• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
suan tek odak noktam Allah in izniyle saglikla 9 ayi tamamlayip bebegime kavusmak o yuzden dogum sonrasina da bir hedef koymadim. o gunlere ulasirsam senin askerin olarak pesinden gelirim 😍
Sağlıklı ve güzel bir hamilelik geçirelim inşallah 🙏🏻 Diyet en son düşüneceğimiz şey canım ☺️ Sağlıkla doğuralım, bebeğimizi doyuralım önemli olan o 🤗

Millet amerikaya gitmiş ben de kocamın peşinden ankara’ya geldim ahdjdjsjjd
bi yerden yakalamissin bas harfleri tutuyor bak 😂😂 Ankara da guzel memleket. nerde huzurlu mutluysan orasi senin memleketin, buraya gelip alisamayip donenlerde var. benim yanimda esim olduktan sonra fizana bile giderim 🥰 14 yil basbaba bir hayat surduk bakalim minik gelince yeni bir macera bizi bekliyor 😍

Kizlar göbüsler ne durumda? Ben tuvalete cikamadigim icin 5 aylik hamile gibiyim bagirsaklardan dolayi 🤣
sis ama yaglanmadan benimki 🤣 normalde bagirsak sistemim cok iyi calismamasina ragmen hamilelikte masallah saat gibi isler oldu. onu da suyu arttirmama veriyorum umarim seninde duzene girer canim.

bi yerden yakalamissin bas harfleri tutuyor bak 😂😂 Ankara da guzel memleket. nerde huzurlu mutluysan orasi senin memleketin, buraya gelip alisamayip donenlerde var. benim yanimda esim olduktan sonra fizana bile giderim 🥰 14 yil basbaba bir hayat surduk bakalim minik gelince yeni bir macera bizi bekliyor 😍
Ankara benim memleketim. Orda yaşamayı çok isterim 🤗 çok güzel bir şehir.
Minik gelince, hayatınız renklenecek. Sanki sonradan olmamış, hep hayatınızdaymış gibi hissedeceksiniz ☺️

Merhaba. Ay bu mesajınızı okur okumaz ağlamaya başladım, zaten her şeye zırlayan bir insandım iyice kafayı yiyorum 😂 duş alırken şampuan kokusundan bile midem bulanıyor. Yemekleri eşim yapıyor yataktan kalkamıyorum çok kötüyüm. İnşallah en kısa sürede normale döneriz hepimiz 💜
İnşallah canm güzel günler ama bayağı zorlayıcı ama yapacak bişe yok ben bide 1 hamilelikte öldüm öldüm dirildim o yüzden panik atak oldm heralde valla midem bulandımı çarpıntım başlıyo heryerm agrıyo😂😂😂

Kendi kilo rekorumu kimsede görmedim ben de 94 kilo ile hamile kaldım ki ben daha yeni hamile sayılırım 5+5 daha henüz kilo alıp vermedim göbeğim de normalde vardı ama şuan biraz daha sis duruyor neden bilemedim hiç. Boyum da 1.68 yani öyle selvi boylu da sayılmam 🤣
Ben kızıma 82 kilo hamile kaldım ve önce 76 kiloya kadar düştüm kusmaktan, sonra 97 kilo doğuma gittim ve ne yemek yiyordum ne çikolata ve tatlı bir şey hep meyve yemekten kilo aldım. Ağustos annesiydim ve bir günde bir koca karpuz yiyordum kendimi alamıyordum 🙄😳
Bu sefer daha bulantı falan başlamadı bakalım neler olacak kilo da fazla 110 olmadan kapatsak ona razıyım ben 10 kilo alsam sadece ne harika olur zaten ben kesin diyetisyene giderim. Doktorum git der 94 kiloyum kesin bazi degerlerim kotu cikar diye dusunuyorum 🙈
Amaaan sağlıkla alalım kucağımıza bu sefer zayıflayacağım kesinlikle kararliyim 👍

Kızlar merabalar 8+6 dan selamlar
Ufak bir şehir dışı gezisi yapmıştım gerçi bu bulantıyla pek keyifli geçmedi,, ama benim pik yaptı bulantım dayanamıyorum bulantıdan asla bişey yiyemiyorum iki meyve yersem kusuyorum dolabın kapağını bile açamıyorum ama geççek inşaAllah
Geçecek canım az daha sabır. Cok güzel bi döneme gireceğiz🥰

Ben de sen gibiyim. Eşimin ardında Çin’e bile giderim diodum şansımıza Kıbrıs oldu 😍
Cok güzel bir macera olacak Allah’ın izniyle 🤩 Canından kıymetli, masum, mis kokulu bir macera hemde 🥰 sadece Lohusalık işi biraz gerginlikli 😜 benim öle oluyor daha doğrusu 😅 🙈🙈Lohusalık sevmiyoreee 😝

Ben de 45 kiloyum doktor alırsın merak etme diyor. Bu arada bir şey daha keşfettim marulu tuzlayıp yiyorum ve yemekleri mümkün olduğunca ağzımda tutmadan hap gibi suyla yolluyorum mideye. 😇
Bu süreçte her şeyi dener olduk inşallah çabuk geçer de hamileliğin güzelliğini de yaşarız 😊

Merhaba hanımlar Şubat Anneleri olarak bu topikte buluşuyoruz ❤️😍
��

İSİMSATBDTCİNSİYET
@aysemah1 Mayıs5 şubat
@LadyRuby4 şubat
kirmizipatiklikiz kirmizipatiklikiz 28nisan2 şubat
@tubikkoo2 mayıs6 şubat
@8kediannesiŞubat ortası
@the economist4 mayıs8 şubat
@ZeynepBetulll9 mayıs13 şubat
M MaviMabellee 30 nisan3 şubat
@Tubacala11 Mayıs14 şubat