• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Şimdi süper derdimle sizleyim. Yılbaşından hemen önce ağdaya gitmiştim. Şimdi bi yoklama yaptım çok arada kaldım. Çok az çıkmış ve belli bölgelerde , ağda bunları almaz gibi. Napayım yine de ağdaya gideyim mi?
bence gitme çünkü öyle küçükleri ağda yarım yamalak alıyo jilet yap

Bizimkilerden biri bana diyor ki yenge sende bebek arabası aldin mi. Bende hayir almadım. Belki yaza alirim dedim. Disarda bir tane gördüm de ondan sordum dedi. Ay bir baktim bu 🤣🤣🤣🤣 kadına belli etmeden gulmem ve fotosunu çekmem baya zor oldu ama sizler için yaptim 🤣🤣

Bizimkilerden biri bana diyor ki yenge sende bebek arabası aldin mi. Bende hayir almadım. Belki yaza alirim dedim. Disarda bir tane gördüm de ondan sordum dedi. Ay bir baktim bu 🤣🤣🤣🤣 kadına belli etmeden gulmem ve fotosunu çekmem baya zor oldu ama sizler için yaptim 🤣🤣
Ben gider ablaya bunu nerden aldığını sorardım 🤣

Of kızlar kötüyüm ya. İçime içime ağlıyorum. Psikolojimin 2 saate .ımana koyuldu.
İncili taç da bulamadım😢 neyse annemler akşam biniyor.
Yapma güzelim En mutlu anın olacak Bebeğine kavuşacaksın O göbüş doğduktan sonra senin sütünle tombikleleşecek hiç merak etme Ne güzel kuzuna kavuşacağın gün belli oldu Trendyolda hızlı teslimat taçlar var ben ordan aldım

altın arabalı bir konak ve konağın araba almayan gelini fesleğen sen tam bir dizi başrolüsün🤣

Yapma güzelim En mutlu anın olacak Bebeğine kavuşacaksın O göbüş doğduktan sonra senin sütünle tombikleleşecek hiç merak etme Ne güzel kuzuna kavuşacağın gün belli oldu Trendyolda hızlı teslimat taçlar var ben ordan aldım
Ya biri benim gibi yazsa bende aynı sizin gibi teselli veririm. Ama başına gelince dağılıyor insan. Dağıldım ama sonra yemek yiyince toparladım 😀

Selam kızlaar. doğan minnoşlar dünyaya hoşgeldiler sağlıkla sihhatle huzurla buyusunler inşallah 🤲🏻 doğuran yiğit,güzel analara geçmiş olsun gözleri aydın olsun kurtardılar çok şükür darısı biz doğurmayanlara inşallah 😅 dün kontrol vardı oğlan olmuş 2950gr. Göbüşü 1 hafta önde, boyu 1 hafta geride dedi nasıl oluyorsa artık 🤷🏻‍♀️ baş geliş ancak kanala inmemiş daha. Haftaya çatı kontrolü yapacakmış 🥴 bizim oğlanın doğacağı yok heralde. İçerde keyfi yerinde. Doktor kan için ferinject serum yazdı. Ama devlet hastaneleri acilleri uygulamıyor özel sigortalar dahil uygulama işini sigorta karşılamıyor özel hastanede 550tl uygulama bedeli söyledi vay anasının gözü dedim götü boklu kan ilacı halbuki. İlaç raporla bile 310 TL tuttu zaten. Aranızda yaptıran oldu mu bilmiyorum. Devlette bunu dahiliye polikliniği 1 günlük yatış gösterip öyle uygulatıyormuş bilginiz olsun. Ben yine herşey belirsiz bel ağrısı çatı ağrısı çekmeye devam anlayacağınız 😩
Canım kuzenim hematolog raporu geçen yıl bana kadın doğum çıkarttı günübirlik yatışla ücretsiz 2 doz yaptırdım Myom ameliyatı sonrası kanamayla düşünce özelde ayaktan yaptırdım Eczaneden ilacı alınca farkettim pahalı olduğunu

Beni sabah gelir gelmez şak diye ameilayata aldılar Sezeryana ani yakalandım titreye titreye girdim ameliyata bebeler çıktı emzirmeye çalışıyoz 3-4 kişi falan hakkaten memeler orta malı oldu… olay yerinden son durum.
Yaaa hadi geçmiş olsun 🥰🙏🏻💐 Allahim kolaylik versin canim🤗 analı babalı sağlıkla büyütün inşallah minnoslarini🙏🏻 bir kiz bir erkek demii💙💜

Beni sabah gelir gelmez şak diye ameilayata aldılar Sezeryana ani yakalandım titreye titreye girdim ameliyata bebeler çıktı emzirmeye çalışıyoz 3-4 kişi falan hakkaten memeler orta malı oldu… olay yerinden son durum.
Ahsjaha destek lazımsa bizde gelelim pizza 😀
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Gözünüz aydın olsun 😍
Ameliyat nasıl geçti?

Ya biri benim gibi yazsa bende aynı sizin gibi teselli veririm. Ama başına gelince dağılıyor insan. Dağıldım ama sonra yemek yiyince toparladım 😀
Toparla toparla bebişlere biz lazımız Oğlum göbek çevresi geriden gele gele doğdu Ne haftalık kontrol ne de nst çekildi Şu an dana gibi bir şey maşallah Şimdi kızımda takmıyorum doktorum bu hafta ölçüm bile yapmadı Gruptaki bebişlerin kilosunu duydukça maşallah diyorum

Back