- 18 Mart 2018
- 610
- 950
- 34
Selamlar :) insallah sen de ismini yazdırırsin buraya hayırlı haberlerle gel insallahKizlarrrr selamay çok heyecanlı buraya yazmak. 25 mayista transferim oldu, 3 saat sonra da kan vermeye gidicem. Eğer sonuc pozitif olursa bende geliyorum aranıza bekleyin beni anacimmm
Hiç canını sıkma canim. Benim de kan vereceğim gün, hemsireler "bu kadar erken belli olmaz boşa kan veriyorsun" dedi. Degerim 43 çıktı. İki gün sonra yani bugun tekrar tahlil verdim 130 çıktı. Doktoruma yazınca tebrik ederim dedi.Kızlar Bt Hcg baktirmistim ya adete 2 gün kala 34.7 çıkmıştı . Sağlık ocağındaki aile doktorumuza gösterdim cok düşük bir değer dedi bir hafta sonra tekrar kan tahlili yapalım bakalım dedi biraz moralim bozuldu açıkçasıKeşke adetim gecikmeden baktırmasaydım.
İçimi ferahlatıyorsun canımm çok sağol inşallah yükseliyordurHiç canını sıkma canim. Benim de kan vereceğim gün, hemsireler "bu kadar erken belli olmaz boşa kan veriyorsun" dedi. Degerim 43 çıktı. İki gün sonra yani bugun tekrar tahlil verdim 130 çıktı. Doktoruma yazınca tebrik ederim dedi.
Bence sen 2 gün arayla kan vermeye devam et
Aminnn canım inşallahSelamlar :) insallah sen de ismini yazdırırsin buraya hayırlı haberlerle gel insallah
Simdi çoğu insan erkenden ogreniyor. O yüzden değerler başta dusuk seyrediyor. Kaç kişiden duydum küçük değerle başlayıp hızla yükseleni. Canımızı sikmayalim güzel güzel yükselsin insallahİçimi ferahlatıyorsun canımm çok sağol inşallah yükseliyordur
Merhabalar hayırlı olsun öncelikle. Bazen 8. 9. Haftaya kadar bile bekleyebiliyorlar. Boş gebelik olabilir olmaya da bilir. Folik asit takviyesi alıyor musunuz?Merhaba sad 22 Nisan 6+3 hamileyim geçtiğimiz cuma kontrole gittim HCG 1871,77 kese gözüktü ama haftasına göre küçük dedi doktor bebek de gözükmedi boş gebelik mi? Ne yapmalıyım?
4+5 benim bugün, 2 gün sonra kese görmeye gidicem inşallah. bugün beta verdim tekrar :)Selam kızlar nasıl gidiyor belirtileriniz arttı mı azaldı mı var mı değişiklik 5. Haftada olanlar kalp atımı başlıyor
heyecanla bekliyoruz :)Kizlarrrr selamay çok heyecanlı buraya yazmak. 25 mayista transferim oldu, 3 saat sonra da kan vermeye gidicem. Eğer sonuc pozitif olursa bende geliyorum aranıza bekleyin beni anacimmm
ay naptınız 5+2 de kalp atışı duyuluyor mu :)Doktordayim sirami bekliyorum 5+2 yiz cok heyecanlastim
Yok kız 5. Hafta anca kese gözüküray naptınız 5+2 de kalp atışı duyuluyor mu :)
yaa ben de beta verdim bugün 1714 çıktı kese gözükür mü yarın gitsem :)Yok kız 5. Hafta anca kese gözükür
1500den sonra gözüküyo diyolar yarına gözükür benceyaa ben de beta verdim bugün 1714 çıktı kese gözükür mü yarın gitsem :)
Yok canim keseyi gorduk sadece cok guzel yeri dedi doktor boyutu da guzel dedi 15 gun sonra kalp atisini duyariz dedi kan idrar falan verdim yarin sonuclari gosterince konuscaz bakalimay naptınız 5+2 de kalp atışı duyuluyor mu :)
aiy ne güzel ya :) ne mutlu size darısı başıma inşallah :)Yok canim keseyi gorduk sadece cok guzel yeri dedi doktor boyutu da guzel dedi 15 gun sonra kalp atisini duyariz dedi kan idrar falan verdim yarin sonuclari gosterince konuscaz bakalim
aiy ne güzel ya :) ne mutlu size darısı başıma inşallah :
İnofolic combi kullanıyorumMerhabalar hayırlı olsun öncelikle. Bazen 8. 9. Haftaya kadar bile bekleyebiliyorlar. Boş gebelik olabilir olmaya da bilir. Folik asit takviyesi alıyor musunuz?
Magosit - Ferrozinc- coledan- coraspin kullanıyorum bideMerhabalar hayırlı olsun öncelikle. Bazen 8. 9. Haftaya kadar bile bekleyebiliyorlar. Boş gebelik olabilir olmaya da bilir. Folik asit takviyesi alıyor musunuz?
Elinizden geleni zaten yapıyorsunuz o zaman. Bundan sonrası sabırla ve sakince beklemekMagosit - Ferrozinc- coledan- coraspin kullanıyorum bide