2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar Bt Hcg baktirmistim ya adete 2 gün kala 34.7 çıkmıştı . Sağlık ocağındaki aile doktorumuza gösterdim cok düşük bir değer dedi bir hafta sonra tekrar kan tahlili yapalım bakalım dedi biraz moralim bozuldu açıkçası Keşke adetim gecikmeden baktırmasaydım.

Hiç canını sıkma canim. Benim de kan vereceğim gün, hemsireler "bu kadar erken belli olmaz boşa kan veriyorsun" dedi. Degerim 43 çıktı. İki gün sonra yani bugun tekrar tahlil verdim 130 çıktı. Doktoruma yazınca tebrik ederim dedi.
Bence sen 2 gün arayla kan vermeye devam et

İçimi ferahlatıyorsun canımm çok sağol inşallah yükseliyordur

Merhaba sad 22 Nisan 6+3 hamileyim geçtiğimiz cuma kontrole gittim HCG 1871,77 kese gözüktü ama haftasına göre küçük dedi doktor bebek de gözükmedi boş gebelik mi? Ne yapmalıyım?

Merhaba sad 22 Nisan 6+3 hamileyim geçtiğimiz cuma kontrole gittim HCG 1871,77 kese gözüktü ama haftasına göre küçük dedi doktor bebek de gözükmedi boş gebelik mi? Ne yapmalıyım?
Merhabalar hayırlı olsun öncelikle. Bazen 8. 9. Haftaya kadar bile bekleyebiliyorlar. Boş gebelik olabilir olmaya da bilir. Folik asit takviyesi alıyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…