Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanırım aynı ilerliyoruz geçen perşembe mi keseyi gördünüzBiz gece perşembe keseyi gördük 7.7 milimetreydi
Merhaba bende dün pozitif sonucunu aldım sukur ama hesaplama işini henuz çözemedim 5+3 = 5 hafta 3 günlük anlamına mi geliyor? Birde benim transferim 25 mayista yapıldı ama gebelik hesaplama sitelerinde 4 haftalıksınız diyor (adet gününü baz aldıkları icin) yanı ben 4 haftalık hamileyim mi diycemHarika demekki 5+2 ultrason için uygun bende haftaya randevu oldum 5+3 olacak kalp atışını duydunuz mu ?
Canim tup bebek oldugu icin ilerleyen donemde doktor kontrolunde net belli olur cunku dollenmis embriyo yerlestirildiginden normal hesapta gitmez sneinkiMerhaba bende dün pozitif sonucunu aldım sukur ama hesaplama işini henuz çözemedim 5+3 = 5 hafta 3 günlük anlamına mi geliyor? Birde benim transferim 25 mayista yapıldı ama gebelik hesaplama sitelerinde 4 haftalıksınız diyor (adet gününü baz aldıkları icin) yanı ben 4 haftalık hamileyim mi diycem
Teşekkür ederim canımCanim tup bebek oldugu icin ilerleyen donemde doktor kontrolunde net belli olur cunku dollenmis embriyo yerlestirildiginden normal hesapta gitmez sneinki
Rica ederim kuzumTeşekkür ederim canım
Benim sağ tarafımda bir haftadır aşırı batma var geceleri sağ tarafıma yatamıyorum sancı başlıyor hemenKızlar yine ben adetin 2. Günü 3+5 görünüyorum şuan hafta olarak. Sol kasığımda batma şeklinde ara ara sancı var sizde de oluyor mu ?
Sağlıcakla gelsin canım bebişin yalnız olmadığıma çok sevindim az önce eski bii topikte okudum sağ kasık batması erkek sol kız demişler tahmin yapmışlar sağlıcakla gelsinler deBenim sağ tarafımda bir haftadır aşırı batma var geceleri sağ tarafıma yatamıyorum sancı başlıyor hemen
Evet canım +3 gün hesabı bu arada tebrikler evet 4 haftalık hamilesiniz Rabbim herkese sağlıklı sihatli doğumlar bebisler nasip etsinMerhaba bende dün pozitif sonucunu aldım sukur ama hesaplama işini henuz çözemedim 5+3 = 5 hafta 3 günlük anlamına mi geliyor? Birde benim transferim 25 mayista yapıldı ama gebelik hesaplama sitelerinde 4 haftalıksınız diyor (adet gününü baz aldıkları icin) yanı ben 4 haftalık hamileyim mi diycem
Aminnn canım cümlemize inşallah çok teşekkür ederimEvet canım +3 gün hesabı bu arada tebrikler evet 4 haftalık hamilesiniz Rabbim herkese sağlıklı sihatli doğumlar bebisler nasip etsin
Canim bugun doktordan geldim lekelenme durumu olmamasina ragmen bana bu haftalarda pembe kahve hafif lekelenmelerin olabilir bu cok normal sakin panik yapma ama kirmizi sekilde kanamaya donusurse mutlaka bize ulaş dedi icin ferah olsun ama doktorunla da gorus tabiki kuzumKızlar 5.haftasinda kahverengi lekelenme gören ve sorunsuz devam eden var mı bugün lekelenme var yarına aldim randevuyu internette normal diyende var felaket senaryolari da biraz tedirginlik var açıkçası
Sen kaçıncı haftadasin canım bunu duymak iyi geldi ama yarın gideyim bir baksın doktorCanim bugun doktordan geldim lekelenme durumu olmamasina ragmen bana bu haftalarda pembe kahve hafif lekelenmelerin olabilir bu cok normal sakin panik yapma ama kirmizi sekilde kanamaya donusurse mutlaka bize ulaş dedi icin ferah olsun ama doktorunla da gorus tabiki kuzum
Stresten uzak durun, iyi düşünün sağlıkla kucağımıza alırız inşallahAramızda 1 hafta var inşallah benim de öyledir çok endişeliyim
Yaaa öyle mi canım sağlıkla gelsinler de gerisi pek mühim değilSağlıcakla gelsin canım bebişin yalnız olmadığıma çok sevindim az önce eski bii topikte okudum sağ kasık batması erkek sol kız demişler tahmin yapmışlar sağlıcakla gelsinler de