• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Nasıl ya çatına bakarak mı söyledi bunu yoksa genel olarak 3500 sonrası doğurtma taraftarı değiller mi 🙄
Ya benim doktor bence tirsiyo benden esnek degil etim sert tahribat olur diye ondan oyle diyo gibime geliyo
3500 sonrası çok düşük bi kilo bence yani cogu bebe bu kiloda doğuyor zaten. hadi 4 ve üstü dese anlarım da az geldi bana bu. valla benim ablam 4.600 kg bebe doğurdu normal hicbise de olmadı🤩
Benim halam 5 kilo dogurdu normal kuzu sonraki 4 kiloydu demisler seseryan olman lazim seker tansiyon var diye yok demis ben dogururum🤣🤣🤣
kizlar meryem ana otunu suya koycaz ya bazı yerlerde 1 bardak için diyo ben içildiğini bilmiyordum içiliyor mu?
Evet iciliyomus kuzu bende de var halam verdi arabistandan getirmis dedem taa kac yil once bende icecem

Kızlar İstanbul Anadolu yakasında uygun fiyatlı çalışan doğum fotoğrafçısı biliyor musunuz, bir kaçına sordum ama çok fiyat çekiyorlar ve içinde albüm olmaksızın verilen fiyatlar bunlar, dijital ortamdan gönderecek 2000TL den aşağı fiyat yok, ben bi çok fakirim, fiyatlar mı çok uçuk karar veremedim :KK57:
Ben Kocaelinde albüm hariç tek elbiseli çekim 1100 tl verdim Ama instagramda İstanbul da kampanyalı şeyler çıkıyor karşıma tekrar çıkarsa atayım size

Eklentiler

• 20230124_135556.jpg
    20230124_135556.jpg
    146,9 KB · Görüntüleme: 83
Açılmanız var mıydı peki benim yokmuş açılmam canım
1cm vardı. Gece 11 gibiydi saat. Sabah 6.30da dogum yapmıştım. Herkesin başka ilerler muhakkak ama insan merak ediyor 🙂
Kızlar bebeğim doğdu çok şükür her şey yolunda çok güzel geçti ameliyat şimdi biraz ağrım var malesef toparlaninca size yazicam
Yaa Rabbım analı babalı büyütsün inşallah 🙂 en zor kısmı atlatmissin. Şimdi şu bir iki günlük sezaryen zorluğu da geçtikten sonra bitti gitti 🙂

Şimdi süper derdimle sizleyim. Yılbaşından hemen önce ağdaya gitmiştim. Şimdi bi yoklama yaptım çok arada kaldım. Çok az çıkmış ve belli bölgelerde , ağda bunları almaz gibi. Napayım yine de ağdaya gideyim mi?

Back