- 13 Temmuz 2021
- 383
- 397
- 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende geçen gün buna takıldım şampuan, kremler, duş jeli bile değişecek sanırım. Ablamla konuştuk geçen git unibaby filan al dedi dalinle yıkanırız artıkherkese selam kızlar günaydın sormak istediğim bir şey var, ben normalde güneş koruyucum olmadan dışarı adım bile atmam. acaba kullandığım kremi değiştirmem gerekir mi içerik açısından falan? ya da kullandığımız şampuanlar bakım ürünleri vs nasıl olmalı bilgisi olan varsa yardım bekliyorum.....
74 ile hamile kaldım bende boy 1.60 ilk hamileliğimde göbeğim çatlamıştı bende dövme yaptırmıştım bunda çatlarmı tekrar bilmemCanım ben ilk bebeme 84 ile hamile kalıp, 98 kg ile doğurdum bunda bana göre aç karnına 86, tok karnına( iyice yiyip, 2 litre su içmiştim) hemşirenin tarttığı kilo 89 ile hamile kaldım
Ben 9. Hafta gittim tekrar. Sonraki randevuyu 12. Haftaya verdi nasıl geçicek 3 hafta bilmiyorumKızlar peki bebeği ve kalp atışını gördükten sonra doktor ne zaman tekrar çağırdı kaçıncı haftasında gitmemiz lazım
İkinci bebekte fazla çatlama olmaz diye düşünüyorum Benim de yanlarda çatlak var, ne kadar az kilo alırsak o kadar az çatlarız . Kilo almamak için de her akşam diyorum ki ‘yarın sağlıklı besleneceğim’ ama sabah olunca mide bulantısından mutfağa giremiyorum. Bugünkü kahvaltım ekmek arası maydanoz peynir di diğer her şey kokuyor, yiyemiyorum maalesef74 ile hamile kaldım bende boy 1.60 ilk hamileliğimde göbeğim çatlamıştı bende dövme yaptırmıştım bunda çatlarmı tekrar bilmem
Fazla maydonoz tüketmeyin diyorlar ama dikkat edin benceİkinci bebekte fazla çatlama olmaz diye düşünüyorum Benim de yanlarda çatlak var, ne kadar az kilo alırsak o kadar az çatlarız . Kilo almamak için de her akşam diyorum ki ‘yarın sağlıklı besleneceğim’ ama sabah olunca mide bulantısından mutfağa giremiyorum. Bugünkü kahvaltım ekmek arası maydanoz peynir di diğer her şey kokuyor, yiyemiyorum maalesef
Evet doğru diyorsun canım . Maydanoz nane biraz tehlikeli bu süreçte. Bundan sonra ekmek arası peynir yerim ben de, napayımFazla maydonoz tüketmeyin diyorlar ama dikkat edin bence
Aciyooo diye ciglik atip aglamistim temas anindaEvet benimkilerde özerklik ilan etti. Yanindan bile kimseyi geçirmiyoruz.
İnsan kendi memesiyle bu kadar da mesafeli olmaz ki canimYa ben evde olduğum için sutyen takmıyordum hiç geçen acil dıları çıkmam gerekti atleti çıkardım sutyen giyecem o anda aynada memelerimi gördüm ohaa dedim burda siz diyordunuz göüğslerim büyüdü felan diye ben diyordum bende olmadı öyle bişey ahaha meğer haberim yokmuş
Bana 1 ay sonraya verdi ha 2 gun oldu daha şu an iyiyim ama ilerleyen donemlerde özlem iyice arsizlaşabilirBen 9. Hafta gittim tekrar. Sonraki randevuyu 12. Haftaya verdi nasıl geçicek 3 hafta bilmiyorum
canim haftalik yesil mercimek tuket ve demir dokum tavada birseyler pisirip ye cok etkiliyor vucutta ki demir oranini.benim çarşamba günü randevum var gidince sorucam ama benim doktor da dünyalar rahatı hiçbir şey olmaz der demir değerim 5 çıktı üzülüyorum, olsun diyor
bende ramazan da 3-4 kilo aldim simdi 85 im saglikli olsun da bebis kilo elbet verilir deyip hiccc kiloma takilmiyorum bu sabah kilodaslarimi gorunce cok mutlu oldumOnu bunu gectim şisko anneler topigi gibiyiz anam bu ne kiloluluk
evet yaaa adamlar cocuklara ozel mobilya yaptirmis o tarihte... yeri de cok guzeldi ici de ama bir askerin evine gidip vurulan ailesinin kiyafetlerini falan gorunce modumuz tamamen degismistiMavi köşkün mobilyaları beni cok cezbedıyor zaten bayılıyorum oraya
Amerika’da mısınnnnn vuhuvvv henüz nasip olmadı oraları görmek. New York hayalim var ama çocuklarla kısmetse sen neresindesin tam ?
En güzel kararı vermişsin. Bu ara tavan yaptı korona tekrar nedense. Azalacak diye bekliyorduk. Tam tersi oluyor. Bi de maymun çiçeği çıktı. Savaş devam ediyor. Insan hamile olunca, ister istemez çocuklarımız iyi bi dünyaya doğsun istiyor. Nasip artık ya valla zaman zaman üzülüyorum
Masterchefi bizde izliyoruz. Hatta yağız şeflerle geri sayım yapıp, ellerini kaldırıyor ama benim neyime izlemek canım ceker diye korkumdan
Evet şu tulum peynirlerinden alın hafif tuzlu benim de aklımda kalmış maydonoz dikkat edelim birbirimize destek olalım işte bildiğimiz kadarıylaEvet doğru diyorsun canım . Maydanoz nane biraz tehlikeli bu süreçte. Bundan sonra ekmek arası peynir yerim ben de, napayım
Doğumdan sonra toplanıp beraber diyet yaparızbende ramazan da 3-4 kilo aldim simdi 85 im saglikli olsun da bebis kilo elbet verilir deyip hiccc kiloma takilmiyorum bu sabah kilodaslarimi gorunce cok mutlu oldum
ayakta alkisliyorum seni super bi fikirrrr yapalim walla haftalik kilo takibi de koruz ohh mis. bebislere kilo aldirirken bizde veririz inshallahDoğumdan sonra toplanıp beraber diyet yaparız
Ben tuna gecen yil hamilelik gecirdim. 3. Ayda kalbi durdu bebegimin. O süreçte tuna akçıl gidiyordum. Kadin bana surekli zayifla diyordu. Ilk 3 ay 5 kilo vereceksin dedi durdu. O zamab 80 kiloydum. Ama ben 2 kilo aldim. Marul yiyordum aciktikca zayıflayım diyeCanım ben ilk bebeme 84 ile hamile kalıp, 98 kg ile doğurdum bunda bana göre aç karnına 86, tok karnına( iyice yiyip, 2 litre su içmiştim) hemşirenin tarttığı kilo 89 ile hamile kaldım
Ben doğumdan sonra burda bir grupta 10 kg verdim . Toplanıp oraya giderizayakta alkisliyorum seni super bi fikirrrr yapalim walla haftalik kilo takibi de koruz ohh mis. bebislere kilo aldirirken bizde veririz inshallah
Ahdjahhs şişko olmayı meşrulaştıracağızOnu bunu gectim şisko anneler topigi gibiyiz anam bu ne kiloluluk
Bu bebeğini inşallah sağlıkla al kucağına canım İlk 3 ay kg vermek sakıncalı değil aslında . Şimdilik bulantılardan yiyemiyoruz ama 12.haftadan sonra daha dengeli beslenmeliyiz. Ben Oğuzhan hocaya randevumu aldım. Perşembe günü gideceğim inşallahBen tuna gecen yil hamilelik gecirdim. 3. Ayda kalbi durdu bebegimin. O süreçte tuna akçıl gidiyordum. Kadin bana surekli zayifla diyordu. Ilk 3 ay 5 kilo vereceksin dedi durdu. O zamab 80 kiloydum. Ama ben 2 kilo aldim. Marul yiyordum aciktikca zayıflayım diye