- 3 Eylül 2021
- 1.334
- 2.743
- 83
ya bugünlere şükürBugünüde atlattık mı kovayız kızım merak etme
Şafak 12 analaaar doğurmamıza az kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya bugünlere şükürBugünüde atlattık mı kovayız kızım merak etme
Şafak 12 analaaar doğurmamıza az kaldı
Agshah o günlerde bişey var herhalde ben de günde 100 kere doğururuyordum rüyamda uyanınca bebeği bile sormuştumGünaydın
Rüyamda doğuruyordum. O kadar gerçekçiydi ki uyandığımda zor ikna oldum doğurmadığıma
Aaa geçmiş olsun niye oldu kiGünaydın arkadaşlar, uyandım ama yataktan kalkamıyorum belim kilit
Dönemiyom sağ tarafıma bişey oldu ya. Fıtık mı oldum acabaAaa geçmiş olsun niye oldu ki
Bizim tören yok 1.30da gelin alın dediler dananızıKarne anneleri nerde, ben birazdan gidiyorum kuzumun karne törenine
Sanmıyorum senin siyatik olabilir.Dönemiyom sağ tarafıma bişey oldu ya. Fıtık mı oldum acaba
Eşim bugün ofiste nöbetçi , sabah ağlayarak gitti işe herkes çocuğunun karne gününe gidiyor bugün tekim diye. Dedim üzülme yakında babalık iznin olacak 10 gün , onlar üzülsünKarne anneleri nerde, ben birazdan gidiyorum kuzumun karne törenine
Siyatik daha havalı o olsun fıtık ne ya fakir gibiSanmıyorum senin siyatik olabilir.
eko 1’li günlere düşmüşsünAgshah o günlerde bişey var herhalde ben de günde 100 kere doğururuyordum rüyamda uyanınca bebeği bile sormuştum
Ya o danaları yesinlerBizim tören yok 1.30da gelin alın dediler d
Ya bu eşler ya benim eşimde kaşla göz arası söylemiş birazdan gelecek , bekarlar kaldı çocuklular yok bugün bekarlar isyandaEşim bugün ofiste nöbetçi , sabah ağlayarak gitti işe herkes çocuğunun karne gününe gidiyor bugün tekim diye. Dedim üzülme yakında babalık iznin olacak 10 gün , onlar üzülsün
aynen bende de siyatik varSiyatik daha havalı o olsun fıtık ne ya fakir gibi
yaklaşıyor yaklaşmakta olaneko 1’li günlere düşmüşsün
Ay siyatiğim tuttu , yataktan sürünerek indimz hamilelikte hep tersine evrildimaynen bende de siyatik var
Ya ben aldım, neden aldım? Reflü yatağı almasam annem yastığa koyacaktı bebeyi dedim salonda bizle takılırken koltuğun üzerinde onda takılır bebem. Anneme göre şekillendim zaten küçük bişey 3-4 ay anca takılır onda. 4. Aya bile gitmez hareketleniyor bebek.kislar reflü yatağı almalı mıyım?
veya babynest?
beşik haftaya gelecek ama büyük onun içine bir şey koymam lazım. sürekli reflü yatağında yatması bi sıkıntı oluşturur mu acaba sanki önerilmiyor diye kalmış aklımda
Ay bana mutlaka al dediler orta halli bişey aldım bende yeni geldi. Babyjem kiraz çekirdekli sag sol ve ayak altı destek yastıgı da var. Bazılarında destek yastıkları yok kayıyomus. Kusma reflü de baya iş goruyomus reflu yatakları. Bazıları alma altına çarsaf falan yukseltirsin dedi ama o kadar da ugrasamam ben yatagıma kendi beşigine oturma odasına onunla tasırım ugrasmam die aldım. Yani alma dienler de kendi imkanlarınla reflu yatagı yapılır demek istedi. Yatas la babyjemin juno tummy falan cok kuLlanıyo bu fenolar da 1000 tl veresim gelmedi 3 ay içinkislar reflü yatağı almalı mıyım?
veya babynest?
beşik haftaya gelecek ama büyük onun içine bir şey koymam lazım. sürekli reflü yatağında yatması bi sıkıntı oluşturur mu acaba sanki önerilmiyor diye kalmış aklımda