- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.515
- 798
Aşağısı ile pek iş olmuyor ya jiletle geç bi gece önce benceŞimdi süper derdimle sizleyim. Yılbaşından hemen önce ağdaya gitmiştim. Şimdi bi yoklama yaptım çok arada kaldım. Çok az çıkmış ve belli bölgelerde , ağda bunları almaz gibi. Napayım yine de ağdaya gideyim mi?
Ay yerim sizi yaa, maşallah maşallah. Gözün aydın kuzum benimBeni sabah gelir gelmez şak diye ameilayata aldılar Sezeryana ani yakalandım titreye titreye girdim ameliyata bebeler çıktı emzirmeye çalışıyoz 3-4 kişi falan hakkaten memeler orta malı oldu… olay yerinden son durum.
Açıkçası şuan göbeğim daha kıllıAşağısı ile pek iş olmuyor ya jiletle geç bi gece önce bencebi sonda takıyo hemşire bi de ameliyathanede işte tendürdiyot sürüyorlar karnınından bacaklarına kadar o kadar.
Güle güle sağlıkla hızurla büyüsünler inşallah Sana da çok geçmiş olsunBeni sabah gelir gelmez şak diye ameilayata aldılar Sezeryana ani yakalandım titreye titreye girdim ameliyata bebeler çıktı emzirmeye çalışıyoz 3-4 kişi falan hakkaten memeler orta malı oldu… olay yerinden son durum.
Ya pizza hayırlı olsuuunBeni sabah gelir gelmez şak diye ameilayata aldılar Sezeryana ani yakalandım titreye titreye girdim ameliyata bebeler çıktı emzirmeye çalışıyoz 3-4 kişi falan hakkaten memeler orta malı oldu… olay yerinden son durum.
Bacım sabah beri zırlıyom burda yaAy durun bastan okuyacam. Kjzlar dogurdu mu eco gun mu almis. Heyecan yaptım. Benim daha sekerim yok. Altından arabam. Inci kapsulunden yatağım yok
Bebişin kilosu kaç ölçtü mü doktorBacım sabah beri zırlıyom burda ya
2600 dedi. Kilosu iyi diyin lütfenBebişin kilosu kaç ölçtü mü doktor
Bi hafta ölçüm yapılıp bir hafta sadece kan akışları ve suya bakıyormuşlar haftalık ölçümler doğru olmuyormuşToparla toparla bebişlere biz lazımız Oğlum göbek çevresi geriden gele gele doğdu Ne haftalık kontrol ne de nst çekildi Şu an dana gibi bir şey maşallah Şimdi kızımda takmıyorum doktorum bu hafta ölçüm bile yapmadı Gruptaki bebişlerin kilosunu duydukça maşallah diyorum
Gidebilirsin sir ile minicikleri de alıyorlar canın yanmaz küçük olduğu için son kontrolleri yaptır kıl önemli biliyonŞimdi süper derdimle sizleyim. Yılbaşından hemen önce ağdaya gitmiştim. Şimdi bi yoklama yaptım çok arada kaldım. Çok az çıkmış ve belli bölgelerde , ağda bunları almaz gibi. Napayım yine de ağdaya gideyim mi?
Allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürlü olsunlarBeni sabah gelir gelmez şak diye ameilayata aldılar Sezeryana ani yakalandım titreye titreye girdim ameliyata bebeler çıktı emzirmeye çalışıyoz 3-4 kişi falan hakkaten memeler orta malı oldu… olay yerinden son durum.
Sağlıklı olsun kilo önemli değil2600 dedi. Kilosu iyi diyin lütfen
Anammmm yirim sizi hoşgeldiniz kuzucuklarBeni sabah gelir gelmez şak diye ameilayata aldılar Sezeryana ani yakalandım titreye titreye girdim ameliyata bebeler çıktı emzirmeye çalışıyoz 3-4 kişi falan hakkaten memeler orta malı oldu… olay yerinden son durum.
Çok bekletmez inşallah ya1cm vardı. Gece 11 gibiydi saat. Sabah 6.30da dogum yapmıştım. Herkesin başka ilerler muhakkak ama insan merak ediyor
Yaa Rabbım analı babalı büyütsün inşallahen zor kısmı atlatmissin. Şimdi şu bir iki günlük sezaryen zorluğu da geçtikten sonra bitti gitti
İyi canım merak etme benim dr 2500-3500 arası normal diyor2600 dedi. Kilosu iyi diyin lütfen
Ya piZza şükür çoksevindim sağlıkla aldınız kucağınıza artık sıra emzirme işlerindeBeni sabah gelir gelmez şak diye ameilayata aldılar Sezeryana ani yakalandım titreye titreye girdim ameliyata bebeler çıktı emzirmeye çalışıyoz 3-4 kişi falan hakkaten memeler orta malı oldu… olay yerinden son durum.
Nesi var mis gibi çocuk işte kuzum çok şükür 2 yi geçmiş bak 20 günde ne hale gelecek şaşacaksın çünkü minik doğan her bebek daha çok kilo alıyor. İlk duam sağ salim kucağına alman ikincisi ise bol yağlı taşan sütlerin olsun yarası kuzucuğa2600 dedi. Kilosu iyi diyin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?