2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Aşağısı ile pek iş olmuyor ya jiletle geç bi gece önce bence bi sonda takıyo hemşire bi de ameliyathanede işte tendürdiyot sürüyorlar karnınından bacaklarına kadar o kadar.

Ay yerim sizi yaa, maşallah maşallah. Gözün aydın kuzum benim Çok güzel haber valla iyisiniz çok şükür.

Aşağısı ile pek iş olmuyor ya jiletle geç bi gece önce bence bi sonda takıyo hemşire bi de ameliyathanede işte tendürdiyot sürüyorlar karnınından bacaklarına kadar o kadar.
Açıkçası şuan göbeğim daha kıllı ama onu takmıyom valla. Tüm göbeğimi ne ağdalayabilirim ne de jiletlerim.

Güle güle sağlıkla hızurla büyüsünler inşallah Sana da çok geçmiş olsun

Ya pizza hayırlı olsuuun ben de titreyerek gireceğim kesin. Hatta bayılarak bile olabilir cok gecmis olsun. Facede emzirme sanatı diye bir grup var. Aktif değiller ama çok güzel arşivleri var. Başın sikisirsa oradaki yorumlar cevaplar çok işine yarar. Devletin resmi emzirme danışmanları soruları cevapliyordu. Sayfayı kapattılar ama insanlara faydalı olsun diye herkese açık bekliyor

Bi hafta ölçüm yapılıp bir hafta sadece kan akışları ve suya bakıyormuşlar haftalık ölçümler doğru olmuyormuş

Gidebilirsin sir ile minicikleri de alıyorlar canın yanmaz küçük olduğu için son kontrolleri yaptır kıl önemli biliyon

Allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürlü olsunlar

Anammmm yirim sizi hoşgeldiniz kuzucuklar gözün aydın arkadaşım sağlıcakla büyüt inşallah

Çok bekletmez inşallah ya

Ya piZza şükür çoksevindim sağlıkla aldınız kucağınıza artık sıra emzirme işlerinde

2600 dedi. Kilosu iyi diyin lütfen
Nesi var mis gibi çocuk işte kuzum çok şükür 2 yi geçmiş bak 20 günde ne hale gelecek şaşacaksın çünkü minik doğan her bebek daha çok kilo alıyor. İlk duam sağ salim kucağına alman ikincisi ise bol yağlı taşan sütlerin olsun yarası kuzucuğa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…