Kadının serseri serbest stiliHahahha sen zırlama mı off
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kadının serseri serbest stiliHahahha sen zırlama mı off
ben çatlarımBana at da diğerleri çatlarsa
kiz zengo bebegi bu nerde görsem tanırımAyrıca çocuğumun çikolataları geldi
Güle güle dağıtın G gunesli gunler bazı bedeller ödenmiş neyse benim doğuma yetişmez zaten geç kaldım anam perşembeye doğrursun diyo kandilya o günü seçti herlde jdjfjfYa ben yaptırmama taraftarıydım ama bizim evin pembiş gelini kocam illa yaptıralım dedi, kurumdan gelenler olur dedi. Okey kocam dedim. 550 verdik herhalde. Mumlardan 2 tane yaptırdım kendi evime koyacam ay lav mum. Anahtarlığı da sadece kendime yaptırdım. Çiko 400 tl kargo dahil.
Yok kız 3-4 güne geldi. Geç kalmış sayılmazsınGüle güle dağıtın G gunesli gunler bazı bedeller ödenmiş neyse benim doğuma yetişmez zaten geç kaldım anam perşembeye doğrursun diyo kandilya o günü seçti herlde jdjfjf
Yok kız , senin gönderdiğinin yanında bizimki ne kikiz zengo bebegi bu nerde görsem tanırım
harika olmuş
Göz açıp kapatıncay geçsin inşallah bi bakmışın bebin kollarında sağlıkla kavuştursjn rabbimMerhaba kızlar yatışım yapıldı ameliyat sırası bekliyorum sancım çıktı ve baya da var dua edin annem yolda memleketten geliyor benim oğlan sabırsız çıktı
hahahahaj ben de ondan yaptırmadım başka bişey yaptırdım ama gelmedi dahaYok kız , senin gönderdiğinin yanında bizimki ne ki
Matematiğimiz yetmediydi grupçana hesaplamaya , ama bak ben şak diye söyledim 550 tl diye. Lan mumu bile 2 tane yaptırdım agsjshah
Hayirli saglikli gelsin evladin kuzum gozun aydin ameliyatin guzel gecsinMerhaba kızlar yatışım yapıldı ameliyat sırası bekliyorum sancım çıktı ve baya da var dua edin annem yolda memleketten geliyor benim oğlan sabırsız çıktı
Gel persembe beraber dogurak bunlar da napiyosa yapsinGüle güle dağıtın G gunesli gunler bazı bedeller ödenmiş neyse benim doğuma yetişmez zaten geç kaldım anam perşembeye doğrursun diyo kandilya o günü seçti herlde jdjfjf
Sanki sen degil kocan boga ecooO sırada kocam
Ne bileyim arkadaş. Yükseleni kesin boğa ama hayır herşeyi yiyemezsin ya çocuğun çikolatalarını atmışım tadına baktın mı diyor ağladım olm ben bi tur kıyamadım yemeye rahimsiz ne anlarSanki sen degil kocan boga ecoo
burda bi hastanede manyak bi kadın doktor var diyo ki planlı normal doğum yaptırıyorum. şu gün doğurursun diye gün veriyorum o güne kadar strese giriyor ve o gün doğuruyor diyorHayirli saglikli gelsin evladin kuzum gozun aydin ameliyatin guzel gecsin
Gel persembe beraber dogurak bunlar da napiyosa yapsin
Ahsjshhsgags ruh hastasıburda bi hastanede manyak bi kadın doktor var diyo ki planlı normal doğum yaptırıyorum. şu gün doğurursun diye gün veriyorum o güne kadar strese giriyor ve o gün doğuruyor diyor
Sen yaptırma sana yetişmeyecekGüle güle dağıtın G gunesli gunler bazı bedeller ödenmiş neyse benim doğuma yetişmez zaten geç kaldım anam perşembeye doğrursun diyo kandilya o günü seçti herlde jdjfjf
3 4 güne doğurur zaten sjdjdkdYok kız 3-4 güne geldi. Geç kalmış sayılmazsın
Çikolataları da çok güzel maşallah güle güle dağıtmak nasip olsun inşallah . Annelere laf yok onların kalbi evlatları için çarpıyor. Sadece köy kadınından ince düşünce beklemeyeceksin çünkü onlarda görmedi ne öğrendiyse onu yapıyorYa benim de kundaklarımla yastığımı gönderdi geçen bide iğne oyalı ağzı mendili yaptırmış dedim aney buna gerek var mıydı sonuçta çocuk buna kusacak sen zirlama dedi bana ahdjshsj
Bi daha annemle ilgili bişey dersem ağzıma vurun
Yastığını yirimmm ne cici öyleAnnem bebeklik yastığımı getirmiş bi de yer minderi yaptırdım anneme duygularım dalga dalgaaa dalgaaalanıyooor
Aynen boşversin , doğursun yoluna baksın3 4 güne doğurur zaten sjdjdkd
Geçti borun pazarı sür eşeği niğdeyeAynen boşversin , doğursun yoluna baksın