Noooo nooo ayakdayiz bak grubu yanliz bırakmıyoruz sen uyuyamadinmiMaşallah maşallah bugün herkesler uyuyabilmiş datlı rüyalar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Noooo nooo ayakdayiz bak grubu yanliz bırakmıyoruz sen uyuyamadinmiMaşallah maşallah bugün herkesler uyuyabilmiş datlı rüyalar
Midem bi yandı cost dedi resmen İskender’e tereyağı dökmüş gibi uyumadım bende mide efendi rahatsız olmasın diyeNoooo nooo ayakdayiz bak grubu yanliz bırakmıyoruz sen uyuyamadinmi
İyi geceler sekerim sen napiyorsun doğurmaya karar verdinmi ne düşünüyorsunİy geceler gece kuşları
Yok ben bi süre daha içerdentutmaya kararlıyımİyi geceler sekerim sen napiyorsun doğurmaya karar verdinmi ne düşünüyorsun
Bende hep sağa dönük uyanıyprum bi şy olmaz inşallahYatarken hep sağıma dönmüş buluyorum ben kendimi ya usul ve yasaya aykırı yatıyom inşallah bebelerin başına bi iş gelmez gelir mi
Ben de hep sağa yatıyorum valla. Yatabiliyorsan yat, hatta sırt üstü yattığım bile oluyor. Zaten tehlikeli bi durum olursa merak etmeyin beyin sizi kabus gördürerek uyandırıyor.Yatarken hep sağıma dönmüş buluyorum ben kendimi ya usul ve yasaya aykırı yatıyom inşallah bebelerin başına bi iş gelmez gelir mi
Kimi erken dönüyor kimi geç canım döner inşallah normal doğum mu istiyorsun ?Benim bu bebe hala ters duruyor dönmeye niyeti yok var mı benim gibi ters olan arkadaşlar neden dönmüyor bu bebe
Ooo senin tatbikat iyi olmuş kuzumBu gece iki saatte bir uyandım, hiç durmadı, azcik sancım da oldu ama gündüz yoruldum inşallah ondandır, rüyamda da nişanım geldi, dependimi bile giydim gece gelmiş hemen kalkıp hazırlık yapıyorum annem var yanımda filan, iyi oldu e n azından rüya da olsa tatbikat yaptım
Yok normal doğum istemiyorum ama donememesi anormal geliyor bi ara dönmüştü çünküKimi erken dönüyor kimi geç canım döner inşallah normal doğum mu istiyorsun ?
Benim de ruyamda nişanim gelmişti bekliyodum sancimin olmasini falanBu gece iki saatte bir uyandım, hiç durmadı, azcik sancım da oldu ama gündüz yoruldum inşallah ondandır, rüyamda da nişanım geldi, dependimi bile giydim gece gelmiş hemen kalkıp hazırlık yapıyorum annem var yanımda filan, iyi oldu e n azından rüya da olsa tatbikat yaptım