2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Canim mamayi siringayla azar azar ver ama muhakkak yedir sarilik olmasinlar annem kizima sekerli su da vermisti bi iki cay kasigi ,hemen arkasindan sütüm gelmedigi icin mama da vernistim aksatma

Kız ocak bitmeden oğlak etkisinden çıkılmıyor mu bende uşağım tamamen kova olsun istiyorum oğlak uzak olsun yavruma kaynatam oğlak amağğğn

Tarih olarak bitiyor. Ama ben psikolojik olarak ocak dahi bitsin istiyorum.. annem ve ablam.oglakti benim. Annemle yillarca hic anlaşamadık. Hep sorunlu bir ilişkimiz vardi.
Ablamla da hala kavgaliyiz. Annemle mecbur bir ilişki içindeydim ama ablamla bir süre sonra koptuk.
Tabi benim.boga burcu olmam dan da kaynaklanıyor bu. Herkesle aynı değil oğlaklar.

Ama benim bildigim oglak basak boga bunlar birbiriyle cok iyi anlaşan burclar

Yukselenler bilmem neler insani pskopatliga sürüklüyor. Doktora yukseleni su saatte istediğim gibi geliyor desen sana anlamsiz anlamsiz bakar kesin

Ama benim bildigim oglak basak boga bunlar birbiriyle cok iyi anlaşan burclar

Benim yukselenimde boga. Bilmiyorum biz anlaşamadık bir turlu. Akrepleri de severim ama sonu hep hayal kırıklığı ile biter benim.
Ben bir ara renklere aralara felan da takmıştım. Sonra amaann duz yaşayim dedim.biraktim.

Simdi de enerjiye taktim çocuğa isim bulamıyorum. Ahmet ismini cok seviyorum ama cocugun enerjisi tutmuyormus gibi geliyor
Bunlar hep boşluktan

Cok kurcalama feslegenn

Ya ben şimdi hatırladım benim ilk çatı muayenemde dr ebeye pelvis çok kısa dmeişti ben o an serviks anlamıştım sonra hatta ultrasonda rahim ağzı 40mm diyince muayenede neden öyle dedi diye düşünmüştüm. Pelviste sanırım çatı uygunluğu e benimki çok kısaysa uygun değil miyim normal doğuma bişi de demiyor dr başka dra mı gidip muayene olsam yaaa

Bende hastane de yatarken ondan verdiler bende de aynıları oldu nabzın 120 ye çıktı kalbim çıkıyordu yerinden hemşirelere sordum normal dediler

Pelvis kısa ne demek ya

Yok canım neden engel olsun ki
Bir gün bi arkadaş genel anesteziyle ameliyat olacaktı da; çıktı geldi şaşırdık. Dudağımda ucugu görünce , ameliyathaneden gönderdiler geri, ameliyat ertelendi demişti. Ama sonra okuduğum kadarıyla genel anestezi alınacağında belki sorun olur diye erteliyorlarmış. Spinalde sorun olmuyormuş. Çok şükür saol canım

Seninle benim aynı görünüyor 13 Şubatta alabilir benim doktor iyiki oyle dedi ben 14 Şubat'ı hiç istemiyorum çünkü ailede biri daha o gün doğumlu aynı olmasın ben balığım balık olsun çok istedim ama olmuyor kova olacak kızım

Başka doktora gitme ya doktor doktor gezmeyi ben yaptım da iyice bok oluyo. Doğarsa doğar doğmazsa alırlar çıkarırlar kafana takma bence boşuna bunları. Devlette hiç muayene bile etmemişlerdi, doğum zamanı baktılar bana saat başı bakıyorlar o zaman.

Ben kendim gittim özelde kurcalattım ondan önce filan kendimi boşuna

Tamam canım iyi o zamann

Yaaa süper haber çok sevindim canım benim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bol sütün sıfır ağrın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…