- 10 Mayıs 2020
- 2.541
- 6.760
- 88
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
70 kiloyla hamile olmaya niyeti etmiştim. Tam bir yıl sürdü ha oldum ha olacam aman iyi beslenim. Pekmezler kurler vitaminler derken 85 oldumAy kizlar herkes 85 mis ya
Bende kendi kendime en kilolu anne ben olacam diyordum
Bende 85 le hamileydim. Simdi 84 geliyorum ama benim surekli midem dönüyor. Istahsizim ve su içemiyorum
Rahat rahat su içsem 86 vuracam bence
1 kilo aldim 86 oldum ama onu da kilodan saymiyorum valla goguslerim benden bagimsiz oldular artik sistik odem de cok olduAy kizlar herkes 85 mis ya
Bende kendi kendime en kilolu anne ben olacam diyordum
Bende 85 le hamileydim. Simdi 84 geliyorum ama benim surekli midem dönüyor. Istahsizim ve su içemiyorum
Rahat rahat su içsem 86 vuracam bence
Evet benimkilerde özerklik ilan etti. Yanindan bile kimseyi geçirmiyoruz.1 kilo aldim 86 oldum ama onu da kilodan saymiyorum valla goguslerim benden bagimsiz oldular artik sistik odem de cok oldu
sağol canım bakıyorum hemen güneş kremine, şampuan da bulursam yazarım burayaBende diş macunumı değiştirdim florürsüz kullanıyorum. Şampuan aklıma gelmemişti onu da değişsem iyi olur bir de güneş kremi olarak mustelanın güneş kremini aldım hamikler için kullanılabiliyor
Ya ben evde olduğum için sutyen takmıyordum hiç geçen acil dıları çıkmam gerekti atleti çıkardım sutyen giyecem o anda aynada memelerimi gördüm ohaa dedim burda siz diyordunuz göüğslerim büyüdü felan diye ben diyordum bende olmadı öyle bişey ahaha meğer haberim yokmuşEvet benimkilerde özerklik ilan etti. Yanindan bile kimseyi geçirmiyoruz.
Beyazlık etkili olanları en azımdan bu dönem kullanmayın diye okumuştum ama süper doğru bilgi değil doktora sorsun ilk gidenBu arada dis macununu değiştirmek hic aklıma gelmemişti. Su aninda beyazlık etkili olanlardan kullaniyorum. Zararlı mi.
Ben de hamile pilatesi yaptıran gördüm bi tane bana da yakın sayfasını inceledim aman allahım herkes 40 kilo ile hamiel kalmış karınlaro azcık şişmiş o kadar agdjsh onların içine girememkızlar bu arada instagramda güzel bir hamile diyetisyenine rastlamıştım. çalıştığı hamilelerin doğuma girdiği kilolar umut vericiydi. isim vermiyorum çünkü kendisini hiç tanımıyorum önermek istemem o yüzden. sadece paylaşımlarından yola çıkarak bilgi sahibi oldum. sizin de yaşadığınız şehirde mutlaka vardır böyle hamilelelerle çalışanlar onları araştırabilirsiniz eğer isterseniz
benim çarşamba günü randevum var gidince sorucam ama benim doktor da dünyalar rahatı hiçbir şey olmaz der demir değerim 5 çıktı üzülüyorum, olsun diyorBeyazlık etkili olanları en azımdan bu dönem kullanmayın diye okumuştum ama süper doğru bilgi değil doktora sorsun ilk giden
Agdhshgs olsun ya rahat doktor severimbenim çarşamba günü randevum var gidince sorucam ama benim doktor da dünyalar rahatı hiçbir şey olmaz der demir değerim 5 çıktı üzülüyorum, olsun diyor
İncia kullanıyorum canım ben hamilelikte değiştirdim içeriği temizherkese selam kızlar günaydın sormak istediğim bir şey var, ben normalde güneş koruyucum olmadan dışarı adım bile atmam. acaba kullandığım kremi değiştirmem gerekir mi içerik açısından falan? ya da kullandığımız şampuanlar bakım ürünleri vs nasıl olmalı bilgisi olan varsa yardım bekliyorum.....
Canım ben ilk bebeme 84 ile hamile kalıp, 98 kg ile doğurdum bunda bana göre aç karnına 86, tok karnına( iyice yiyip, 2 litre su içmiştim) hemşirenin tarttığı kilo 89 ile hamile kaldımİçiniz rahat edecekse ben de 87 kilo ile hamile kaldım bence stres etmeyin , kilolu hamile kalanlar daha az kilo alarak bitiriyor hamileliği.
140 altı erkek üstü kızKızlar kalp atış hızını ne demiştiniz kaç kaç olursa ne denilmişti
Peki hangi hafta için geçerli ki hepsinde atı hızı aynı mı oluyor ki kafamda deli sorular140 altı erkek üstü kız
İşte onu bilmiyorum sanırım ilk ölçüm için yani ilk duyulduğu zamanki yani 6 ya da 7 haftada gibi bişey algıladım ama yanlış da olabilirPeki hangi hafta için geçerli ki hepsinde atı hızı aynı mı oluyor ki kafamda deli sorular
ben sormayı unuttumİşte onu bilmiyorum sanırım ilk ölçüm için yani ilk duyulduğu zamanki yani 6 ya da 7 haftada gibi bişey algıladım ama yanlış da olabilir