Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese tekrardan merhaba
18 inde yaptırdığım testte 619 çıkmıştı şimdi 1800 çıktı çoğul gebelik olma ihtimali varmı çok korkuyorum..
Benim iki günde bir üç kat arttı hep ( 259 dan 800 e 4 gün sonra 4965 e çıktı) çift embriyo transfer olmama rağmen tek bebiş varmış ben de ikiz tuttu sanmıştım. Kaçıncı gün 1800 çıktı sizin?

Bebekten bildirim gelmiyor ama ben hamilelik+ kullanıyorum, memnunum
Kızlar en iyi gebelik uygulaması hangisi
Happy mom
Hamilelik +
Dr Banu çiftçi
Gün gün gebelik başka varsa hoşunuza giden yazın özellikle bebekten bildirim gelenler 🧸💙

Benim iki günde bir üç kat arttı hep ( 259 dan 800 e 4 gün sonra 4965 e çıktı) çift embriyo transfer olmama rağmen tek bebiş varmış ben de ikiz tuttu sanmıştım. Kaçıncı gün 1800 çıktı sizin?

Şuan 4+5 teyim.. transfer olmadım 40 yaşındayım yumurtalık rezervim yoktu eşimde sperm yoktu nasıl oldu bizde anlamadık..

Benim iki günde bir üç kat arttı hep ( 259 dan 800 e 4 gün sonra 4965 e çıktı) çift embriyo transfer olmama rağmen tek bebiş varmış ben de ikiz tuttu sanmıştım. Kaçıncı gün 1800 çıktı sizin
18 inde yaptırmıştım kan tahlili..

Ayy kusura bakmayin telaslandirip kactim gibi oldu. Cok sukur bebek iyi kanama alanida bebegin tarafinda degilmis. Dun hastanede gecti koca gun serum igneler derken cok yorgun dustum. Birde migrenim var stresten o atak yapti. Dunden beri kafami kaldiramiyorum. Ancak parol alabiliyoruz diye parol serum takildi ama bana misin demiyor ☹️
Geçmiş olsun. Bebek için riskli bi durum yokmuş çok şükür 🤲🏼 Senin rahim ters miydi, ondan mu bu kanama ? yanlış mı hatırlıyorum. Konuşuyoruz ama herkesi Suan aklımda tutamıyorum. Kusura bakma. :KK1:

—————-

Ben Banu çiftçi ve hamilelik+ indirdim. Sonra sildim. Bildirimler kapalı tutuyordum. Kızımın da haberi yok. Görmesin diye sildim.

Eskiden kadınlar kulübünde profile gebelik takvimi ekliyorduk. :anneadayı: Yazdığımız mesajların altında bir panel olarak görünüyordu. Su kadar haftalık hamile, bebek şu an bu kadar gram, misal bu haftalarda şu organları gelişiyor, doğuma bu kadar gün kaldı diye. O kadar güzeldi ki.:KK51:

Bu yukarıda dediğim uygulamalar bana o keyfi vermedi. :63:

Son düzenleme:
Allahın mucizesi :KK36:
İlk bebek mi ?

Benimle yaşıt birini görmek ayrı bi mutlu etti beni. :KK74:
Hayır ilk bebek değil 28 yaşında evlendim hızlı davrandık galiba peşpeşe sürprizler acemilikler yaşadık derken bu 4. Olacak olursa eğer.. eşim daha başındayken çalıştığımız için ve ailemizdeki büyüklerimizde yaşlandılar artık bakamıyorlar diyerek aldırmak istiyor kıyamıyorum doğumda tüpleri bağlatacam gibi gözüküyor.. yani artık…

Selam kızlar 5+0 dan yazıyorum sigara içmeye devam eden varmı aranızda 🥲
Günde 2-3 o da tam içmiyorum bi kaç nefes alıp atıyorum ama yinede vicdanen çok çok rahatsızım ama psikolojim de hiç iyi olmadığı için birden kırıp atmam beni tamamen strese sokacak onuda biliyorum araftayım çaresizim yorgunum🤦‍♀️

Geçmiş olsun. Bebek için riskli bi durum yokmuş çok şükür 🤲🏼 Senin rahim ters miydi, ondan mu bu kanama ? yanlış mı hatırlıyorum. Konuşuyoruz ama herkesi Suan aklımda tutamıyorum. Kusura bakma. :KK1:

—————-

Ben Banu çiftçi ve hamilelik+ indirdim. Sonra sildim. Bildirimler kapalı tutuyordum. Kızımın da haberi yok. Görmesin diye sildim.

Eskiden kadınlar kulübünde profile gebelik takvimi ekliyorduk. :anneadayı: Yazdığımız mesajların altında bir panel olarak görünüyordu. Su kadar haftalık hamile, bebek şu an bu kadar gram, misal bu haftalarda şu organları gelişiyor, doğuma bu kadar gün kaldı diye. O kadar güzeldi ki.:KK51:

Bu yukarıda dediğim uygulamalar bana o keyfi vermedi. :63:
cift rahim yada bikornuatmis sekli.mr da anlasilirmis ancak tam tani. Onada suan gerek gorulmuyor. Evet rahim ikiye bolundugu icin bir tarafinda bebek var diger tarafi kanama yapiyormus. Suan bebek icin riskli bir durum yokmus ama eger cok hareket edersem kanama alani yayilabilirmis o yuzden 1 hafta yatak istirahatim var 😊
Sizler nasilsiniz ? Bas agriniz nasil oldu ben hala geciremedim😔

X