• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürlü olsunlar🤗
Anammmm yirim sizi hoşgeldiniz kuzucuklar 💙💖 gözün aydın arkadaşım sağlıcakla büyüt inşallah
Ya pizza hayırlı olsuuun 🙂 ben de titreyerek gireceğim kesin. Hatta bayılarak bile olabilir 😁 cok gecmis olsun. Facede emzirme sanatı diye bir grup var. Aktif değiller ama çok güzel arşivleri var. Başın sikisirsa oradaki yorumlar cevaplar çok işine yarar. Devletin resmi emzirme danışmanları soruları cevapliyordu. Sayfayı kapattılar ama insanlara faydalı olsun diye herkese açık bekliyor
@LadyRuby P Pizza gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün 🧿
Ay yerim sizi yaa, maşallah maşallah. Gözün aydın kuzum benim 😍 Çok güzel haber valla iyisiniz çok şükür.
Canımlar Allah razı olsun hepinizden darısı sizlerin başına etiketleyenediğim varsa kusura bakman kilolara takılmayın pzt birine 3 kilo dediydi o 2700 doğdu birine 2600 dediydi o da 2100 doğdu bi de tansiyon çoook önemliymiş oğlanın başına kordon dolanmışmış meğerse bi de doktoru dinlemeyip beklesemmi diye düşünüyordum çok şükür aldırdık Allah hepimizin bebelerine uzun ömürler versin sağlıklarını bağışlasın

Nesi var mis gibi çocuk işte kuzum çok şükür 2 yi geçmiş bak 20 günde ne hale gelecek şaşacaksın çünkü minik doğan her bebek daha çok kilo alıyor. İlk duam sağ salim kucağına alman ikincisi ise bol yağlı taşan sütlerin olsun yarası kuzucuğa
Amin amin allahım. Zaten süt için yeme içme alet edevat tamam inşallah🤩

Canımlar Allah razı olsun hepinizden darısı sizlerin başına etiketleyenediğim varsa kusura bakman kilolara takılmayın pzt birine 3 kilo dediydi o 2700 doğdu birine 2600 dediydi o da 2100 doğdu bi de tansiyon çoook önemliymiş oğlanın başına kordon dolanmışmış meğerse bi de doktoru dinlemeyip beklesemmi diye düşünüyordum çok şükür aldırdık Allah hepimizin bebelerine uzun ömürler versin sağlıklarını bağışlasın
Allah korumuş kuzum sizi 🙏 doktorlara güvenmekte fayda var tabiki

Herkese merhaba
Bugün doktor kontrolümde idrarda protein kaçağı olduğunu öğrendim, ebe zaten o yüzden randevumu öne çekmiş. Ama az seviyede dedi şu an birşey yapmamıza gerek yok dedi. Ben endişeliyim. Bugün yine idrar verdim bakalım ne çıkacak. Nst ye bile girmedim daha, 38deyim. Yaaa sallamıyorlardır di mi? Bi sonraki randevu tam 9 gün sonra 🙁

T the economist sana ne oldu? Çok sayfa ilerlemiş okuyamadım
Herkesin herseyi yolunda mı?
Kuzum 300 e kadar hafif olarak algılanıyor. Müdahale gerekmiyor. Ama 9 gun cok fazla 3 gune bir çağırıyorlar normalde.
Kaygılanma 25 haftalar kritik protein icin. Artik son duzlukteyiz cok.sukur

doğuruyorum kız alıyor beni haftaya sancı çıktı rahim ağzım kısalmış bebe olmuş 3.600 51 cm bekletmicem daha fazla dedi 😭
02.02.23 de sabah 9 da burda ol dedi

Kuzum bebegin iyi sen iyisin zaten sezeryan olacaktın artik gunu de belli. Simdi heyecan zamani.

Kızlar cuma bebeğime kavuşuyorum inşallah. Bebem kilo almamış, almıyor. Göbek çevresi de aynı. Zorlamanın anlamı yok dedi doktor.

Eco kafayi taka taka çocuğa kilo aldırmadık. Durumu kabullen. Sağlığın kilo ilgisi yok. Belkide senin oğlun incecik uzun filiz gibi bir delikanlı olacak. Annenle biraz önden konusma imkanımız olsaydi keske.
Her zaman doktorun dediğini yapmak en iyisi. Boyle saglikli olacaksa boyle olsun. Sanki 10 tane doğurup aşiret mi kuracaz kiz.
Ben sezeryan olurum.diye üzülüyorlar. Sezeryanla en fazla 4 bes tane oluyor diye 🤣 ben dedim 2 olsun benim olsun ne 4 du.
Biz elimizden gelenin fazlasını yaptik. Bütün gurup Allah var elimiz yüreğimizde. Artik taktir Allahtan. Ay cok heyecanlı.
Hep merak ediyorum kocamla benim karisimim nasil olacak diye. Sende oyle mi. Iste görmeye 3 gun kaldi resmen 🥰😍

Çatı muayenesi için erken dedi doktorum çok merak ediyorum normal doğurabilecek miyim diye. Denemek istiyorum zaten hazır açılmam da var cm bilmesem de 😬

Canim bak sona kadar geldin cok sukur. Gozun aydin

Beni sabah gelir gelmez şak diye ameilayata aldılar Sezeryana ani yakalandım titreye titreye girdim ameliyata bebeler çıktı emzirmeye çalışıyoz 3-4 kişi falan hakkaten memeler orta malı oldu… olay yerinden son durum.

Gozun aydin Rabia. Ay cok heyecanli

Beni sabah gelir gelmez şak diye ameilayata aldılar Sezeryana ani yakalandım titreye titreye girdim ameliyata bebeler çıktı emzirmeye çalışıyoz 3-4 kişi falan hakkaten memeler orta malı oldu… olay yerinden son durum.
Ya kaçırmışım işte ; acil mi oldu noldu 😍 hayırlı olsun çok sevindim 🥳🥳 güle güle büyüsünler 💜

Ay benim de doğurasım geldi 🤣 Yarın doktor kontrolüm var. Bakalım ne diyecek. Çok duygusuz hisseidyorum kendimi. Bi duygu yüklemesi de bana gelir mi be 😁 İki bebemi bırakıp ameliyata gireceğim 🥺 Kendimi hiç hazır hissetmiyorum. Hep bi eksik varmış gibi - ki var - 🤣

Ya ben stresten biraz tansiyonum çıktı da 😬
Ah canım benim de dün öle oldu. Aksam normale döndü tekrar ölçünce ama. Sen de tekrar ölçseydin bi kafan rahat ederdi. Son zmnların normal tansiyonu 12/8 değil zaten 13/9 artık. Merak etme.
Şimdi okudum , cuma günü mü senin sezeryanın ? 🤩

Ah canım benim de dün öle oldu. Aksam normale döndü tekrar ölçünce ama. Sen de tekrar ölçseydin bi kafan rahat ederdi. Son zmnların normal tansiyonu 12/8 değil zaten 13/9 artık. Merak etme.
Şimdi okudum , cuma günü mü senin sezeryanın ? 🤩
Evet 😬 çok korkuyom renkli 😢 çok karışığım.
Sonradan ölçtüğümüzde daha yüksek çıktı çünkü sezeryan tarihini öğrendim 😀

Back