- 29 Mayıs 2021
- 2.895
- 5.616
- 108
- 39
Ayyy sağlıkla mutlulukla analı babalı büyüsün inşallahKızlar bebeğim doğdu çok şükür her şey yolunda çok güzel geçti ameliyat şimdi biraz ağrım var malesef toparlaninca size yazicam
Oyy çok sevindimKızlar bebeğim doğdu çok şükür her şey yolunda çok güzel geçti ameliyat şimdi biraz ağrım var malesef toparlaninca size yazicam
Uyyy gözün aydın canım çok sevindim her şeyin yolunda olmasınaKızlar bebeğim doğdu çok şükür her şey yolunda çok güzel geçti ameliyat şimdi biraz ağrım var malesef toparlaninca size yazicam
Ya benim doktor bence tirsiyo benden esnek degil etim sert tahribat olur diye ondan oyle diyo gibime geliyoNasıl ya çatına bakarak mı söyledi bunu yoksa genel olarak 3500 sonrası doğurtma taraftarı değiller mi
Benim halam 5 kilo dogurdu normal kuzu sonraki 4 kiloydu demisler seseryan olman lazim seker tansiyon var diye yok demis ben dogururum3500 sonrası çok düşük bi kilo bence yani cogu bebe bu kiloda doğuyor zaten. hadi 4 ve üstü dese anlarım da az geldi bana bu. valla benim ablam 4.600 kg bebe doğurdu normal hicbise de olmadı
Evet iciliyomus kuzu bende de var halam verdi arabistandan getirmis dedem taa kac yil once bende icecemkizlar meryem ana otunu suya koycaz ya bazı yerlerde 1 bardak için diyo ben içildiğini bilmiyordum içiliyor mu?
Canım Allah analı babalı buyutsunnKızlar bebeğim doğdu çok şükür her şey yolunda çok güzel geçti ameliyat şimdi biraz ağrım var malesef toparlaninca size yazicam
Allah analı babalı büyütsün sağlıkla büyüsün bebeğinKızlar bebeğim doğdu çok şükür her şey yolunda çok güzel geçti ameliyat şimdi biraz ağrım var malesef toparlaninca size yazicam
Hac malzemelesi satan yerlerde hem zemzem hem de hurma olur canım. Ben oradan alıyorum hep hurmamı. Aktarda olu rmu bilmem zemzem.Zemzem suyu nerde bulurum kızlar
Ben Kocaelinde albüm hariç tek elbiseli çekim 1100 tl verdim Ama instagramda İstanbul da kampanyalı şeyler çıkıyor karşıma tekrar çıkarsa atayım sizeKızlar İstanbul Anadolu yakasında uygun fiyatlı çalışan doğum fotoğrafçısı biliyor musunuz, bir kaçına sordum ama çok fiyat çekiyorlar ve içinde albüm olmaksızın verilen fiyatlar bunlar, dijital ortamdan gönderecek 2000TL den aşağı fiyat yok, ben bi çok fakirim, fiyatlar mı çok uçuk karar veremedim
Evet kuzum. Konakta birsey paylaşım dur
1cm vardı. Gece 11 gibiydi saat. Sabah 6.30da dogum yapmıştım. Herkesin başka ilerler muhakkak ama insan merak ediyorAçılmanız var mıydı peki benim yokmuş açılmam canım
Yaa Rabbım analı babalı büyütsün inşallahKızlar bebeğim doğdu çok şükür her şey yolunda çok güzel geçti ameliyat şimdi biraz ağrım var malesef toparlaninca size yazicam
Bu gerçek mi ya?Evet kuzum. Konakta birsey paylaşım dur
Misafirimizin bebek arabası
Evet. Bende inanamadım. Sizin için resmini çektimBu gerçek mi ya?
Vay babanun kemüğüneEvet. Bende inanamadım. Sizin için resmini çektim
oha çıldırıyorum şu anEvet kuzum. Konakta birsey paylaşım dur
Misafirimizin bebek arabası
Çok memnun olurumBen Kocaelinde albüm hariç tek elbiseli çekim 1100 tl verdim Ama instagramda İstanbul da kampanyalı şeyler çıkıyor karşıma tekrar çıkarsa atayım size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?