2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Planli sezeryan olsa subatjn 10 dan sonra gun ayarlar o zamanlar yapardım dedi zaten doktor. Bende sevmiyorum 14 subati.

Kiz bisey olsa derdi doktor musait degil diye

Oo süper haberler sakın gerilme
Valla asıl ben gerilmeye başladım doktorum normal doğum 40. Haftayı bekleyeceğiz dedikçe
Sanırım yakın tarihlerde doğuracağız

Ayyy bi bebiş daha gelmiş analı babalı büyütün sağlıkla mutlulukla inşallah

Bende hastane de yatarken ondan verdiler bende de aynıları oldu nabzın 120 ye çıktı kalbim çıkıyordu yerinden hemşirelere sordum normal dediler
Ne kadar daha kullanıcam hiç bilmiyorum bir hafta oldu şimdilik her içtikten sonra öyleyim. Yarın kontrolüm var doktora da soracağım ne kadar kullanayım diye

Ben de sordum doğum öncesi çatıya bakmanın hiçbir mantığı yok ki dediler bana da kaldı 2 haftamız ne nst ye girdim ne çatıya baktılar
Ben 32. Haftadan beri nst ye giriyorum. Geçen hafta 35 haftalık iki kere çatı muayenesi de yaptılar bir hafta yürüyemedim bugün daha iyiyim

çok şükür bitirdimmmmm kiz fesleğen ben de Adıyamanda oturuyorum komşu sayılırız, gecn gün geldim yine urfaya yurek yemeye bileydim bulurdum seni de konaga beni de davet etsene bebelerimiz birlikte oynar şaka maka derken bes gün sonra doguruyorum haa ,hic hazir degilim karnimi sevip sevip duruyorum bebisim burda çok iyisin cok özleyeceğim karnimda olmani diye

Oo süper haberler sakın gerilme
Valla asıl ben gerilmeye başladım doktorum normal doğum 40. Haftayı bekleyeceğiz dedikçe
Sanırım yakın tarihlerde doğuracağız
İnşallah sıkıntı olmaz canım ya gönlünü ferah tut Bebek hareketleri iyi sonuçta değil mi

Hadi hepsini anladimda garaj temizletmek ne yaa dursun kizzz aciller listesindemi oo

Hadi hepsini anladimda garaj temizletmek ne yaa dursun kizzz aciller listesindemi oo
Sjdjdj garaj önemli canım oradan alıyoruz misafirleri çünkü ön kapıdan alınca köpeğimiz var kimse girmek istemiyor oradan. Biraz iri bir hayvan korkutucu geliyor insanlara Garaj da toz içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…