- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
Senin tansiyon nasıl oldu canım düzeldi miAy kizlaaar cok az kaldi patir patir bebek eli fotosu bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin tansiyon nasıl oldu canım düzeldi miAy kizlaaar cok az kaldi patir patir bebek eli fotosu bekliyorum
Annesi yesin onu , hala kuvezde kucağıma bile alamadımGrupta 34 haftalık doğum yapan var canım benim korkma bişey olmaz allahın izniyle. Kuvöz kötü bişey değil ki , 40. Haftada doğan da girebilir. Merak etme herşey güzel olacak sen stres etme. Hemencecik sütün gelir beslersin yavrunu annesi acele etmiş yavrun kavuşmak istemiş bian önce
Aynen cok az kaldi an meselesi bence simdi kendimi daga bayira vurmaya gidecem yuruyus olsun kuzu medicanada yapicam Allah izin verirseYe kuzum sen az kaldı senin Allah’ın izniyle Hangi hastanede yapacaksın doğumu ?
Canım ben son hafta başlarım şimdi zaten doğum erken gelcek korkusu var bide yerim hepten açılma falan olur o yüzden ama bebeğe kilo yapar her türlüNe zaman baslayacaksin yemeye. Ay bende yesem mi belki bebege de kilo yapar
Geçen gün medicana Sivas doktorları burda reklamı vardı canım 4 doktor falandı galiba . Yürüyüş bol bol yap birde açılmayı kolaylaştıran egzersizler var en önemlisi nefes egzersizleri izle tatlım yakında güzel haberlerini bekliyoruz heyecanlaAynen cok az kaldi an meselesi bence simdi kendimi daga bayira vurmaya gidecem yuruyus olsun kuzu medicanada yapicam Allah izin verirse
Senin tansiyon nasıl oldu canım düzeldi mi
Tansiyon ilacı baş ağrısı yapıyor çok. Ama düşse razıyım ağrıya. Düşüyor çıkıyor çok oynak beni de korkutuyorSaatli beslenip saatli ilac alıyorum. Yatiyorum oyle şimdilik iyi gidiyor. Ama bas agrisi hic gecmiyor cabim ya..agri kesici seruma rağmen sifirlanmiyordu. Artmasında hafif hafif idare ediyorum.
Senin sancılar ne durumda. Sanci ilaci da bas agrisi yapiyor sende var mj
Yapiyorum kuzum elimden ve kemiklerimden geldigince 6 7 doktor var kuzu bildigim kerime hanim benimki basindan beri onda takipliyimGeçen gün medicana Sivas doktorları burda reklamı vardı canım 4 doktor falandı galiba . Yürüyüş bol bol yap birde açılmayı kolaylaştıran egzersizler var en önemlisi nefes egzersizleri izle tatlım yakında güzel haberlerini bekliyoruz heyecanla
Hıı tamam canım ben senin ilki normal sanıyordumSezaryen ilk doğumum makat geliş sebebiyle bu da üstünden çok zaman geçmediği için zorunlu sezaryen zaten
Rabbim şifa versin kuzucuğa inşallah bir an önce kavuşursunuz çok şükür sağ salim dünyaya gelmiş bundan sonrası daha kolayAnnesi yesin onu , hala kuvezde kucağıma bile alamadım
Ekledim canım Hadi sağlıkla gelsin inşallahBenim 30 ocak
Zaten bu oynaması insanin başını ağrıtıyor. Anlık yükselip düşüşler. Bebek hareketini de takip et canım. Yukselince hic hareket olmuyor bazan. Bayiliyor mu ne yapiyor cocugum.Tansiyon ilacı baş ağrısı yapıyor çok. Ama düşse razıyım ağrıya. Düşüyor çıkıyor çok oynak beni de korkutuyor
Ben dışarıda saklıyorum canım hiç küflenme olmadı. Afiyet bal şeker ve süt olsunKızlar son 10 günüm kaldı diye dün kuruyemişçiye uğradım. Kuru dut, kayısı, incir, hurma, cennet hurması kurusu, kuru üzüm fln aldım. Badem sütü ve yulaf da var evde, çok güzel süt yapıyor birlikte haşlayınca. Bazen biraz tarçın ya da kakao da ekliyorum ya da nesquik. Göğüsler doluyor resmen, ve bol su tabi ki.
Ama evde de son iki tane cennet hurması küflenmiş cam kavonuzjn içindeydi oysaki ve yeni aldım onu da aslında . Sizce buzdolabına mı kardırmalıyım ? Sertleşir mi diye de bilemedim de açıkçası ? Siz nerde saklıyorsunuz ?
Gözün aydın annesi, sağlıkla büyüt kuzunu inşallah. Bir an önce kucağına gelsinAnnesi yesin onu , hala kuvezde kucağıma bile alamadım
amin canım hepimizin sütü bol olsun. Çok güzel doğumlar, lohusalıklar geçirelim. Sevdiklerimizin, yakınlarımızın da bolca anlayışta olduğu güzel günlerimiz olsun inşBen dışarıda saklıyorum canım hiç küflenme olmadı. Afiyet bal şeker ve süt olsun
ay bu nedir R Renklirenkli kuzu senin ne zaman belli oldu kaçırmışım ben ayyEkledim canım Hadi sağlıkla gelsin inşallah
24 Ocak L LadyRuby
25 Ocak Y Yazin Sevinci
30 Ocak N nsl4721
1 Şubat R Renklirenkli
2 Şubat semataha
3 Şubat Z ZeynepBetulll
Ben şimdi içtim 1 saat sonra gözümü açamaz halde olacağım ebe müşterim vardı bankadan ona yazdım o da iç dedi ama eziyet bu ilaç banaZaten bu oynaması insanin başını ağrıtıyor. Anlık yükselip düşüşler. Bebek hareketini de takip et canım. Yukselince hic hareket olmuyor bazan. Bayiliyor mu ne yapiyor cocugum.
süper bilgiler lütfen arada bilgileyin biziKızlar son 10 günüm kaldı diye dün kuruyemişçiye uğradım. Kuru dut, kayısı, incir, hurma, cennet hurması kurusu, kuru üzüm fln aldım. Badem sütü ve yulaf da var evde, çok güzel süt yapıyor birlikte haşlayınca. Bazen biraz tarçın ya da kakao da ekliyorum ya da nesquik. Göğüsler doluyor resmen, ve bol su tabi ki.
Ama evde de son iki tane cennet hurması küflenmiş cam kavonuzjn içindeydi oysaki ve yeni aldım onu da aslında . Sizce buzdolabına mı kardırmalıyım ? Sertleşir mi diye de bilemedim de açıkçası ? Siz nerde saklıyorsunuz ?