye erteliyorlarmış. Spinalde sorun olmuyormuş. Çok şükür 😅saol canım 😍
Tamam canım iyi o zamann👌🙏

Kızlar oğluma kavuştum 2785 gr 48 cm çok şükür Allahıma emzirmeye çalıştık biraz tuttu onun dışında ben iyiyim daha uyuşuğum, spinal çok rahattı hiç sıkıntı yaşamamdım , uyuşukluğum geçince tekrar bilgilendiririm hepinize dua ettim valla :))
Yaaa süper haber çok sevindim canım benim 🥰 Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin 💜💜 bol sütün sıfır ağrın olsun 😇🙏🏻🧿💜

Back