Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Eylül bu haftalarda çok normal gibi benimde aynı kasık ağrılarım bazen şiddetli artıyor tedirgin oluyorum hemen ama bu süreçte doğal.Merhabalar 7 haftalık hamileyim aşırı şişkinliğim var sürekli uyku halindeyim.kasık ağrılarımda oluyor sizde durumlar nasıl ???
Merhaba Eylül bu haftalarda çok normal gibi benimde aynı kasık ağrılarım bazen şiddetli artıyor tedirgin oluyorum hemen ama bu süreçte doğal ,Merhabalar 7 haftalık hamileyim aşırı şişkinliğim var sürekli uyku halindeyim.kasık ağrılarımda oluyor sizde durumlar nasıl ???
Benimde bugun cok yogun oldu kasik ve bel ağrısı. Korktum biraz açıkçası. Zaten elim yüreğimde ha birsey oldu olacak diye. Bu stresli dönemler gecer mi Allahim diyorumMerhaba Eylül bu haftalarda çok normal gibi benimde aynı kasık ağrılarım bazen şiddetli artıyor tedirgin oluyorum hemen ama bu süreçte doğal ,
Üzüntüden herşey olur ama üzüntüye de engel olamıyoruz anlayabiliyorum yani üzülmemeye çalış dicem boş laf gelicek şuan benim içinde öyleBenim eşim de hiç psikolojik destek vermiyo anca köstek olur kendime İğne yaparken laf sokuyo bana, o istemişti tedaviyi. Üzüntüden bişiy olurmu kızlar
Senin de mi eşin köstek oluyor kızıyor bu süreçte bile. İnanamıyorum bunu yaptığına daha yeni tutundu bebişim. Ne yapmalıyızÜzüntüden herşey olur ama üzüntüye de engel olamıyoruz anlayabiliyorum yani üzülmemeye çalış dicem boş laf gelicek şuan benim içinde öyle
Genellikle cok rahat manevi olarak yardım etmiyo kanamam oldu aman olsun boşver der dün yatıyorum kanamam var die git markete alışveriş yap dio pardon dedim nasıl tasicam okadar şeyi tasirsin dio o derece gıcıkSenin de mi eşin köstek oluyor kızıyor bu süreçte bile. İnanamıyorum bunu yaptığına daha yeni tutundu bebişim. Ne yapmalıyız
Genellikle cok rahat manevi olarak yardım etmiyo kanamam oldu aman olsun boşver der dün yatıyorum kanamam var die git markete alışveriş yap dio pardon dedim nasıl tasicam okadar şeyi tasirsin dio o derece gıcık
Bende ana yok öldü baba var ama yok çalışmıyorum kocam iyi çok şükür bir şikayet im yok sadece gamsız ağlasam nie ağlıyorsun der teselli etmez beni o sorun var bizdeBenziyormuş nerden bulduk bu mğr adamlarını Hep ailemi düşünerek boşanmaya cesaretim olmadı maaşım iyi. Ne yapabiliriz bunlara yaaa
Benimkisi de ilk zamanlar ilgisizdi hep kahvede sadece adamı uyurken bir de yemekte görüyor dum ne zaman korona girdi eve kapandik şimdi hep evde ama istekleri bitmiyoBizimkinin de şiddeti bişeyi yok ta yıllardır ilgisizlik hat safhada Bu dönemde de ben stresliyim Kızıp bana salak gerizekalı felan diyo hem de çocuğumun yanında Stresim çok İşe gidince rahatlıyorum
Evet ara ara şiddet artıyor azalıyor böbreklerime vuruyor bir an önce bende salıyı bekliyorum stres yapmamamız gerekliBenimde bugun cok yogun oldu kasik ve bel ağrısı. Korktum biraz açıkçası. Zaten elim yüreğimde ha birsey oldu olacak diye. Bu stresli dönemler gecer mi Allahim diyorum
Çok geçmiş olsun kanama tahrişten kaynaklı ise yoğunluğu ile anlayabilirsiniz aslında ayrıca yerleşme kanamasıda olabilir sağ salim kavuşalım inşallahKızlar merhaba 1 kürtajım var şimdi 7 haftalık hamileyim kaşıntı problemim olduğunüçün travazol kullanıyorum çok çok az kanamam var progestoron fitil kullanıyorum doktorum kesede herhangi bi kanama bi sorun görmedi 4-5 gündür olmuyordu şimdi yine kanama olunca korktum şehir dışına çıktım panik oldum acaba kaşıntı tahrişinden olur mu ki
Bu süreçte eş desteği gerçekten çok kıymetli bizler stresliyiz bu sebeple onların sayesinde stresimizi minimize edebiliyoruz lütfen üzülme bizlerde burda birbirimize destek olacağızBenim eşim de hiç psikolojik destek vermiyo anca köstek olur kendime İğne yaparken laf sokuyo bana, o istemişti tedaviyi. Üzüntüden bişiy olurmu kızlar
Teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalımÇok geçmiş olsun kanama tahrişten kaynaklı ise yoğunluğu ile anlayabilirsiniz aslında ayrıca yerleşme kanamasıda olabilir sağ salim kavuşalım inşallah
Aynen öyle kanama miktarına göre değerlendirebilirÇok geçmiş olsun kanama tahrişten kaynaklı ise yoğunluğu ile anlayabilirsiniz aslında ayrıca yerleşme kanamasıda olabilir sağ salim kavuşalım inşallah
Ah canım benim vala akşama kadar berbat haldeydim duşa filan girdim rahatlar belki diye. Bana mısın demedi. İlk randevuda doktora soracağım. Hamilelikten önce de ayda 2 kez atak geliyordu ancak şimdi ilaçsız atlatmak gerekecek. Allah yardımcımız olsunBen varım dün bi tuttu 24 saat çektim patates sar canım buzlukta soğut biraz başına sar ben böyle bişey görmedim sabaha kadar ağladım çeken bilir Allah şifa versin
Çok teşekkür ederim. İyi ki burada yazışıyoruzBu süreçte eş desteği gerçekten çok kıymetli bizler stresliyiz bu sebeple onların sayesinde stresimizi minimize edebiliyoruz lütfen üzülme bizlerde burda birbirimize destek olacağız