- 18 Mayıs 2015
- 644
- 521
- 103
- 35
Günaydın bende surekli olan bir durumGunaydinnnn birde benden gelsin karnına kramp giren varmı ya öyle bir kramp girdiki kipirdayamadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın bende surekli olan bir durumGunaydinnnn birde benden gelsin karnına kramp giren varmı ya öyle bir kramp girdiki kipirdayamadim
Okadar yersen tögmelersin dünyayı yedin daha da fosur fosur uyuyacan sanıyordun dimiBenimki ters de değil düz de kafası çarprazdı en son. Bana mesaj veriyor ana dönebülürüm de dönmeyebilürüm de
Kızlar gece 17 kere felan uyandım ya , elim ayağım , yüzüm öyle şiş ki dün ki karbonhidrat partisinden mi oldu böyle acaba?
Neyseki limonlu suyum var ahdjshshOkadar yersen tögmelersin dünyayı yedin daha da fosur fosur uyuyacan sanıyordun dimi
Canım kasılma girince regl sancısı benzer sancıda giriyormu sen de ? Doğum sancısının bu sancıyla alakası yok ordan anlıyorum ama işte problem kasılmalarımın çok düzenli olması ve çok erken başlaması çok sıklaştı malesef .Kasılma ve tansiyon devam bende ne olacak bilmiyorum inan çok canım sıkılıyor.
Daha erken değil mi kuzum benim de öyle ama dayanalım ne yapalım sağlıcakla .Salı günü doktora gidip 2.2.2023 veya 3.2.2023 de alın diyeceğim artık taşıyabilecek bel ayak iskelet sistemi kalmadı bende her gün her yanım ağrıyor
38 hafta içinde olucam bebek iri zamanında doğum olmuş olacak ben düşünüyorum bakalım doktor ne dıyecek hem ogluma bak hem son donem agrıları uykusuz perısan haldeyımCanım kasılma girince regl sancısı benzer sancıda giriyormu sen de ? Doğum sancısının bu sancıyla alakası yok ordan anlıyorum ama işte problem kasılmalarımın çok düzenli olması ve çok erken başlaması çok sıklaştı malesef .
Daha erken değil mi kuzum benim de öyle ama dayanalım ne yapalım sağlıcakla .
Benim de birinin kafa aşağıda biri tam tersi o da dönse de normal doğursam ne güzel olur ama hayal hep aynı duruyolarBenimki 10 gun once cok şiddetli kusma olayından sonra dondu. Cocugu icerde hop hop hoplattim cunku. Bana diyorlardı şimdi dönmese bile dogum baslayinca kusma gelir doner diye.
Bide hareketleri felan varmis. Onlari yap bakalım. Gittikce yeri daralıyor donmesi zorlaşır
Anladım canım hayırlısı olsun ozaman 38 haftada az bir zaman da değil zaten gelişiminide tamamlamıştır doktorun ile en doğru kararı verirsiniz artık sağlıcakla kavuşun38 hafta içinde olucam bebek iri zamanında doğum olmuş olacak ben düşünüyorum bakalım doktor ne dıyecek hem ogluma bak hem son donem agrıları uykusuz perısan haldeyım
Yani antibiyotiğe rağmen düşmemişse lökosit, yüksek ihtimalle idrarınızda bakteri vardır. İdrar kültürü vermeniz gerekir. Üç gün sonra çıkar sonucu. Hangi bakteriyse artık, ona göre en doğru antibiyotık seçilip verilir.Sağlıkla kucağına almayı dilerim. Bende manisadayım ve beklenen doğum 7 şubatkızım olacak inşallah
Bi an ben mi yazdım acaba dedim okurken
Antiseptik dediğiniz nedir, ben hasttanede 3 gün aldığım antibiyotiğe rağmen lökositim yeterince düşmedi çatşamba sonucumu görüp yeniden mi antibiyotik verecek bilmiyorum ne yapıyorlar bu durumda
Bebegi düşününce hemen gelsin diyorum ama ameliyati düşününce bende de oluyor bir kaç ay daha kalsa mi düşüncesiHayırlısıyla kuvağınıza alın çok heyecanlı gerçekten bende tarih yaklaştıkça bir iki ay daha karnımdamı kalsa diyoru
teşekkür ederimmHayırlı olsun canım
çok teşekkürlerHayırlı olsun canım
Haydi hayirla saglikla kucağınıza alın sanki sona geldikçe insan alistiriyor mu kendiniÇarşamba
arka arkaya bir sürü arkadaş olduk. Hayirla insallahO
yaa benimde 2 Şubat hadi bakalım kavuştay a az kaldı çok heyecanlı yaaa
Kesinlikle vajina bölgesinde birsey hissetmiyorsunuz. Hatta ben doğurduğumu bile anlamamıştım. Mudahalesiz doğum olmuştu yırtılmış biraz, onu da hissetmedim. Sonra dikis aşamasında dikisi de hissetmedim. Yani arkadaşlar normal doğumda en zorlayan şey sanci geldiğinde mücadele etmek. Onun için de iki şey önemli. Birincisi nefes egzersizi ikincisi de sanci geldiğinde ikinmak. Ikinmak sancıyı kesiyor. Ve rahatlatıyor. Bir de doktorum bana sanci gelince sakın bağırıp enerjini harcama demişti. Onun yerine enerjini ıkınmaya yönlendir demişti. Bende çok işe yaradı.Kızlar normal doğumda vajina acımıyor, sadece kasıklarında belinde sancı oluyor demişti biri ilk zamanlar. Öyle mi gerçekten? Ben kendimi bu şekilde rahatlatıyorum çünkü oramla ilgili acılar beni çok geriyor. Bir de ben de günlerdir bi rahatlık var, doğurmaya çok hazır gibiyim. Dışarıda çocuğu olan insanlara bakıyorum, e diyorum bunlar doğurmuş ben neden yapamayayım. Hayatım boyunca kendimi “bu yaptıysa ben de yaparım” diye motive ettiğim için Sancımız gelecek belki 1-2 gün belki 1-2 saat sürecek, bebiş gelecek ve her şey çok güzel olacak. İçinize korku geldiğinde hep böyle düşünün, o acı sonsuza kadar sürmeyecek. Unutmayın biz Şubat analarıyız, ağzı bozuk Mahmut enişteleriz, göte pıçaaa takarız sancı kimmiş, piremses piremses hareketler yapmayın hadi bakim hajshahh
Bana her akşam giriyor mincir maalesef. Ayağa kalkmaya zorluyorum kendimi. O kadar da zor ki ayağa kalkmak. Ağlamaklı oluyorum. Ayağa kalkınca geçiyor.Gunaydinnnn birde benden gelsin karnına kramp giren varmı ya öyle bir kramp girdiki kipirdayamadim
Aaaa kolay olmamıştır tabi nasıl çıkarmış kolunu valla ilk defa duydum hepimiz için hayırlısı olsun benim kesi çok azdı hatta anesteziciyi aradılar kızımda ben de uyumak istemiyorum yürüyerek gidicem demiştim dikişi hissetmemiştimArkadaşımın bebeği baş gelişti ama normal dogum yaparken bebis kafası ile birlikte tek kolunu da çıkarmış o yüzden cok zor bi dogumu olmustu çok kesi atmak zorunda kalmışlar. O yüzden nasıl kolay ve sağlıklı olacaksa Allahim öyle doğumlar nasip etsin hepimize
Ortalama 12 saat normal doğum sancısı yaşadım kasık ve bel ağırlıklı canım nefes egzersizi çok önemli rahatlatıyor birde benim yanımda son ana kadar ablam vardı onun desteği çok önemliydi benim için bu sefer normal doğurursam epidural istediğimi belirttim çok kararlıyım bu konuda ama ister normal ister sezeryan önce bebek ve anne sağlığı gerisi hikayeKızlar normal doğumda vajina acımıyor, sadece kasıklarında belinde sancı oluyor demişti biri ilk zamanlar. Öyle mi gerçekten? Ben kendimi bu şekilde rahatlatıyorum çünkü oramla ilgili acılar beni çok geriyor. Bir de ben de günlerdir bi rahatlık var, doğurmaya çok hazır gibiyim. Dışarıda çocuğu olan insanlara bakıyorum, e diyorum bunlar doğurmuş ben neden yapamayayım. Hayatım boyunca kendimi “bu yaptıysa ben de yaparım” diye motive ettiğim için Sancımız gelecek belki 1-2 gün belki 1-2 saat sürecek, bebiş gelecek ve her şey çok güzel olacak. İçinize korku geldiğinde hep böyle düşünün, o acı sonsuza kadar sürmeyecek. Unutmayın biz Şubat analarıyız, ağzı bozuk Mahmut enişteleriz, göte pıçaaa takarız sancı kimmiş, piremses piremses hareketler yapmayın hadi bakim hajshahh
Aynen ben yiyorum gunluk 7 tane insaAllah fayda saglarKızlar ben doğurmadan 1 hafta önce hurma yemiştim çok iyi geliyor demişlerdi yine yemeyi düşünüyorum rahimi gevşetiyormuş açılmayı kolaylaştırıyormuş.
Ye kuzum sen az kaldı senin Allah’ın izniyle Hangi hastanede yapacaksın doğumu ?Aynen ben yiyorum gunluk 7 tane insaAllah fayda saglar
Benim de birinin kafa aşağıda biri tam tersi o da dönse de normal doğursam ne güzel olur ama hayal hep aynı duruyolar
Ne zaman baslayacaksin yemeye. Ay bende yesem mi belki bebege de kilo yaparKızlar ben doğurmadan 1 hafta önce hurma yemiştim çok iyi geliyor demişlerdi yine yemeyi düşünüyorum rahimi gevşetiyormuş açılmayı kolaylaştırıyormuş.
Benim 30 ocak@semataha 2 Şubat
Z ZeynepBetulll 3 şubat
@Yazin Sevinci 25 ocak
@LadyRuby 25 ocak
Kızlar doğum tarihleri böyle mi var mı başka bu hafta?
Ay kizlaaar cok az kaldi patir patir bebek eli fotosu bekliyorumBenim 30 ocak