How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
kislar reflü yatağı almalı mıyım?
veya babynest?
beşik haftaya gelecek ama büyük onun içine bir şey koymam lazım. sürekli reflü yatağında yatması bi sıkıntı oluşturur mu acaba sanki önerilmiyor diye kalmış aklımda
Baby nest bana gereksiz geliyor. Reflü yatağım var sadece. Delikli hava alan bir yapısı var, yüz üstü devrilse bile nefes alabilir bebiş onda. Güvenli buluyorum bu yüzden. Eğimli olduğu için kusması da tehlike arz etmiyor. Reflü yatağı neden zararlı olsun ki azıcık eğimli bir yatak sadece. Çok uzun süre kullanılmıyor, hareketlenmeye başlayınca zaten artık içine sığmaz hale geliyor 😁

Of kızlar 80 derece su ile banyo yaptım belime tuttum böyle offf ne kadar güzel geldi. Kemiğim felan erimemiştir inşallah 🤣
Zeref olsa masaja giderdi ben su tuttum 🤣
Ahaha ay öyle güzel oluyor ki sıcak su banyosu. Eşim kızıyor rahatsız olacaksın diye ama. Duşu açıyorum, altına oturuyorum kaynar kaynar. Kaslarım gevşiyor resmen. Off 🙃

Of kızlar 80 derece su ile banyo yaptım belime tuttum böyle offf ne kadar güzel geldi. Kemiğim felan erimemiştir inşallah 🤣
Zeref olsa masaja giderdi ben su tuttum 🤣
geçen gün ben de tam 1 saat sıcak suyla kaşınan yerlerimi yaktım arada fakirliğim tutuyor hahahahahaauja🤪🤪🤣🤣🤣🤣
Ya ben aldım, neden aldım? Reflü yatağı almasam annem yastığa koyacaktı bebeyi 😀 dedim salonda bizle takılırken koltuğun üzerinde onda takılır bebem. Anneme göre şekillendim 😀 zaten küçük bişey 3-4 ay anca takılır onda. 4. Aya bile gitmez hareketleniyor bebek.

Ay bana mutlaka al dediler orta halli bişey aldım bende yeni geldi. Babyjem kiraz çekirdekli sag sol ve ayak altı destek yastıgı da var. Bazılarında destek yastıkları yok kayıyomus. Kusma reflü de baya iş goruyomus reflu yatakları. Bazıları alma altına çarsaf falan yukseltirsin dedi ama o kadar da ugrasamam ben yatagıma kendi beşigine oturma odasına onunla tasırım ugrasmam die aldım. Yani alma dienler de kendi imkanlarınla reflu yatagı yapılır demek istedi. Yatas la babyjemin juno tummy falan cok kuLlanıyo bu fenolar da 1000 tl veresim gelmedi 3 ay için 🙈

Baby nest bana gereksiz geliyor. Reflü yatağım var sadece. Delikli hava alan bir yapısı var, yüz üstü devrilse bile nefes alabilir bebiş onda. Güvenli buluyorum bu yüzden. Eğimli olduğu için kusması da tehlike arz etmiyor. Reflü yatağı neden zararlı olsun ki azıcık eğimli bir yatak sadece. Çok uzun süre kullanılmıyor, hareketlenmeye başlayınca zaten artık içine sığmaz hale geliyor 😁
tamam ikna oldum alıyorumdur🤣
teşekkür ederim canolar❤️🌷

Ciger geliştirici yaptilar dün le bugun şafakta. Saat 12 de ya taburcu olacaz ya sezeryan .
Tansiyon takip cihazı vardi dünden beri. Onu simdi çıkardılar. Tahlilleri verdim. Sonuçlara göre hareket edecez
Bebegin hareketleri biraz düzeldi. Dua edin taburcu olalım.
Bebikom 35 haftalik görünüyor. 37 olsaydi hicbirseyi beklemez alırdım. Bebege kıyamıyorum az daha gelişsin diye duruyorum dedi.

Ciger geliştirici yaptilar dün le bugun şafakta. Saat 12 de ya taburcu olacaz ya sezeryan .
Tansiyon takip cihazı vardi dünden beri. Onu simdi çıkardılar. Tahlilleri verdim. Sonuçlara göre hareket edecez
Bebikom 35 haftalik görünüyor. 37 olsaydi hicbirseyi beklemez alırdım. Bebege kıyamıyorum az daha gelişsin diye duruyorum dedi.
Bekler inşallah canım merak etme haftası asla kötü değil, iğnen de yapılmış. O yüzden stres olup da tansiyonunu yükseltme boşuna. Bebek içeride iyi, sen de iyi ol.

Canım eşim hurma alayım mı sana dedi. Ben de yok alma doğumu tetikler filan dedim. Ya günde 1 tane filan atarsın ağzına dedi abartma o kadardan bişey olmaz dedi. Acaba o mu yaptı bilmiyorum ki 🤷‍♀️ Medine hurması aldım ☺️ Bi dene istersen o günden beri bişey yok ellemiyorum da süt akar diye. İnşaallah yerinde duruyordur sütler 😅 hurma da yemiyorum 2-3 gündür doğuma doğru yerim diye
İnşallah dursun bol bol olsun sütün 🧿🧿 tamam canım bende deneyeyim 🥰

Öğleden sonra kontrolüm var tüm tuşlara basıyorum agsjshshh

Eklentiler

• 6B3FF01B-FDE0-4AA1-8100-151EFC135191.jpeg
    6B3FF01B-FDE0-4AA1-8100-151EFC135191.jpeg
    160,1 KB · Görüntüleme: 66
bak en son doğurmak istemiyom dedin dedin en önce doğurmanı kaldıramam sakin dur orda😄 hayırlı haberlerle dön❤️

Sizin için en iyisi neyse o olsun fesleğencim. Ben burdan gelinlik gönderiyorum sana 😀 eksik kalmayasın beşikten 😀
Moralini yüksek tut canım benim ❤️

Canım haftanda çok iyi eminim bebekte çok iyidir inşaAllah biraz daha bekler ama beklemezsede zaten küveze bile gerek kalmaz hayırlısıyla sen stres olma tansiyonun çıkmasın

Maşallah size eğer duruyorsa sorun yok ama dogarsada masalalh haftası iyi Allah'a emanet olun bu arada tansiyon varya beyne bağlı birşeye taktinmi istemsiz olarak yükseliyor bırak kendini bak ne güzel bu haftaya kadar hem çalıştın hemde sağlıcakla geldin dularimiz seninle 🤲🧿🧿🧿

Hayırlısı neyse senin ve bebeğin o şekilde ilerlesin süreç fesleğenim benim 🙏🏻🙏🏻💜💜 evet bebek için bir gün bir gün ama sen de çok kıymetlisin, seve seve sabrettin de zaten bu zmna kadar.
Hazır vip odan da var, durum çok da vahim değil bence 🙈
İnş gönlüne göre olsun 🙏🏻🥳

Back