- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.515
- 798
Çok kurcalama boşverrrrKim bilir dr ne dedi de ben öyle anladım
Planli sezeryan olsa subatjn 10 dan sonra gun ayarlar o zamanlar yapardım dedi zaten doktor. Bende sevmiyorum 14 subati.Seninle benim aynı görünüyor 13 Şubatta alabilir benim doktor iyiki oyle dedi ben 14 Şubat'ı hiç istemiyorum çünkü ailede biri daha o gün doğumlu aynı olmasın ben balığım balık olsun çok istedim ama olmuyor kova olacak kızım
Kiz bisey olsa derdi doktor musait degil diyeYa ben şimdi hatırladım benim ilk çatı muayenemde dr ebeye pelvis çok kısa dmeişti ben o an serviks anlamıştım sonra hatta ultrasonda rahim ağzı 40mm diyince muayenede neden öyle dedi diye düşünmüştüm. Pelviste sanırım çatı uygunluğu e benimki çok kısaysa uygun değil miyim normal doğuma bişi de demiyor dr başka dra mı gidip muayene olsam yaaa
Seninki normal doğurtuyor dimiBenimki dogumdan once cati muayenesi de yapmiyomus ha tamamen surpriz olacak bana
Oo süper haberler sakın gerilmeKızlar ben çıktım kontrolden, her şey yolunda çok şükür. Nst de iyi. Ufak tefek sancılar var ama önemli değil.
Şaşırdığım şey bu hafta bebek dönmüş baş geliş olmuşBen de diyorum bi rahatlama var ama hayırlısı hahaha Ondanmış demek ki... Ne ara döndü geçen hafta tersti çünkü, hiç anlamadım.
Doktora sordum hemen normal olur mu diye. Riske atamayız çok yakın iki bebek arası dediBir şansımı denedim. Dikiş yerlerine baktı iyi gözüküyorlar ama ben yaptırmam dedi. Bizden haberler öyle.
Kafa 36 göbek 37 boy 37 haftaya uygun gidiyor. Kafamız biraz küçük o da hep makat geliş olduğu içindir dedi. Kilosu iyi 3 kg üstünde doğarmış.
Haftaya değil sonraki hafta alırız artık dedi bebeğiŞok oldum ben daha tutacaktım hahshshs Haftaya perşembe tahliller için çağırdı. Ameliyat öncesi son tahliller yapılacak artık.
Ayyy bi bebiş daha gelmişKızlar oğluma kavuştum 2785 gr 48 cm çok şükür Allahıma emzirmeye çalıştık biraz tuttu onun dışında ben iyiyim daha uyuşuğum, spinal çok rahattı hiç sıkıntı yaşamamdım , uyuşukluğum geçince tekrar bilgilendiririm hepinize dua ettim valla :))
Ne kadar daha kullanıcam hiç bilmiyorum bir hafta oldu şimdilik her içtikten sonra öyleyim. Yarın kontrolüm var doktora da soracağım ne kadar kullanayım diyeBende hastane de yatarken ondan verdiler bende de aynıları oldu nabzın 120 ye çıktı kalbim çıkıyordu yerinden hemşirelere sordum normal dediler
Basladim kuzu 5 gundur yiyorum 7 taneM MaviMabellee hurma yemeye başladın mı canım ?
Benim arkadaslarimi falan dogurttu da onlara da dogum aninda bakmis oncesinde bakmiyomus sanirim tetiklemesin diyeSeninki normal doğurtuyor dimibenim ki yapıyor ama açıklığa bakıyormuş bir de doğumu tetikliyormuş yoksa çatıya bakmıyorum dedi
Ben de sordum doğum öncesi çatıya bakmanın hiçbir mantığı yok ki dediler bana daBenim arkadaslarimi falan dogurttu da onlara da dogum aninda bakmis oncesinde bakmiyomus sanirim tetiklemesin diye
Ah işte annelik kıyamam sanaUyuyamıyom bende o yüzden başlarında nöbet tutuyom bi de dünden uykusuzum zaten ama gözümü kırpmak istemiyom kızı takip etcem diye
Nst ye duzenli giriyorum ama catiya hic bakmadi konusulmadi bile bende kizlara sorunca dogumda bakiyo dedilerBen de sordum doğum öncesi çatıya bakmanın hiçbir mantığı yok ki dediler bana dakaldı 2 haftamız ne nst ye girdim ne çatıya baktılar
Ben 32. Haftadan beri nst ye giriyorum. Geçen hafta 35 haftalık iki kere çatı muayenesi de yaptılar bir hafta yürüyemedim bugün daha iyiyimBen de sordum doğum öncesi çatıya bakmanın hiçbir mantığı yok ki dediler bana dakaldı 2 haftamız ne nst ye girdim ne çatıya baktılar
İnşallah sıkıntı olmaz canım ya gönlünü ferah tutOo süper haberler sakın gerilme
Valla asıl ben gerilmeye başladım doktorum normal doğum 40. Haftayı bekleyeceğiz dedikçe
Sanırım yakın tarihlerde doğuracağız
Hadi hepsini anladimda garaj temizletmek ne yaa dursun kizzz aciller listesindemi ooAyy valla daha anakucağı gelmedi, o gelsin onu yıkayacağım. Haftasonu eşime kapıları sildirir, garajı temizleteyimDoğum çantasını hazırlayıp kapatayım. Magnet yaptıracaktım o daha duruyor. Kızıma okulda dağıtması için kurabiye yapacağım, arkadaşları için minik hediyeler aldık onları paketleyeceğiz. Bebeğin yatağının başına makrome yapacaktım isimli Oy oy oy. Daha ev temizlenecek tatil sonrası dedim yapalım yoksa çocuklar yine kirletir. Alışveriş yapılacak şeyler var... Ayyy
Sjdjdj garaj önemli canım oradan alıyoruz misafirleri çünkü ön kapıdan alınca köpeğimiz var kimse girmek istemiyor oradan. Biraz iri bir hayvan korkutucu geliyor insanlaraHadi hepsini anladimda garaj temizletmek ne yaa dursun kizzz aciller listesindemi oo
Cinsi ne kizSjdjdj garaj önemli canım oradan alıyoruz misafirleri çünkü ön kapıdan alınca köpeğimiz var kimse girmek istemiyor oradan. Biraz iri bir hayvan korkutucu geliyor insanlaraGaraj da toz içinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?