• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Merhaba kızlar benim molarim okadar bozuk ki 1 haftadır yazlık taydik 7 yaşında oglum var denize gittik hep denize çok girmedim girdim serinledim çıktım genellikle kumsalda oğlumla kale yaomaca kum dan yaptık doğal olarak yandım dün çok sıcaktı akşam birden kanamam oldu bir ped doldu hemen ordaki hastaneye gittik ebeler baktı doktor gelmedi ilaç verdi yolladı hemen evime döndüm acile gittim kalp atışını filan gördük bir sorun yok dedi doktor nie güneşe çıkıyorsun die azarladı zararlı dedi ama oglumlada ilgilenmek zorundaydim eve geldim netten baktım neler yazıyor neler dünden beri uyku yok bende ağlamaktan kendi doktorumda yok dün geceki doktor birdaha güneşe denize gitme dedi çok moralimi bozuldu bebeği etkilemismidir Güneş
Çok geçmiş olsun canım. Benim doktorum tam tersi deniz ve güneş gebeler için çok faydalı dedi. Ben de faydalanıyorum şuan kendime dikkat ederek tabiki

Çok geçmiş olsun canım. Benim doktorum tam tersi deniz ve güneş gebeler için çok faydalı dedi. Ben de faydalanıyorum şuan kendime dikkat ederek tabiki
Bende edebildiğim kadar ettim ama oğlumda olunca nekadar etsem fayda etmedi hep yanında istiyor beni ayrılamam da herhalde sıcak soğuk olunca o yaptı kanama die düşünüyorum düşünüyorum diyorum çünkü bana bir aciklama yapmak yerine azarlamayi tercih ettiler

Bende edebildiğim kadar ettim ama oğlumda olunca nekadar etsem fayda etmedi hep yanında istiyor beni ayrılamam da herhalde sıcak soğuk olunca o yaptı kanama die düşünüyorum düşünüyorum diyorum çünkü bana bir aciklama yapmak yerine azarlamayi tercih ettiler
Üzmeyin kendinizi. Sonuçta şuan bebiş iyi, öyle düşünün. Bende de hafif kanama var

Benim bildiğim doktor haklı burda ben normal bir şekilde konuşmama rağmen öyle davrandı çok üzüldüm bu konuşması beni bugün çok etkiledi uykusuz kaldım aç kaldım yataktan kalkamıyorum
milleti takma sen bu dönemde birilerini kafaya takıp stres yapmaya degmez.
Ben hamile olduğumu ogrendigimden beri ev işi yemek vs hep esim yaptı ve ben genelde evdeyim. Ona rağmen geçen hafta bir gün boyunca yoğun kanamam oldu. ertesi gün dr uma gittiğimizde dr bu dönemde bircok kadında rastlıyoruz bu kanamalara. İcerde biriken kanamalar bunlar korkulacak bir durum yok dedi. Sen kendini suçlama bence..

Son düzenleme:
Sıcaklar inanılmaz etkiliyor ,ben hiç böyle düşünmemiştim klimadan ayrılamıyorum acaba herkes etkileniyormu ilk aylar mı böyle gecicek acaba ,kanamam falan yok ama güneşe çıktığımda bayılıcak gibi oluyorum

milleti takma sen bu dönemde birilerini kafaya takıp stres yapmaya degmez.
Ben hamile olduğumu ogrendigimden beri ev işi yemek vs hep esim yaptı ve ben genelde evdeyim. Ona rağmen geçen hafta bir gün boyunca yoğun kanamam oldu. ertesi gün dr uma gittiğimizde dr bu dönemde bircok kadında rastlıyoruz bu kanamalara. İcerde biriken kanamalar bunlar korkulacak bir durum yok dedi. Sen kendini suçlama bence..
İşte kendimi suçluyor um çok durdum güneşte keske gitmeseydin bebeğimi tehlikeye attım falan filan ama olan oldu ins güneş etkilemiştir die yoluma devam edicem Rabb'im büyük halada kahverengi akıntım geliyo oda geecer umarım bir an önce

Sıcaklar inanılmaz etkiliyor ,ben hiç böyle düşünmemiştim klimadan ayrılamıyorum acaba herkes etkileniyormu ilk aylar mı böyle gecicek acaba ,kanamam falan yok ama güneşe çıktığımda bayılıcak gibi oluyorum
dun ev serin olmasina ragmen bende de ateslenme oldu. esim arastirdiginda hamilelikte vucut isisi yukselirmis ve hormanlardan dolayi ates basmasi olurmus canim.

İşte kendimi suçluyor um çok durdum güneşte keske gitmeseydin bebeğimi tehlikeye attım falan filan ama olan oldu ins güneş etkilemiştir die yoluma devam edicem Rabb'im büyük halada kahverengi akıntım geliyo oda geecer umarım bir an önce
kanamadan sonra kahverengi akinti normal, dr um bi sure kahverengi akinti ve parcalar gelir sonra kesilir demisti. youtube da cok guzel dille hamilelikle ilgili bilgi veren drlar var, benim tavsiyem ordan da arastirma yap ve kendini rahatlat. benim ilk haftalar kasik agrim cok oldu, acaba buda mi dusuk olacak endisesinden kurtulmak icin ayni videoyu hergun hatta birkac kez izledim ve cok ise yaradi. kanamam oldugunda da asla stres yapmadim. ilk dusundugum sey bebek hala duruyorsa ona stres yansitmamaliyim oldu. dr um da cok iyi yapmissin boyle devam et dedi. cunku ilk olumsuz tepkiyi onlar hissedip etkileniyorlar. sen suan kendini ve endiselerini bir kenara koy ve bebegini dusunup rahat olmaya calis. burda bile canini sIkan kisiler varsa bu siteye girme. kisaca yap biseyler ama iyi ol 🥰🥰

Doktor beni yanmis esmer görünce işte atarlandi ben diom nie kanamam geldi onu açıkla beni azarladı düşük tehlikem mi var bir sorun mu var ne var de hiç bişi demedi çocuğu etkilixen dedi kötü kötü konuştu dünden beri hayatım yok yani tekrar çok çok çok sağol
Valla kendini seviyorsan tekrar gitme o doktora kardeş 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Sinir ediyorlar insanı. İnsanlıktan gr nasibini almamışlar.

kanamadan sonra kahverengi akinti normal, dr um bi sure kahverengi akinti ve parcalar gelir sonra kesilir demisti. youtube da cok guzel dille hamilelikle ilgili bilgi veren drlar var, benim tavsiyem ordan da arastirma yap ve kendini rahatlat. benim ilk haftalar kasik agrim cok oldu, acaba buda mi dusuk olacak endisesinden kurtulmak icin ayni videoyu hergun hatta birkac kez izledim ve cok ise yaradi. kanamam oldugunda da asla stres yapmadim. ilk dusundugum sey bebek hala duruyorsa ona stres yansitmamaliyim oldu. dr um da cok iyi yapmissin boyle devam et dedi. cunku ilk olumsuz tepkiyi onlar hissedip etkileniyorlar. sen suan kendini ve endiselerini bir kenara koy ve bebegini dusunup rahat olmaya calis. burda bile canini sIkan kisiler varsa bu siteye girme. kisaca yap biseyler ama iyi ol 🥰🥰
Ha rı ka sınnnnn 👏🏻👏🏻👏🏻 Bravo
Bu yol başka türlü bitmez çünkü
Umarım örnek olursun 😇🙏🏻

Kendimi bilerek buraya attim çünkü derdimi anlatacak kimsem yok en azından burda hepimiz hamileyim bilgisi olan da vardır yaşayan da ister yorumlar kötü ister iyi olsun bilmek isterim burda

Bu sefer başardım umarım alıntı yapmayı benim bu hamileliğim de bence erken döllenme çünkü catlatma iğnesini 11. Gun vurdular ben 4+0 olduğum gün test yaptım kırmızı cıktı değerim de 309du normalde insanlar 4+0da öğrenmez diye düşünüyorum ondan erken döllenme olabilir gibi geliyor 🤣
Ben 3+0da testte pozitif gördüm ertesi gün 78 çıkmıştı değerim 😂

Günaydın kızlar 8. Haftayı bitiren hamikler mide bulantılarınız azaldı mı? Benim baya geçti ama şimdi de tuhaf bi tat var ağzımda hiç bişi yemek istemiyorum midem huzursuz 🫠
Valla 8+6 ama agzimdaki o zehir zemberek tat ve bulantı yüzünden su bile tiksindirici geliyor. Bir an once bitse de kurtulsam

Kendimi bilerek buraya attim çünkü derdimi anlatacak kimsem yok en azından burda hepimiz hamileyim bilgisi olan da vardır yaşayan da ister yorumlar kötü ister iyi olsun bilmek isterim burda
sen bilirsin bende soylemesi. yalniz derdine careyi daha saglikli yerlerde de bulabilirsin... benim hamileligimi ailem de dahil kimse bilmiyor, yani benim de esimden baska derdimi anlatacagim kimse yok (sukur ki O var :) burasi benim icin bir cozumden cok zaman gecirme platformu. bilgi konusunda da en net bilgi dedigim gibi guvelinir dr larin bilgileri... burda birine birsey yaziyorsam genelde dr dan duyduklarim olur ve ben bu surecte hicbir hamileye sen de bunu yasadin mi diye sormuyorum cunku sonuc ve tepkileri kisiden kisiye degisiklik gosteriyor. dusuk yaptigimda bile herkes ustune gormedir belki diye beni umitlendirmislerdi ve bana bu hic iyi gelmedi amannn daha ne yaziyorsam 😂😂 sen nasil istersen onu yap canimm hakkinda hayirlisi olsun selametle..

Biz seninle aynıyız cnm. Ben de perşembe gittim bana da aynısını dedi doktor. Hatta karından göremedi vajinal baktı.
Yaa peki nasil aciklama getirdi. Cuma günü gittim bende. Karından göründü hemen de biraz olumsuz gibi davrandı. Bu sorun mu dedim yooo felan dedi ama haftaya gel mutlaka deyip gonderdi.

Back