- 30 Mayıs 2021
- 3.776
- 16.195
- 158
- 35
Ben bebek doğduktan 9 ay sonra diyete başlamayı düşünüyorumayakta alkisliyorum seni super bi fikirrrr yapalim walla haftalik kilo takibi de koruz ohh mis. bebislere kilo aldirirken bizde veririz inshallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bebek doğduktan 9 ay sonra diyete başlamayı düşünüyorumayakta alkisliyorum seni super bi fikirrrr yapalim walla haftalik kilo takibi de koruz ohh mis. bebislere kilo aldirirken bizde veririz inshallah
Amerika’ya nasıl gittiniz? Ben yıllardır green card a başvurdum çıkmadı yaevet yaaa adamlar cocuklara ozel mobilya yaptirmis o tarihte... yeri de cok guzeldi ici de ama bir askerin evine gidip vurulan ailesinin kiyafetlerini falan gorunce modumuz tamamen degismisti
ben Missouri de ysiyorum umarim birgun NY u gorup gezmek nasip olur sanada zaten orasi yasamalik degil gezmelik bir sehir. seneye kuzenim NY a tasinacak sizde evi satip gelin diyor, Allah korusunnnn diyoruz esimle bizim yasadigimiz yer cok sakin, sokakta nadir yuruyen insan gorursun, korna calan olmaz trafik problemi yok, evlerin arasi mesefali falan ama oraya gidince hersey tam tersi resmen kaosss. NY u gezmeye geldiginde ordan Niagara Selalesine de gecersiniz heryeri gezersiniz inshallah
Seni gruptan atıyoruz ahdjhs kilo vermek yok bu grup şişkodur şişko kalacakBen bebek doğduktan 9 ay sonra diyete başlamayı düşünüyorum
Insallah canim hayırla gelsin miniklerimiz. Ben gecen cuma ani kararlar esma ozturk diye doktora gittim. Daha önce de bir kez gitmiştim o hocaya. Dediğim gibi kese 6 gun kucuk gorundu haliyle kalp atisini duyamadi. Persembe gününe tekrar çağırdı gelişimine ve kalbine bakalim diye. O yuzden biraz tedirginim perşembeyi bekliyorum sabırla.Bu bebeğini inşallah sağlıkla al kucağına canım İlk 3 ay kg vermek sakıncalı değil aslında . Şimdilik bulantılardan yiyemiyoruz ama 12.haftadan sonra daha dengeli beslenmeliyiz. Ben Oğuzhan hocaya randevumu aldım. Perşembe günü gideceğim inşallah
suan tek odak noktam Allah in izniyle saglikla 9 ayi tamamlayip bebegime kavusmak o yuzden dogum sonrasina da bir hedef koymadim. o gunlere ulasirsam senin askerin olarak pesinden gelirimBen bebek doğduktan 9 ay sonra diyete başlamayı düşünüyorum
devam et canim pes etme :) benim esim zaten yurt disindaydi evlenince bende onunla cikmis oldum ama buraya gelmek icin farkli yollar da var. mesela esin bir is anlasmasi yaparsa burdan bir sirketle onlar esini resmi sekilde istiyor ve calisma visesi alarak burda yasamaya basliyorsunuz. college dan ders almak icin ogrenci visesi alip gelip burda kalanlarda var. green card cekilisine katiliyorsan da ailece katilin birinize cikmasi yeterli. birde guvenilir siteden basvuru yapmalisin bunu suistimal eden bircok dandik sitede var.Amerika’ya nasıl gittiniz? Ben yıllardır green card a başvurdum çıkmadı ya
Benimde Çarşamba yada Perşembe tekrar kontrol umarım hepimizin İyi geçerInsallah canim hayırla gelsin miniklerimiz. Ben gecen cuma ani kararlar esma ozturk diye doktora gittim. Daha önce de bir kez gitmiştim o hocaya. Dediğim gibi kese 6 gun kucuk gorundu haliyle kalp atisini duyamadi. Persembe gününe tekrar çağırdı gelişimine ve kalbine bakalim diye. O yuzden biraz tedirginim perşembeyi bekliyorum sabırla.
Bugün gittim ben Zübeyde hanımda Tuğba Kınay dı ismi.kibar ilgili bir bayandı beğendim ben.5+5im bugün çok şükür keseyi gördük bebek de oluşmaya başlamış 2hafta sonra kalp atışı için gel dediGittiğin doktoru falan yazar mısın gittiğinde memnun kalırsan
Hangi marka Demir kullanırsan kullan, portakal suyu sıkıp içine damlat da iç canım, emilimini artırır. Şifa olsun. Demir cok önemli, doktorunun farketmiş olması harika. Bebişler doğunca 4 uncu ay baslıcaZ vermeye, okul başarılarını etkiliyormuş aklımda bulunsunbenim çarşamba günü randevum var gidince sorucam ama benim doktor da dünyalar rahatı hiçbir şey olmaz der demir değerim 5 çıktı üzülüyorum, olsun diyor
Sac boyalıysa kazık gibi oluyor bebek şampuanı sonrası benden solemesiBende geçen gün buna takıldım şampuan, kremler, duş jeli bile değişecek sanırım. Ablamla konuştuk geçen git unibaby filan al dedi dalinle yıkanırız artık
Şey canım yalnız o mavi köşkteki çocuklara için özel odaların olması da o mobilyaların olması da, Paolidesin çocuklara karşı olan -masum olmayan- sevgisi sebebiyle. Adi herif cehennemde yansın inşevet yaaa adamlar cocuklara ozel mobilya yaptirmis o tarihte... yeri de cok guzeldi ici de ama bir askerin evine gidip vurulan ailesinin kiyafetlerini falan gorunce modumuz tamamen degismisti
ben Missouri de ysiyorum umarim birgun NY u gorup gezmek nasip olur sanada zaten orasi yasamalik degil gezmelik bir sehir. seneye kuzenim NY a tasinacak sizde evi satip gelin diyor, Allah korusunnnn diyoruz esimle bizim yasadigimiz yer cok sakin, sokakta nadir yuruyen insan gorursun, korna calan olmaz trafik problemi yok, evlerin arasi mesefali falan ama oraya gidince hersey tam tersi resmen kaosss. NY u gezmeye geldiginde ordan Niagara Selalesine de gecersiniz heryeri gezersiniz inshallah
Üç numara mı bu bebiş masallahhh yaşları kaç acaba ?56 kiloyum boyum 1.77 aşırı zayıfladım ama emzirme de çok kilo verdiriyor ilkinde 10 ikincide 5 kilo aldım 3. De bakalım nasıl olacak kilo alınır verilir hepsi sagsalim gelsin de
hadi yaaa bak o kismini bilmiyordum, gezerken ne kadar sirin gelmisti oysa cok tesekkur ederim canim benim hepimiz mussss mutlu yasayalim inshallahŞey canım yalnız o mavi köşkteki çocuklara için özel odaların olması da o mobilyaların olması da, Paolidesin çocuklara karşı olan -masum olmayan- sevgisi sebebiyle. Adi herif cehennemde yansın inş
Sen nerede, nasıl mutluysan bir ömür öle yasa canım benim. Çocuk büyütmek için de cok uygun bi yer sanırım hem. Daha ne olsun
Millet amerikaya gitmiş ben de kocamın peşinden ankara’ya geldim ahdjdjsjjddevam et canim pes etme :) benim esim zaten yurt disindaydi evlenince bende onunla cikmis oldum ama buraya gelmek icin farkli yollar da var. mesela esin bir is anlasmasi yaparsa burdan bir sirketle onlar esini resmi sekilde istiyor ve calisma visesi alarak burda yasamaya basliyorsunuz. college dan ders almak icin ogrenci visesi alip gelip burda kalanlarda var. green card cekilisine katiliyorsan da ailece katilin birinize cikmasi yeterli. birde guvenilir siteden basvuru yapmalisin bunu suistimal eden bircok dandik sitede var.
Teşekkür ederim canım sağol ona randevu alıyım o zaman ben çok sağolBugün gittim ben Zübeyde hanımda Tuğba Kınay dı ismi.kibar ilgili bir bayandı beğendim ben.5+5im bugün çok şükür keseyi gördük bebek de oluşmaya başlamış 2hafta sonra kalp atışı için gel dedi
Teşekkür ederim canım sağol ona randevu alıyım o zaman ben çok sağol mayaaa
Bu arada gözün ayrın canım minnak daha seninki anca diğer gittiğinde duyarsın hayırlısı ileBugün gittim ben Zübeyde hanımda Tuğba Kınay dı ismi.kibar ilgili bir bayandı beğendim ben.5+5im bugün çok şükür keseyi gördük bebek de oluşmaya başlamış 2hafta sonra kalp atışı için gel dedi
Biri 9 yaşında biri 9 aylık 3. Sürpriz olduÜç numara mı bu bebiş masallahhh yaşları kaç acaba ?
Aaaa aynı gün gidecekmişiz güzel haberler alalım inşallah Tedirgin olma, için rahat olsun canım, iyi düşün iyi olsunInsallah canim hayırla gelsin miniklerimiz. Ben gecen cuma ani kararlar esma ozturk diye doktora gittim. Daha önce de bir kez gitmiştim o hocaya. Dediğim gibi kese 6 gun kucuk gorundu haliyle kalp atisini duyamadi. Persembe gününe tekrar çağırdı gelişimine ve kalbine bakalim diye. O yuzden biraz tedirginim perşembeyi bekliyorum sabırla.