- 1 Ağustos 2018
- 2.709
- 4.738
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim ev de aynı durumda ya çocuğa kışlık alamadım korkumaBide çocuğa ananesi hep yelek kazak örmüş nasıl giydireyim erir yavrum ya bu sıcakta
Gözün aydınsağlıcakla büyüt sancı geldiğine göre normal doğum muydu?17 Ocak ta kontrolde sancı çıkınca doğuma alındım. Şuan kızım Duru ile evdeyiz çok şükür. Darısı sağlıklı sıhhatli sizlerin başına arkadaşlar..
Patikli ben oğlakta severdim ya geçti mi o ihtimal şimdi. Kovadan korkmuyor değilim başına buyruk oluyolarBugünüde atlattık mı kovayız kızım merak etme
Şafak 12 analaaar doğurmamıza az kaldı
Fesleğencim yeni okuyorum ben hep sonradan geliyorum muhabbetlere bebeğinin ve senin hakkında en hayırlısı olsun canım gözetimdesin ne de olsa hiç endişen olmasın vip odana kahve de söyleCiger geliştirici yaptilar dün le bugun şafakta. Saat 12 de ya taburcu olacaz ya sezeryan .
Tansiyon takip cihazı vardi dünden beri. Onu simdi çıkardılar. Tahlilleri verdim. Sonuçlara göre hareket edecez
Bebegin hareketleri biraz düzeldi. Dua edin taburcu olalım.
Bebikom 35 haftalik görünüyor. 37 olsaydi hicbirseyi beklemez alırdım. Bebege kıyamıyorum az daha gelişsin diye duruyorum dedi.
aşağıya baskı hissediyor musunBenim 20li haftalarda acayip kasılmalarım oluyodu bazen günde 10 kere falan şimdi de hiç olmuyor sıfır ben anlamadım nasıl doğurcam ben Kasılmaların başlaması gerekmiyor mu artık
Bekler inşallah canım merak etme haftası asla kötü değil, iğnen de yapılmış. O yüzden stres olup da tansiyonunu yükseltme boşuna. Bebek içeride iyi, sen de iyi ol.
Hic sorma zaref dua yerine mi gecti nedir.bak en son doğurmak istemiyom dedin dedin en önce doğurmanı kaldıramam sakin dur orda hayırlı haberlerle dön
Güle güle büyüsün İsmi de çok güzelmiş maşallah17 Ocak ta kontrolde sancı çıkınca doğuma alındım. Şuan kızım Duru ile evdeyiz çok şükür. Darısı sağlıklı sıhhatli sizlerin başına arkadaşlar..
Güzel haberlerini bekliyorum bakalım ne zaman gelecek kuzucuk. Bak sen doğurmadan doğurmayayım dedim ondan tutuyorumÖğleden sonra kontrolüm var tüm tuşlara basıyorum agsjshshh
Benimde tansiyon oynak kuzum az önce yine ölçtüm 14-9 du doktor görse yatırcak hemen. Nidicard alıyorum günde 3 tane faydası olur inşallah ama bundan sonra olsada çok şükür erken doğum da sayılmaz yani. Stres yapma herşeyin hayırlısı inşallah her bebek zamanında gelir erkeni geçi yok ne zaman isterlerseCiger geliştirici yaptilar dün le bugun şafakta. Saat 12 de ya taburcu olacaz ya sezeryan .
Tansiyon takip cihazı vardi dünden beri. Onu simdi çıkardılar. Tahlilleri verdim. Sonuçlara göre hareket edecez
Bebegin hareketleri biraz düzeldi. Dua edin taburcu olalım.
Bebikom 35 haftalik görünüyor. 37 olsaydi hicbirseyi beklemez alırdım. Bebege kıyamıyorum az daha gelişsin diye duruyorum dedi.
Kiz bende oyle oldum hastaneye yattigim donem nasil oluyodu kasilmalar simdi yok bizim bebeler 40 i bekleyecek galibaBenim 20li haftalarda acayip kasılmalarım oluyodu bazen günde 10 kere falan şimdi de hiç olmuyor sıfır ben anlamadım nasıl doğurcam ben Kasılmaların başlaması gerekmiyor mu artık
Nidicard etkili kuzu bi de odemini de indirebilir takip et kilonu beni indirmistiBenimde tansiyon oynak kuzum az önce yine ölçtüm 14-9 du doktor görse yatırcak hemen. Nidicard alıyorum günde 3 tane faydası olur inşallah ama bundan sonra olsada çok şükür erken doğum da sayılmaz yani. Stres yapma herşeyin hayırlısı inşallah her bebek zamanında gelir erkeni geçi yok ne zaman isterlerse
Evin dubleks alt katta koltuk üstüne koyup yatağına reflü yatağı ile taşırım diyordum Annem karıştı el ayak altında olmaz dedi Vakti zamanında rahmetli dedem bebekken beni farketmemiş üzerime oturıyormuş az kalsın Annemin travması oluşmuş bana alt kata ayrı beşik aldırdı İndirimde reflü yatağı ile aynı paraya gelmişti Babycom Vega Naturel Ahşap Sallanır Beşik - Pembe Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLkislar reflü yatağı almalı mıyım?
veya babynest?
beşik haftaya gelecek ama büyük onun içine bir şey koymam lazım. sürekli reflü yatağında yatması bi sıkıntı oluşturur mu acaba sanki önerilmiyor diye kalmış aklımda
Bundan sonra magnezyumu ihmal etme canım çok önemli birşey. Çünkü kasılma ve sancılarımız var azaltmak adına faydalı6 la 7 bucuk arasi boyle yakici bel kasik agrisi yasadim ay dedim dogum basliyo galiba sonra uyumusum gecmis dun magnezyum almamistim kaslarim geriliyortuhaf bi gun gibi
Dün aksine ödem daha da fazlaydı canım ayaklarım ellerim çok şişti bende dokundu mu diye düşündüm hatta. İlacı içiyorum 20 dk içinde yanaklarım yanıyor kıpkırmızı oluyorum böyle olan var mı kullanıptaNidicard etkili kuzu bi de odemini de indirebilir takip et kilonu beni indirmisti
Allah Allah ben onu kullanirken 2 kilo falan indim bi hafifledim iyi olmustuDün aksine ödem daha da fazlaydı canım ayaklarım ellerim çok şişti bende dokundu mu diye düşündüm hatta. İlacı içiyorum 20 dk içinde yanaklarım yanıyor kıpkırmızı oluyorum böyle olan var mı kullanıpta
Eko o tavadaki kuymak mıÖğleden sonra kontrolüm var tüm tuşlara basıyorum agsjshshh
İdrar yolu için ilaç yoksa bol su iç kuzum 39 a kadar durun bari bu gidişleKızlar bende de uyku sıfırlandı artık idrar yollarım çoştukça çoştu bir iki damla için sanki dünyanın çişine sıkışmışlık hissi yarattığı için bekliyim biriksin diyemiyorum doğum yaklaştıkça artarmış tecrübeli analar bilgilendirsin bizi. Karnım semsert kasılmalar da çok ama şimdi de oğlum gelmiyor 37 geceydi bari diyorum dayan diren şubat anaları oy oy