Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayatım hep hayal kırıklığı ile geçtiği için hep böyle olucak kanısındayım ve bunların getirisi panik atak kaygı bozukluğu oldu çabalıyorum ama yok olmuyoLütfen kendine bunu yapma. Bol bol derin nefes al ve iyi haberlere odaklan
Canim kendini rahatlatmaya çaliş nefes egzersizi yap seni rahatlatan biseyler varsa kafani dagitan onlari yap lutfenKorkudan evden çıkamıyorum kalbim sıkışıyor panik ayağım tuttu doktor kötü bişi diyip azarlicak die 3 gündür uykusuzum kızlar dua edin hayır dileğin
Bende de var kaygi bozuklugu genelde sabahlari uyandigimda yasiyorum ben bunu aklima olumsuz dusunceler geliyor, simdi bebegime tutunuyorum ama onun varligi kendimi dizginlememe yardim ediyor yalniz degilim cunku bebegim var o benimle iyi olmam lazim diyerek rahatliyorum sakinlesiyorumHayatım hep hayal kırıklığı ile geçtiği için hep böyle olucak kanısındayım ve bunların getirisi panik atak kaygı bozukluğu oldu çabalıyorum ama yok olmuyo
YAPMA ÖYLE KENDİNE DAHA ÇOK ZARAR VERİYOSUN ASLINDA BEBEĞİNİ DÜŞÜN KENDİNİ RAHATLAR HEP İYİ HABERLER AL İNŞALLAHKorkudan evden çıkamıyorum kalbim sıkışıyor panik ayağım tuttu doktor kötü bişi diyip azarlicak die 3 gündür uykusuzum kızlar dua edin hayır dileğin
Okadar dolmuşum ki doktor kapısının önünde hüngür hüngür ağlıyor adam gelmiş nie agliyon yasak mı ağlamak dedim en sonundaCanim kendini rahatlatmaya çaliş nefes egzersizi yap seni rahatlatan biseyler varsa kafani dagitan onlari yap lutfen
Bende de var kaygi bozuklugu genelde sabahlari uyandigimda yasiyorum ben bunu aklima olumsuz dusunceler geliyor, simdi bebegime tutunuyorum ama onun varligi kendimi dizginlememe yardim ediyor yalniz degilim cunku bebegim var o benimle iyi olmam lazim diyerek rahatliyorum sakinlesiyorum
Doktor iyi dese korkma dese yemin ederim rahatlicam onu duymak için cabaliyomYAPMA ÖYLE KENDİNE DAHA ÇOK ZARAR VERİYOSUN ASLINDA BEBEĞİNİ DÜŞÜN KENDİNİ RAHATLAR HEP İYİ HABERLER AL İNŞALLAH
Kuzum bak stres cok onemli bi faktor gebelikte daha ortada net bisey yokken lutfen kendini de bebegini de sikintiya sokma guzelce derin nefeslerini al insirah oku icinden lahavle çek lutfen uzme kendiniOkadar dolmuşum ki doktor kapısının önünde hüngür hüngür ağlıyor adam gelmiş nie agliyon yasak mı ağlamak dedim en sonunda
Benim de oyle oldu canim carsambadan beri bulantim yok ama hazimsizligim muthis su bile kaliyo yani gitmiyo sankiGünaydın hamik anneler. 10. Haftaya girenler nasıl gidiyor bulantılarınız azaldı mı? Benim bulantılar baya azaldı ama şimdi de hazımsızlık başladı yediğim her şey mideme oturuyor sanki ne zaman keyfini sürücez bu hamileliğin
Oh be demek ki normalim artık hasta olduğumu düşünmüştüm ne yesem içsem midemde taş oluyor sankiBenim de oyle oldu canim carsambadan beri bulantim yok ama hazimsizligim muthis su bile kaliyo yani gitmiyo sanki
Normal normal valla onceden de bazen yasardim hazimsizlik ama su icsem bile olmaya baslayinca anladim ki hamilelikten cok rahatsiz edici ya heo agzina kadar dolu gibisinOh be demek ki normalim artık hasta olduğumu düşünmüştüm ne yesem içsem midemde taş oluyor sanki
Evet özellikle su içince sanki her an geri gelicek gibi hissediyorum. Baston yutmuş gibi dimdik oturuyorum sürekliNormal normal valla onceden de bazen yasardim hazimsizlik ama su icsem bile olmaya baslayinca anladim ki hamilelikten cok rahatsiz edici ya heo agzina kadar dolu gibisin
Bende merakla rahat edecegimiz 2. Trimester i bekliyorum 3. Trimester da naparim hic bilmiyorum zaten kilolu hamile kaldim yere goge sigamam heraldeEvet özellikle su içince sanki her an geri gelicek gibi hissediyorum. Baston yutmuş gibi dimdik oturuyorum sürekli
Ben de kilolu hamile kaldım doğumda 90-95 üstüne çıkmam inşallahBende merakla rahat edecegimiz 2. Trimester i bekliyorum 3. Trimester da naparim hic bilmiyorum zaten kilolu hamile kaldim yere goge sigamam heralde
Çıktım şimdi doktor kızmadi bile Güneş etkileseydi bebeğin düşerdi dedi ... Beyne zarar yaziyo nette diyince büyük bebekler için geçerli dedi keyfi e bak dedi ama hala düşük tehlikem var mis hiç demedi ne işin var denizde güneş te normal bir şeymiş gibi davrandi hatta acildeki doktoru sordu kim o öyle diyen die kızdı ayy nasıl rahatladimKuzum bak stres cok onemli bi faktor gebelikte daha ortada net bisey yokken lutfen kendini de bebegini de sikintiya sokma guzelce derin nefeslerini al insirah oku icinden lahavle çek lutfen uzme kendini
Hadi geçmiş olsun canımÇıktım şimdi doktor kızmadi bile Güneş etkileseydi bebeğin düşerdi dedi ... Beyne zarar yaziyo nette diyince büyük bebekler için geçerli dedi keyfi e bak dedi ama hala düşük tehlikem var mis hiç demedi ne işin var denizde güneş te normal bir şeymiş gibi davrandi hatta acildeki doktoru sordu kim o öyle diyen die kızdı ayy nasıl rahatladim
İnsaAllah bende ya 85 le hamile kaldim 86 yim bilmiyorum nolcakBen de kilolu hamile kaldım doğumda 90-95 üstüne çıkmam inşallah
Oh cok sukur simdi dinleneceksin dikkat edeceksin kendinden baska kimseyi de onemsemeyeceksin kuzumÇıktım şimdi doktor kızmadi bile Güneş etkileseydi bebeğin düşerdi dedi ... Beyne zarar yaziyo nette diyince büyük bebekler için geçerli dedi keyfi e bak dedi ama hala düşük tehlikem var mis hiç demedi ne işin var denizde güneş te normal bir şeymiş gibi davrandi hatta acildeki doktoru sordu kim o öyle diyen die kızdı ayy nasıl rahatladim
Günaydın canım güzel bi hafta olur inş.Günaydın kızlar