Merhaba sad 22 Nisan 6+3 hamileyim geçtiğimiz cuma kontrole gittim HCG 1871,77 kese gözüktü ama haftasına göre küçük dedi doktor bebek de gözükmedi boş gebelik mi? Ne yapmalıyım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba sad 22 Nisan 6+3 hamileyim geçtiğimiz cuma kontrole gittim HCG 1871,77 kese gözüktü ama haftasına göre küçük dedi doktor bebek de gözükmedi boş gebelik mi? Ne yapmalıyım?
İnşallah teşekkür ederimİçinizi rahat tutun bikaç haftaya düzelir boyutu bence ayrıca geç döllenmede olabilir diyor doktorlar hi strese girmeyin inşaAllah sağlıcakla devam eder
Yaa çok sevindim hayırlı olsun şimdidenSonuc 547 çıktı henuz hastaneden aramadılar
Aminnn teşekkür ederimYaa çok sevindim hayırlı olsun şimdiden
10 gün kala belirtim olduğunu pek sanmıyorum hatılamıyorum da canım malesefOncelikle herkese hayirli olsun hayirli dogumlar olur insallah bende subat annesi olurum ve sizinle beraber olurum size sorum olacak adetinize 10 gun kala akintilariniz nasildi
Bazen geç döllenme olabiliyor canım inşallah sağlıkla güzel ilerler gebeliğinMerhaba benim de son adet tarihim 15 Nisan yani bebek 7+3 olması gerekirken bugün 5 haftalık çıktı ultrasonda. Bebeği zoraki gördük minicik kalp atışını duyamadık. Geç döllenme deniyor normal bir durum.
Ben alıntı yapmayı becerememişim orda yaBazen geç döllenme olabiliyor canım inşallah sağlıkla güzel ilerler gebeliğin
Soru sorduğunu sandım ama sen de cevap vermişsin meğer
Merhabalar degerleriniz iyi artmış görünüyor. Perşembe de 3000in üzerinde olursa karından görünebilir insallah hayırlı olsun :)Merhabalar ben gecikmenin 1. Günü test yaptırdım 230 çıktı dün gecikmenin 6. Günüydü 1280 çıkmış normal midir sizde bilgisi olan var mı ? Perşembe ultrasonda 5+2 ile kese görünür mü ?
Kese gorunur canim kalp atisi olmaz ama. Degerin gayet normal saglikla ilerlesinMerhabalar ben gecikmenin 1. Günü test yaptırdım 230 çıktı dün gecikmenin 6. Günüydü 1280 çıkmış normal midir sizde bilgisi olan var mı ? Perşembe ultrasonda 5+2 ile kese görünür mü ?
İnşallah teşekkürler ben bugün 5.haftaya girdim az önce çamaşırımda kahverengi lekelenme gördüm bu peki normal mi biraz endişelendim dün de temizlik yaptım yordum biraz ondan olabilir mi ??Merhabalar degerleriniz iyi artmış görünüyor. Perşembe de 3000in üzerinde olursa karından görünebilir insallah hayırlı olsun :)
İnşallah herşey iyidir öbür arkadaşa da yazdım az önce kahverengi lekelenme gördüm çamaşırımda bu normal mi sizce ?Kese gorunur canim kalp atisi olmaz ama. Degerin gayet normal saglikla ilerlesin
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsinler bebislerMerhaba kızlar bende dün öğrendim gebe olduğumu inşallah sağlıklı şekilde alırız kucağımıza