• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar kontrolden çıktım şimdi bebeğin durumu iyi fakat kafası çok geri çıktı geçen hafta 1 hafta fark vardı bu hafta 2 olmuş. Dr yapısaldır dedi çatıya girmeye başlamış kafası ölçümde çok doğru vermiyordur dedi hiç kafanı bulandırma dedi ama benim içim içimi yiyor tabii şu an 🙁 geçen haftaya kadar hep uyumluydu haftasıyla son iki haftadır geri kalmaya başladı kromozom anomalim olduğu için korkuyorum allaha sığındık tabii ama yinede 😔
Geçmiş olsun kuzum 💞 😘 değerlere takılma canım ölçümler net değil artık bebekler büyüdü ya tam ölçemiyor.. Kilo ve boyu nasıldı canım

Kızlar benim de yine çok az pembe lekelenmem oldu sabah Pazartesi kontrolüm var zaten Geçerse pazartesiyi bekleyeyim diyorum Tam da yola çıkacaktım oğlum karnesi alsın İstanbula gidecektim arabayla Eşime söylemedim bile Ciddi bir ağrım yok bebiş hareketleri var

Kızlar kontrolden çıktım şimdi bebeğin durumu iyi fakat kafası çok geri çıktı geçen hafta 1 hafta fark vardı bu hafta 2 olmuş. Dr yapısaldır dedi çatıya girmeye başlamış kafası ölçümde çok doğru vermiyordur dedi hiç kafanı bulandırma dedi ama benim içim içimi yiyor tabii şu an 🙁 geçen haftaya kadar hep uyumluydu haftasıyla son iki haftadır geri kalmaya başladı kromozom anomalim olduğu için korkuyorum allaha sığındık tabii ama yinede 😔
Kuzum genelde boyle seyler yapisal oluyo sanirim yani genlerle ilgili doktorun sikinti gormediyse sen moralini bozma lutfen kolay bi dogumun olur hem Allahin izniyle artik olcumlerde cok net olmuyo

Mimoza tahlillerim temiz çıkınca doktor vermemişti canım ama bir tane bitkisel takviye verdi turna yemişli. Analık işte içime sinmiyor ki içeyim 🥺
Ilık su içmeye çalış. Normal suya biraz kaynar su koy sık tuvalete gidiyoruz zaten orası ayrı 😊 geçer inşallah canım

Geçmiş olsun kuzum 💞 😘 değerlere takılma canım ölçümler net değil artık bebekler büyüdü ya tam ölçemiyor.. Kilo ve boyu nasıldı canım
3600 olmuş kilosu boyu 52 cm diğer ölçümler iyi işte ama kafası iki hafta önceki ölçümle nerdeysr aynı hc değeri 31.88 bpd 8.90

Çatı kontrolü yaptı mı ?

Kızlar benim de yine çok az pembe lekelenmem oldu sabah Pazartesi kontrolüm var zaten Geçerse pazartesiyi bekleyeyim diyorum Tam da yola çıkacaktım oğlum karnesi alsın İstanbula gidecektim arabayla Eşime söylemedim bile Ciddi bir ağrım yok bebiş hareketleri var
Takipte ol canım doğum şeklin sezeryansa doktoruna bilgi vermek zorundasın bebeğin kanala inmemesi lazım. Normal doğum bekliyorsan kendini takip et. Birde idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi o da kanama yapar az miktarda

3600 olmuş kilosu boyu 52 cm diğer ölçümler iyi işte ama kafası iki hafta önceki ölçümle nerdeysr aynı hc değeri 31.88 bpd 8.90
Ya sus bebem 3600 olsa amuda kalkar dolanırım sevinçten, doktorun takılma dediyse takılma yaw

Ne demiştik Ocak 20 den itibaren catirdamalar başlar grupda hadi bakalım sağlıcakla aksiyonsuz kucağımıza almayı nasip etsin rabbim 🤲🤲🤲
Ay mincir öyle deme kalbim pıt pıt😍
Dün aksine ödem daha da fazlaydı canım 😔 ayaklarım ellerim çok şişti bende dokundu mu diye düşündüm hatta. İlacı içiyorum 20 dk içinde yanaklarım yanıyor kıpkırmızı oluyorum böyle olan var mı kullanıpta
Çok geçmiş olsun sana da canım
Üzülme kuzu şu vakitten sonra ölçümlerde pek güvenilir olmuyor. Doktorun ne diyor ?takipte mi kalacaksınız?

Ooo maşallah canım tam normal doğum idealinde. Ölçümler net değil Haraketleri önemli şuan. Herşey yolundaysa elin şeyinde doğumu bekle bence 😂

kirmizipatiklikiz kirmizipatiklikiz rahat ol benim kafa ölçümlerinde bpd si çok geri hc si alt sınırdaydı Ben internette bir sürü şey okudum forumda okumadığım mesaj kalmadı Son haftalarda baş pelvise yerleştikten sonra kafa ölçümleri böyle olabiliyormuş Aynen dr unun dediği gibi
Ooo maşallah canım tam normal doğum idealinde. Ölçümler net değil Haraketleri önemli şuan. Herşey yolundaysa elin şeyinde doğumu bekle bence 😂
İnşallah ölçümler hatalıdır benimde kafa çapım küçük dr sana benzemii olabilir dedi kızlar sağ olun 🤲🏻 Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah bebelerimize 🙏🏻

Takipte ol canım doğum şeklin sezeryansa doktoruna bilgi vermek zorundasın bebeğin kanala inmemesi lazım. Normal doğum bekliyorsan kendini takip et. Birde idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi o da kanama yapar az miktarda
Yok idrar kültürüm temiz çıktı Rahim ağzında küçük bir polip görmüştü o yapabilirmiş biraz ondan rahatım Sezeryan olacak aşağa inse baskı olur sanırım

Ya sevindim patikli🥰 ne kadar sürüyor hiç kasmadın mı? Ve uygun mu dedi doktorun?
Kolumu ısırdım 😂 bayaaaa derine indi çok kısa sürüyor bir kaç saniye kendimi rahat bırakınca çokta acımadı sadece parmaklarını açarken acıdı. Nasıl çatım dar mı dedim yine doğum anına kadar belli olmaz çatım uygun mu değil mi diye bir şey yok dedi 🤦🏻‍♀️

Evet zor olmadı çok şükür bebeğin başı yerleşmeye başlamış
Bana iki günde iki kere yaptılar ilki normaldi etkilenmedim ama dün sabah yapılan beni benden aldı bağırdım zaten sonrası biraz kan da geldi normal dediler. Şuan hala acıyor çişimi zor yapıyorum doktora dedim beni doğuma alın direkt ama bana çatı muayenesi demeyin öldüm resmen

Bana iki günde iki kere yaptılar ilki normaldi etkilenmedim ama dün sabah yapılan beni benden aldı bağırdım zaten sonrası biraz kan da geldi normal dediler. Şuan hala acıyor çişimi zor yapıyorum doktora dedim beni doğuma alın direkt ama bana çatı muayenesi demeyin öldüm resmen
Benimde muayeneden sonra biraz adet sancısı gibi ağrım oldu

Back