2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
bence gitme çünkü öyle küçükleri ağda yarım yamalak alıyo jilet yap

Bizimkilerden biri bana diyor ki yenge sende bebek arabası aldin mi. Bende hayir almadım. Belki yaza alirim dedim. Disarda bir tane gördüm de ondan sordum dedi. Ay bir baktim bu kadına belli etmeden gulmem ve fotosunu çekmem baya zor oldu ama sizler için yaptim

Ben gider ablaya bunu nerden aldığını sorardım

Of kızlar kötüyüm ya. İçime içime ağlıyorum. Psikolojimin 2 saate .ımana koyuldu.
İncili taç da bulamadım neyse annemler akşam biniyor.
Yapma güzelim En mutlu anın olacak Bebeğine kavuşacaksın O göbüş doğduktan sonra senin sütünle tombikleleşecek hiç merak etme Ne güzel kuzuna kavuşacağın gün belli oldu Trendyolda hızlı teslimat taçlar var ben ordan aldım

altın arabalı bir konak ve konağın araba almayan gelini fesleğen sen tam bir dizi başrolüsün

Ya biri benim gibi yazsa bende aynı sizin gibi teselli veririm. Ama başına gelince dağılıyor insan. Dağıldım ama sonra yemek yiyince toparladım

Canım kuzenim hematolog raporu geçen yıl bana kadın doğum çıkarttı günübirlik yatışla ücretsiz 2 doz yaptırdım Myom ameliyatı sonrası kanamayla düşünce özelde ayaktan yaptırdım Eczaneden ilacı alınca farkettim pahalı olduğunu

Yaaa hadi geçmiş olsun Allahim kolaylik versin canim analı babalı sağlıkla büyütün inşallah minnoslarini bir kiz bir erkek demii

Ahsjaha destek lazımsa bizde gelelim pizza
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Gözünüz aydın olsun
Ameliyat nasıl geçti?

Gozun aydin kuzumm Rabbim kolaylik versin bol bol sutun olsun amin

Ya biri benim gibi yazsa bende aynı sizin gibi teselli veririm. Ama başına gelince dağılıyor insan. Dağıldım ama sonra yemek yiyince toparladım
Toparla toparla bebişlere biz lazımız Oğlum göbek çevresi geriden gele gele doğdu Ne haftalık kontrol ne de nst çekildi Şu an dana gibi bir şey maşallah Şimdi kızımda takmıyorum doktorum bu hafta ölçüm bile yapmadı Gruptaki bebişlerin kilosunu duydukça maşallah diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…