• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar kontrolden çıktım şimdi bebeğin durumu iyi fakat kafası çok geri çıktı geçen hafta 1 hafta fark vardı bu hafta 2 olmuş. Dr yapısaldır dedi çatıya girmeye başlamış kafası ölçümde çok doğru vermiyordur dedi hiç kafanı bulandırma dedi ama benim içim içimi yiyor tabii şu an 🙁 geçen haftaya kadar hep uyumluydu haftasıyla son iki haftadır geri kalmaya başladı kromozom anomalim olduğu için korkuyorum allaha sığındık tabii ama yinede 😔
Kafa bende hep küçük çıkıyor ya yakalıyor ya bir kaç gün geri çıkıyor ya bir hafta geri çıkıyor doktor o bir hafta diyor sen fark edemezsin yarım cm falan dedi bana o çok önemli değil dedi

İnşallah ölçümler hatalıdır benimde kafa çapım küçük dr sana benzemii olabilir dedi kızlar sağ olun 🤲🏻 Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah bebelerimize 🙏🏻
Benim kızımın ult görünmedi ama doğunca kafasi biraz buyukdu çünkü babamızın kafası biraz büyük yanakları var bizim takipdeher ay sağlık ocağına gittiğimizde farklı bir ebe gördü kafa çapı büyük dedi takip etmelisiniz dedi sonra kendi ebemle görüştüm yok dedi hep öyleydi dedi kızımın vücudu biraz zayıf ama kafası az tombiş yanakları var vucuda göre ilerlemedi korkma yani maşallah 3600 da çok güzel kg içine hiç şüphe düşürme herşey güzel olacak de genetik etkiliyor

Kızlar hastaneden geldim nst çok düzenli sancı kasılmalar var daha çok erken bebeğim 2540 gram olmuş en azından 37 yi görebilsem . Canım sıkıldı işe gitmedim çalışma dedi önümüzdeki haftayı bi şekilde idare edicem bebek beklerse eğer sonrada rapor zaten . Alttan bakayım dedi korkttum öğleden sonra geleyim bakın dedim tamam strese hiç girme dedi ama kasılmam çok fazla nidicard verdi günde 3 kez 5 gün içicem kullanan var mı ?

Kızlar hastaneden geldim nst çok düzenli sancı kasılmalar var daha çok erken bebeğim 2540 gram olmuş en azından 37 yi görebilsem . Canım sıkıldı işe gitmedim çalışma dedi önümüzdeki haftayı bi şekilde idare edicem bebek beklerse eğer sonrada rapor zaten . Alttan bakayım dedi korkttum öğleden sonra geleyim bakın dedim tamam strese hiç girme dedi ama kasılmam çok fazla nidicard verdi günde 3 kez 5 gün içicem kullanan var mı ?
Ben kullandim canim 33. Haftamdan 36 ya kadar kasilmalarim varken 1 gece yatirmislardi o zaman verdi doktor dinlen magnezyumu nidicardi ihmal etme insaAllah sureci tamamlar bebegin saglikla merak etme🤲 kendini cok yordun onun etkisi bence

Kolumu ısırdım 😂 bayaaaa derine indi çok kısa sürüyor bir kaç saniye kendimi rahat bırakınca çokta acımadı sadece parmaklarını açarken acıdı. Nasıl çatım dar mı dedim yine doğum anına kadar belli olmaz çatım uygun mu değil mi diye bir şey yok dedi 🤦🏻‍♀️
O zaman elini niye sokuyon demedin mi 🤣

Takipte ol canım doğum şeklin sezeryansa doktoruna bilgi vermek zorundasın bebeğin kanala inmemesi lazım. Normal doğum bekliyorsan kendini takip et. Birde idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi o da kanama yapar az miktarda
Yaa ben bunu geçen ebeye sordumm kanala girerse sezeryan olmazmi diye yoo olur dedi mesele ben normal sancı çektim 7 cm açıldı sonra yapamacagim dedim sezeryan aldı ozman nasıl aldı doktorum bence kanala girince sezeryan olmaz diye şart yok doktora tekrar sormak lazım

Bana iki günde iki kere yaptılar ilki normaldi etkilenmedim ama dün sabah yapılan beni benden aldı bağırdım zaten sonrası biraz kan da geldi normal dediler. Şuan hala acıyor çişimi zor yapıyorum doktora dedim beni doğuma alın direkt ama bana çatı muayenesi demeyin öldüm resmen
Mimoza sen sezeryan yapmıcan mı neden sana yaptılar ya?

Ben kullandim canim 33. Haftamdan 36 ya kadar kasilmalarim varken 1 gece yatirmislardi o zaman verdi doktor dinlen magnezyumu nidicardi ihmal etme insaAllah sureci tamamlar bebegin saglikla merak etme🤲 kendini cok yordun onun etkisi bence
En fazla 5 gün kullan dedi kuzum epey yoruldum ev işleri banka işleri derken . Şuan kasılman çok oluyormu canım senin ama benim çok sık sürekli gecede öyleydim

Bekler inşallah canım merak etme haftası asla kötü değil, iğnen de yapılmış. O yüzden stres olup da tansiyonunu yükseltme boşuna. Bebek içeride iyi, sen de iyi ol.

bak en son doğurmak istemiyom dedin dedin en önce doğurmanı kaldıramam sakin dur orda😄 hayırlı haberlerle dön❤️
Hic sorma zaref dua yerine mi gecti nedir.

Ben hep 32 dedim. Doktorda 32 geçsen yeter dedi durdu. Allah cok sukur buralara geldik.
İnanın şu anda benimle kalması zarar verir mi diye kaygilanjyorum. Doğması iyi olacaksa hemen doğsun isterim. Doktor ne derse gozu kapali yapicam

Yaa ben bunu geçen ebeye sordumm kanala girerse sezeryan olmazmi diye yoo olur dedi mesele ben normal sancı çektim 7 cm açıldı sonra yapamacagim dedim sezeryan aldı ozman nasıl aldı doktorum bence kanala girince sezeryan olmaz diye şart yok doktora tekrar sormak lazım
Tam aciklikla bile sezeryan yapilabiliyomus dinledigime gore

Benimde muayeneden sonra biraz adet sancısı gibi ağrım oldu
Evet ya o oluyor o ağrı ben bir kez şehir Hastanesi'ne gitmiştim rahim ağzına bakayım dedi eli çok ağırdı çok ağrım olmuştu onun için çok fazla çatı muayenesi olmaksa iyi değil sonra tobe ettim kendi doktiorum haricinde kimseye muayene ettimedim hele biri kağıt imzalatti olmak istemiyorum diye ayaklarını az yukarı kaldır rahatlıyor

En fazla 5 gün kullan dedi kuzum epey yoruldum ev işleri banka işleri derken . Şuan kasılman çok oluyormu canım senin ama benim çok sık sürekli gecede öyleydim
Hastaneden sonra serumlar igneler ilaclar benim kasilmalar nerdeyse bitti gibi oldu kuzu ilaclari 36 da biraktim ama bidaha oyle kasilmalarim hic olmadi

Hic sorma zaref dua yerine mi gecti nedir.

Ben hep 32 dedim. Doktorda 32 geçsen yeter dedi durdu. Allah cok sukur buralara geldik.
İnanın şu anda benimle kalması zarar verir mi diye kaygilanjyorum. Doğması iyi olacaksa hemen doğsun isterim. Doktor ne derse gozu kapali yapicam
Kuzenimin eşinin bebeğini 26da felan almışlardı fesleğen, 2 haftada geride idi bebek. Şuan 3 yaşında. Bence sen hiç korkma haftan çok şükür çok çok iyi ❤️

Kolumu ısırdım 😂 bayaaaa derine indi çok kısa sürüyor bir kaç saniye kendimi rahat bırakınca çokta acımadı sadece parmaklarını açarken acıdı. Nasıl çatım dar mı dedim yine doğum anına kadar belli olmaz çatım uygun mu değil mi diye bir şey yok dedi 🤦🏻‍♀️
O zaman niye bakmış 🤔😀 senin daktır seni çatır çatır normal doğurtur canımcım. Ben biraz alışığım vajinumus geçmişimden ama nereye kadar ilerliyor ve bazı asistanlar da hala kasılıp sıkıyorum

Kafa bende hep küçük çıkıyor ya yakalıyor ya bir kaç gün geri çıkıyor ya bir hafta geri çıkıyor doktor o bir hafta diyor sen fark edemezsin yarım cm falan dedi bana o çok önemli değil dedi
Benim doktor olsa muhtemelen bana söylemezdi bile 😂önemsiz gördüğü şeyleri söylemiyor asla.
Çağla nasıl düzenli sürekli olarak 40 60 üstü mü çıkıyor ? Doktor ne dediyse uygula canım inş bekler
Mincir bende çok merak ediyorum bunu. Normal doğumu denemek istiyorum ama olmazsa sezeryana dönme garantisi de istiyorum 😅
Hastaneden sonra serumlar igneler ilaclar benim kasilmalar nerdeyse bitti gibi oldu kuzu ilaclari 36 da biraktim ama bidaha oyle kasilmalarim hic olmadi
Maşallah nazarlardan korusun rabbim şu kasılmalar karın sertliği yüzünden bir yarım saat kesintisiz uyuduğumu bilmiyorum 🤷‍♀️

Benim doktor olsa muhtemelen bana söylemezdi bile 😂önemsiz gördüğü şeyleri söylemiyor asla.

Çağla nasıl düzenli sürekli olarak 40 60 üstü mü çıkıyor ? Doktor ne dediyse uygula canım inş bekler

Mincir bende çok merak ediyorum bunu. Normal doğumu denemek istiyorum ama olmazsa sezeryana dönme garantisi de istiyorum 😅

Maşallah nazarlardan korusun rabbim şu kasılmalar karın sertliği yüzünden bir yarım saat kesintisiz uyuduğumu bilmiyorum 🤷‍♀️
Artik olsa da dogum sebepli olur kuzu dayaniriz dogurana kadar napalim

Bana verdi canım perşembe günü tansiyonum yüksek çıkıyor sancılarım da çok o yüzden. Günde 3 kere ama 5 gün kullan bırak falan demedi hiç.

Alınır canım sıkıntı yok ama sezeryan kesi yeri kanal kısmına yakın bebeğe zarar vermemek adına kanala girmesini pek istemiyorlar. Haaa girsede daha dikkatli yapıyorlar ameliyatı

Back