2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Harika demekki 5+2 ultrason için uygun bende haftaya randevu oldum 5+3 olacak kalp atışını duydunuz mu ?
Merhaba bende dün pozitif sonucunu aldım sukur ama hesaplama işini henuz çözemedim 🙈 5+3 = 5 hafta 3 günlük anlamına mi geliyor? Birde benim transferim 25 mayista yapıldı ama gebelik hesaplama sitelerinde 4 haftalıksınız diyor (adet gününü baz aldıkları icin) yanı ben 4 haftalık hamileyim mi diycem 🙄

Merhaba bende dün pozitif sonucunu aldım sukur ama hesaplama işini henuz çözemedim 🙈 5+3 = 5 hafta 3 günlük anlamına mi geliyor? Birde benim transferim 25 mayista yapıldı ama gebelik hesaplama sitelerinde 4 haftalıksınız diyor (adet gününü baz aldıkları icin) yanı ben 4 haftalık hamileyim mi diycem 🙄
Canim tup bebek oldugu icin ilerleyen donemde doktor kontrolunde net belli olur cunku dollenmis embriyo yerlestirildiginden normal hesapta gitmez sneinki

Kızlar selam bat 11-12 Haziran testim bu şekilde inşallah ben de aranıza katılırım

Eklentiler

• 3C3415F0-019F-4C89-899A-F79D2B52D5D3.jpeg
    3C3415F0-019F-4C89-899A-F79D2B52D5D3.jpeg
    95,2 KB · Görüntüleme: 69
Kızlar yine ben 🤔 adetin 2. Günü 3+5 görünüyorum şuan hafta olarak. Sol kasığımda batma şeklinde ara ara sancı var sizde de oluyor mu ?

Benim sağ tarafımda bir haftadır aşırı batma var geceleri sağ tarafıma yatamıyorum sancı başlıyor hemen
Sağlıcakla gelsin canım bebişin yalnız olmadığıma çok sevindim az önce eski bii topikte okudum sağ kasık batması erkek sol kız demişler tahmin yapmışlar sağlıcakla gelsinler de 🥰

Evet canım +3 gün hesabı bu arada tebrikler evet 4 haftalık hamilesiniz Rabbim herkese sağlıklı sihatli doğumlar bebisler nasip etsin

Kızlar 5.haftasinda kahverengi lekelenme gören ve sorunsuz devam eden var mı bugün lekelenme var yarına aldim randevuyu internette normal diyende var felaket senaryolari da biraz tedirginlik var açıkçası

Kızlar 5.haftasinda kahverengi lekelenme gören ve sorunsuz devam eden var mı bugün lekelenme var yarına aldim randevuyu internette normal diyende var felaket senaryolari da biraz tedirginlik var açıkçası
Canim bugun doktordan geldim lekelenme durumu olmamasina ragmen bana bu haftalarda pembe kahve hafif lekelenmelerin olabilir bu cok normal sakin panik yapma ama kirmizi sekilde kanamaya donusurse mutlaka bize ulaş dedi icin ferah olsun ama doktorunla da gorus tabiki kuzum

Canim bugun doktordan geldim lekelenme durumu olmamasina ragmen bana bu haftalarda pembe kahve hafif lekelenmelerin olabilir bu cok normal sakin panik yapma ama kirmizi sekilde kanamaya donusurse mutlaka bize ulaş dedi icin ferah olsun ama doktorunla da gorus tabiki kuzum
Sen kaçıncı haftadasin canım bunu duymak iyi geldi ama yarın gideyim bir baksın doktor

kızlaaaar selam bende 5+5 hamileyim 28 mayısta 282 çıkan beta hcg 3 haziranda 5741 çıktı doktor 2000 lerde beklediğini fazla yükseldiğini söyledi ikiz olabilir mi sizceeee

X