• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Grupta 34 haftalık doğum yapan var canım benim korkma bişey olmaz allahın izniyle. Kuvöz kötü bişey değil ki , 40. Haftada doğan da girebilir. Merak etme herşey güzel olacak sen stres etme. Hemencecik sütün gelir beslersin yavrunu annesi acele etmiş yavrun kavuşmak istemiş bian önce ❤️
Annesi yesin onu ,☺️ hala kuvezde kucağıma bile alamadım

Aynen cok az kaldi an meselesi bence🤣 simdi kendimi daga bayira vurmaya gidecem yuruyus olsun🤣 kuzu medicanada yapicam Allah izin verirse🥰
Geçen gün medicana Sivas doktorları burda reklamı vardı canım 4 doktor falandı galiba . Yürüyüş bol bol yap birde açılmayı kolaylaştıran egzersizler var en önemlisi nefes egzersizleri izle tatlım yakında güzel haberlerini bekliyoruz heyecanla 🥰

Senin tansiyon nasıl oldu canım düzeldi mi

Saatli beslenip saatli ilac alıyorum. Yatiyorum oyle şimdilik iyi gidiyor. Ama bas agrisi hic gecmiyor cabim ya..agri kesici seruma rağmen sifirlanmiyordu. Artmasında hafif hafif idare ediyorum.
Senin sancılar ne durumda. Sanci ilaci da bas agrisi yapiyor sende var mj

Saatli beslenip saatli ilac alıyorum. Yatiyorum oyle şimdilik iyi gidiyor. Ama bas agrisi hic gecmiyor cabim ya..agri kesici seruma rağmen sifirlanmiyordu. Artmasında hafif hafif idare ediyorum.
Senin sancılar ne durumda. Sanci ilaci da bas agrisi yapiyor sende var mj
Tansiyon ilacı baş ağrısı yapıyor çok. Ama düşse razıyım ağrıya. Düşüyor çıkıyor çok oynak beni de korkutuyor

Geçen gün medicana Sivas doktorları burda reklamı vardı canım 4 doktor falandı galiba . Yürüyüş bol bol yap birde açılmayı kolaylaştıran egzersizler var en önemlisi nefes egzersizleri izle tatlım yakında güzel haberlerini bekliyoruz heyecanla 🥰
Yapiyorum kuzum elimden ve kemiklerimden geldigince🤣🤣🤣 6 7 doktor var kuzu bildigim kerime hanim benimki basindan beri onda takipliyim

Tansiyon ilacı baş ağrısı yapıyor çok. Ama düşse razıyım ağrıya. Düşüyor çıkıyor çok oynak beni de korkutuyor
Zaten bu oynaması insanin başını ağrıtıyor. Anlık yükselip düşüşler. Bebek hareketini de takip et canım. Yukselince hic hareket olmuyor bazan. Bayiliyor mu ne yapiyor cocugum.

Kızlar son 10 günüm kaldı diye dün kuruyemişçiye uğradım. Kuru dut, kayısı, incir, hurma, cennet hurması kurusu, kuru üzüm fln aldım. Badem sütü ve yulaf da var evde, çok güzel süt yapıyor birlikte haşlayınca. Bazen biraz tarçın ya da kakao da ekliyorum ya da nesquik. Göğüsler doluyor resmen, ve bol su tabi ki.
Ama evde de son iki tane cennet hurması küflenmiş cam kavonuzjn içindeydi oysaki ve yeni aldım onu da aslında . Sizce buzdolabına mı kardırmalıyım ? Sertleşir mi diye de bilemedim de açıkçası ? Siz nerde saklıyorsunuz ?

Kızlar son 10 günüm kaldı diye dün kuruyemişçiye uğradım. Kuru dut, kayısı, incir, hurma, cennet hurması kurusu, kuru üzüm fln aldım. Badem sütü ve yulaf da var evde, çok güzel süt yapıyor birlikte haşlayınca. Bazen biraz tarçın ya da kakao da ekliyorum ya da nesquik. Göğüsler doluyor resmen, ve bol su tabi ki.
Ama evde de son iki tane cennet hurması küflenmiş cam kavonuzjn içindeydi oysaki ve yeni aldım onu da aslında . Sizce buzdolabına mı kardırmalıyım ? Sertleşir mi diye de bilemedim de açıkçası ? Siz nerde saklıyorsunuz ?
Ben dışarıda saklıyorum canım hiç küflenme olmadı. Afiyet bal şeker ve süt olsun 😘

Ben dışarıda saklıyorum canım hiç küflenme olmadı. Afiyet bal şeker ve süt olsun 😘
amin canım hepimizin sütü bol olsun. Çok güzel doğumlar, lohusalıklar geçirelim. Sevdiklerimizin, yakınlarımızın da bolca anlayışta olduğu güzel günlerimiz olsun inş 💜🙏🏻

Bugün eşime evin camlarını sildirdim. Bu saat oldu daha yeni bitirdi o da verandanın ve ön girişin camlarını silemedi.🤣 Saz kursu var ona gidecekmiş 🤪 Dedim tamam git, ben liste yaparım her gün bir işi halledersin akşam 🤣🤣 Ben de üst katı topladım, süpürdüm o sırada. Ayyy götüm, belim çıktı resmen. Çok yoruldum. Perdeler yıkanıyor yavaş yaval onları da halledeyim de inşallah. Artık doğuma hazır olayım benim de sıram geldi sanki yavaştan, listeye eklenmem an meselesi 🤪

Zaten bu oynaması insanin başını ağrıtıyor. Anlık yükselip düşüşler. Bebek hareketini de takip et canım. Yukselince hic hareket olmuyor bazan. Bayiliyor mu ne yapiyor cocugum.
Ben şimdi içtim 1 saat sonra gözümü açamaz halde olacağım ebe müşterim vardı bankadan ona yazdım o da iç dedi ama eziyet bu ilaç bana

süper bilgiler lütfen arada bilgileyin bizi😍

Back