Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tansiyonun nasıl kuzum?Herkese merhaba
Bugün doktor kontrolümde idrarda protein kaçağı olduğunu öğrendim, ebe zaten o yüzden randevumu öne çekmiş. Ama az seviyede dedi şu an birşey yapmamıza gerek yok dedi. Ben endişeliyim. Bugün yine idrar verdim bakalım ne çıkacak. Nst ye bile girmedim daha, 38deyim. Yaaa sallamıyorlardır di mi? Bi sonraki randevu tam 9 gün sonra
T the economist sana ne oldu? Çok sayfa ilerlemiş okuyamadım
Herkesin herseyi yolunda mı?
Çocuğumun rızkı yaKız zarar etmedin pazardan boş tacı 20 tl ye aldım ben üstünü kendim süsledim doğurcan hala hesap yapıyon
Hiç bitmiyor çeneleri hiç iş yapmiyolar aşama kadar burda sayfa dolduruyolar anam kahvaltı yapiyorum mutfağı topluuom hopp 3 sayfa yazmışlar bitmiyor çeneleri bitmiyorne diyoruz buna sabah çenesi mi
okuyamadım valla
Mimoza tansiyonun kaç seyrediyorŞubat 2 ye kadar çalışır görünüyorum perşembe kontrol var bakalım doktor ne tavsiye edecek ben yine de her türlü şeye hazırlıklıyım
12,5-12,8 arasında değişiyorTansiyonun nasıl kuzum?
Vay anasini sayin seyircilerbenim doktorum da oyle dedi 3500 den sonrasina vajinal dogum yaotirma taraftari degilim dedi 3200 du gecen hafta bugun bakalim persembe kac cikacakYa kızlar ben 38 de normal doğum ile doğurmak istiyorum gün olarak da kendime 1 şubatı seçtim açılma olması ve sancımın olması için bütün tuşlara basıyorum. Dün doktor kanala girmiş ama yerleşmemiş daha çok aşağı inmemiş dedi. Ayriyeten 3 buçuktan sonrası kg olarak zorlar dedi oyüzden daha fazla kg almadan bebişko doğurmalıyım. Dün de özel Bi ebe ile anlaştım hastaneden bakalım doğumun ve kasılmaların hızlanması için yardımcı olacak. Hastaneye yatıştan bebeğin meme emmesine kadar yanımda kalacak en azından belirsizlikle uğraşmayacağım yanımda beni yönlendiren birinin olması rahatlatır diye düşünüyorum. Artık gerisi bebeğe kalmış, lütfen ananı uğraştırma kızım
Kiz anam daha subat gelmedi dur sakin ol rockyherkes doğuracak ben marta sarkacam die korkuyorummmm
Kuzum acilmam hizli ilerlerse epidural almiycam ama yavas ve acili olursa mecburrrrSenin az kalmış canım epidural normal düşünüyorsun değil mi?
Kiz 10 parmagimiz 10 marifetse biz napalim bacim kalhvaltimi yaotim mutfagimi topladim her yeri elden gecirdim anama gidecem kurabiya yaptim goturecem firina atacam simdi bebemin yatagini silip hazirlayip cikacamHiç bitmiyor çeneleri hiç iş yapmiyolar aşama kadar burda sayfa dolduruyolar anam kahvaltı yapiyorum mutfağı topluuom hopp 3 sayfa yazmışlar bitmiyor çeneleri bitmiyor
Valla tarihsel olarak ben de korkuyorum ama bence benim uşak çok hareketli içimden bir ses 38 e hazırla kendini diyor, gövde de büyük ama sıkıldı içeride zaaarrherkes doğuracak ben marta sarkacam die korkuyorummmm
Hoşgelmiş kuzucuk, Allah analı babalı büyütsün canım gözünüz aydınKızlar bebeğim doğdu çok şükür her şey yolunda çok güzel geçti ameliyat şimdi biraz ağrım var malesef toparlaninca size yazicam
Hiç sorma akşama birikiyor diye bakıyorum, bu günlerde ayrı bir muhabbet var, akşama evde badana olacak ben daha buradan ayrılıp kitaplığımı boşaltamadım meraktan, artık telefonu bıraktım pc den ancak yetişmeye çalışıyorum, ülke gündeminden hızlı gündem değişiyor mübarekHiç bitmiyor çeneleri hiç iş yapmiyolar aşama kadar burda sayfa dolduruyolar anam kahvaltı yapiyorum mutfağı topluuom hopp 3 sayfa yazmışlar bitmiyor çeneleri bitmiyor
Nasıl ya çatına bakarak mı söyledi bunu yoksa genel olarak 3500 sonrası doğurtma taraftarı değiller miVay anasini sayin seyircilerbenim doktorum da oyle dedi 3500 den sonrasina vajinal dogum yaotirma taraftari degilim dedi 3200 du gecen hafta bugun bakalim persembe kac cikacak
Kiz anam daha subat gelmedi dur sakin ol rocky
Kuzum acilmam hizli ilerlerse epidural almiycam ama yavas ve acili olursa mecburrrr
Kiz 10 parmagimiz 10 marifetse biz napalim bacim kalhvaltimi yaotim mutfagimi topladim her yeri elden gecirdim anama gidecem kurabiya yaptim goturecem firina atacam simdi bebemin yatagini silip hazirlayip cikacam
Yaa seni yerim sakin ol bebine kavuşcan kızım çok duygusal yine göz yaşlarım selOf kızlar kötüyüm ya. İçime içime ağlıyorum. Psikolojimin 2 saate .ımana koyuldu.
İncili taç da bulamadım neyse annemler akşam biniyor.
Yaaa harika haberler bunlar maşaAllah sizeKızlar bebeğim doğdu çok şükür her şey yolunda çok güzel geçti ameliyat şimdi biraz ağrım var malesef toparlaninca size yazicam
3500 sonrası çok düşük bi kilo bence yani cogu bebe bu kiloda doğuyor zaten. hadi 4 ve üstü dese anlarım da az geldi bana bu. valla benim ablam 4.600 kg bebe doğurdu normal hicbise de olmadıVay anasini sayin seyircilerbenim doktorum da oyle dedi 3500 den sonrasina vajinal dogum yaotirma taraftari degilim dedi 3200 du gecen hafta bugun bakalim persembe kac cikacak
Kiz anam daha subat gelmedi dur sakin ol rocky
Kuzum acilmam hizli ilerlerse epidural almiycam ama yavas ve acili olursa mecburrrr
Kiz 10 parmagimiz 10 marifetse biz napalim bacim kalhvaltimi yaotim mutfagimi topladim her yeri elden gecirdim anama gidecem kurabiya yaptim goturecem firina atacam simdi bebemin yatagini silip hazirlayip cikacam
Ya gelip o tetanozu ben yapacam sana biraz daha buraya gelip bizi arıcaklar bu ne yaya bu sağlık ocağı şimdi de hastanedeki babamı aramış. yıldım ya. beni aramayı bıraktılar artık babam aradı git diyo. mecbur gideceğim. ama orda bi tetanoz cıngarı çıkarmadan dönmem
Ohh çok şükür gözünüz aydın canım öpüyorum sizi allaha emanet olunKızlar bebeğim doğdu çok şükür her şey yolunda çok güzel geçti ameliyat şimdi biraz ağrım var malesef toparlaninca size yazicam
hahahahahauau evet bi siz kaldınız aramadıkları söyleyin o zeref buraya gelecekYa gelip o tetanozu ben yapacam sana biraz daha buraya gelip bizi arıcaklar bu ne ya
14-9 ilaç içiyorum 12-8 e düşüyor canım sonra çıkıyor sabah kalktım yine 13-9 falandı küçük tansiyon yükselmesin dedi doktorMimoza tansiyonun kaç seyrediyor
Ayy şu son günleri de sağlıkla geçirip sağlıkla alalım inşallah kucağımıza14-9 ilaç içiyorum 12-8 e düşüyor canım sonra çıkıyor sabah kalktım yine 13-9 falandı küçük tansiyon yükselmesin dedi doktor