• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ben de öyleyim kac gündür kizima bakip bakip ağlıyorum nasil birakip gidecem ,ya bir sey olursa bana diye 😔 rabbim sag salim kucagimiza alip cikmayi nasip etsin inşallah.
Aynen özellikle küçüğüm daha çok minik diye ona baktıkça böyle içim sızlıyor sanki

Ay maşallah kuzum gözünüz aydın, ne mutlu sana, sar sarmala yavrunu mis gibi :anne:

Valla ben de baktırdım arkadaşıma yıldız olarak hangi tarih daha uygun diye bana 20 şubat ve 27 Şubat dedi, ama saatini de tutturmak gerek dedi :KK70:
27 şubat tarihini bende cok seviyorum. Ama o kadar tutamam 41 haftalik olur artik 🤣 bir ara 22 sibati geçim balik olsun derdindeydim ama doktor simdi dese hemen doguracam cok yoruldum bu stresten. En azindan şubat girsin istiyorum şimdilik 🤣 ocak bitsin oğlak etkisinden tamemn cikalim

Ayy valla daha anakucağı gelmedi, o gelsin onu yıkayacağım. Haftasonu eşime kapıları sildirir, garajı temizleteyim 😂 Doğum çantasını hazırlayıp kapatayım. Magnet yaptıracaktım o daha duruyor. Kızıma okulda dağıtması için kurabiye yapacağım, arkadaşları için minik hediyeler aldık onları paketleyeceğiz. Bebeğin yatağının başına makrome yapacaktım isimli 😂🤣Oy oy oy. Daha ev temizlenecek tatil sonrası dedim yapalım yoksa çocuklar yine kirletir. Alışveriş yapılacak şeyler var... Ayyy 😱😱😱😱😱🤣🤣🤣🤣

Eklentiler

• images (2).jpeg
    images (2).jpeg
    58,2 KB · Görüntüleme: 23
27 şubat tarihini bende cok seviyorum. Ama o kadar tutamam 41 haftalik olur artik 🤣 bir ara 22 sibati geçim balik olsun derdindeydim ama doktor simdi dese hemen doguracam cok yoruldum bu stresten. En azindan şubat girsin istiyorum şimdilik 🤣 ocak bitsin oğlak etkisinden tamemn cikalim
Kız ocak bitmeden oğlak etkisinden çıkılmıyor mu bende uşağım tamamen kova olsun istiyorum oğlak uzak olsun yavruma kaynatam oğlak amağğğn 😆😆

Merhaba kızlar
Size bir kaç tecrübe ettiklerimi söylemek istiyorum
Özellikle sezeryan ve erkek bebek annelerine
Öncelikle ilk hanile olup sezeryan isteyenler istemeyin doğal doğum en güzeli hayat bu ne gerekeceği belli olmuyor benim 3. Sezeryan ve dr eski ameliyat yerin yapılmıştı zor diktik filan dedi ve ayaklanmam zor oldu ağrım çok oldu gaz sancısı çok oldu ama ben zorladım kendimi ayaklandım yürüdüm bol su içtim vs . 2. Si az bez az bebek kıyafeti diyenler var ben 3 hastane çıkışı ve 3 kat kıyafet getirim nereye çoğunu kullandım. Erkek bebeğin azizliği altını açıp ıslak mendil değince fışkırıyor 😂 2 kere üstüne çiş geldi Dikakt etmeme rağmen
Bir kere kaka sızdı mesela ayrıca biz doğunca bşr başladı ilk kakamız baya baya yaptık maşallah ne varsa çıktı içinden Buda kilo kaybı oldu
Bebek hemşireleri fazla kilo kaybı oldu takviye mama verdiler yoksa taburcu olamazsınız dediler ona da tamam dedik . Bilginiz olsun ki benim sütüm de var bebek emiyor olmasına rağmen . Ben bezi de 20 ye yakın koymuştum nette orda burda 10 tane yeter d miş millet hiç aldanmayın. Her bebek farklı nerdeyse benim 12 oldu galiba bez suan attığım eve git gel mi yapalım 2 bez için evde koli ile var nasılsa . 2 pakette islak mendil yenidoğan harcandı ben bol bolcuyum galiba 🙃 pişik kreminiz olsun yine çişten mi kakadan mı bilemedim az kabardı poposu bebeğin. Kremden sonra geçti. Özelde dogum yapacak iseniz ketıl bey çay makinesi götürebilirsiniz ben ketil getirdim çok rahattı kahve içtim bol bol anesteziyi atmak için.
Aklıma geldikçe yazarım sorularınız varsa sorabilirsiniz
Şuan bebek dr muayene için bebeği aldılar beklerken size yazayim dedim . Evlat kokusu cennet kokusu kaç tane çocuğunuz olursa olsun hepsi ilk annelik gibi💕💕💕
Gözün Aydın canım tekrardan 🧿❤️Çok güzel bilgilendirmeler yapmışsın çok teşekkür ederiz krem hangisinden sürdün peki birde göğüs ucunda çatlaklık var mı?
Kızlar ben çıktım kontrolden, her şey yolunda çok şükür. Nst de iyi. Ufak tefek sancılar var ama önemli değil.

Şaşırdığım şey bu hafta bebek dönmüş baş geliş olmuş😁 Ben de diyorum bi rahatlama var ama hayırlısı hahaha Ondanmış demek ki... Ne ara döndü geçen hafta tersti çünkü, hiç anlamadım.

Doktora sordum hemen normal olur mu diye. Riske atamayız çok yakın iki bebek arası dedi 🙃 Bir şansımı denedim. Dikiş yerlerine baktı iyi gözüküyorlar ama ben yaptırmam dedi. Bizden haberler öyle.

Kafa 36 göbek 37 boy 37 haftaya uygun gidiyor. Kafamız biraz küçük o da hep makat geliş olduğu içindir dedi. Kilosu iyi 3 kg üstünde doğarmış.

Haftaya değil sonraki hafta alırız artık dedi bebeği 😱😱😱 Şok oldum ben daha tutacaktım hahshshs Haftaya perşembe tahliller için çağırdı. Ameliyat öncesi son tahliller yapılacak artık.
Oooo ne güzel haberler bunlar Güneşcim🥰Kilosuda sağlığıda iyi çok şükür .

27 haftadan beri doktorum haftaya Allah kerim diye diye tuttu beni. Simdi görürsünüz ben 40 haftalik olurum. Herkes doğurur. Tek başıma buraya girip size laf atarim. 3 gun sonra emoji atarsınız ancak bana.
Ya var ya bugün doktor bunu ddedi. Bi gebem vardı erken haftalarda sancısı vardı erken doğum olur diye bekledik. 41 hafta oldu tık yok 😂

Ayy valla daha anakucağı gelmedi, o gelsin onu yıkayacağım. Haftasonu eşime kapıları sildirir, garajı temizleteyim 😂 Doğum çantasını hazırlayıp kapatayım. Magnet yaptıracaktım o daha duruyor. Kızıma okulda dağıtması için kurabiye yapacağım, arkadaşları için minik hediyeler aldık onları paketleyeceğiz. Bebeğin yatağının başına makrome yapacaktım isimli 😂🤣Oy oy oy. Daha ev temizlenecek tatil sonrası dedim yapalım yoksa çocuklar yine kirletir. Alışveriş yapılacak şeyler var... Ayyy 😱😱😱😱😱🤣🤣🤣🤣
Kiz sen bunları daha 1 ayda yaparsjn..
Yada amann bosver ya
Evi temizlesen ne olacak 2 gune ayni zaten. En iyisi lale devrinde gibi yasa

Gözün Aydın canım tekrardan 🧿❤️Çok güzel bilgilendirmeler yapmışsın çok teşekkür ederiz krem hangisinden sürdün peki birde göğüs ucunda çatlaklık var mı?

Oooo ne güzel haberler bunlar Güneşcim🥰Kilosuda sağlığıda iyi çok şükür .
Sağ ol canım Allah razı olsun 😘

valla ben de öyle hani nasibinde ne varsa diyorum, ama eğer planlı olursa sezeryan doktoruma bir söylerim ama 27 şubattaki saat öğleden sonra iki gibi o saatlerde kadın muayenehanesini bırakıp gelir mi bilmiyorum :) bi de eğer bu tarihlerde olursa çok parlak bir geleceği olacakmış çok ünlü birinin yıldız haritasıyla aynı oluyor dedi :halay:ama yine bu tarihlerde olursa benimle daha iyi geçinecekmiş, zaten babası gibi kova olursa asla anlaşamazlar, eşim kendi doğrularını dikte etmeye çalışır, bense tamamen kendi doğrularını bulmasını isterim :D valla gazamız mübarek olsun derim

Kızlar ben çıktım kontrolden, her şey yolunda çok şükür. Nst de iyi. Ufak tefek sancılar var ama önemli değil.

Şaşırdığım şey bu hafta bebek dönmüş baş geliş olmuş😁 Ben de diyorum bi rahatlama var ama hayırlısı hahaha Ondanmış demek ki... Ne ara döndü geçen hafta tersti çünkü, hiç anlamadım.

Doktora sordum hemen normal olur mu diye. Riske atamayız çok yakın iki bebek arası dedi 🙃 Bir şansımı denedim. Dikiş yerlerine baktı iyi gözüküyorlar ama ben yaptırmam dedi. Bizden haberler öyle.

Kafa 36 göbek 37 boy 37 haftaya uygun gidiyor. Kafamız biraz küçük o da hep makat geliş olduğu içindir dedi. Kilosu iyi 3 kg üstünde doğarmış.

Haftaya değil sonraki hafta alırız artık dedi bebeği 😱😱😱 Şok oldum ben daha tutacaktım hahshshs Haftaya perşembe tahliller için çağırdı. Ameliyat öncesi son tahliller yapılacak artık.
ben demiştim güneş de gider diye🥲
maşallah canimm sağlıkla gelsin kuzucuk😍

Back