Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa neden bu şekilde hissettin acaba çevren mi etkiledi seni olumsuz yorum yapan oldu mu ondanda etkilenmiş olabilirsin madem istiyordun bence tadını çıkart bu anların yaşlı hissediyorum demişsin kaç yaşındasın
Kimsenin haberi yok sadece eşim biliyo ona da kalp atışını duyup bebeği görene kadar kimseye söylememesini rica ettim tamam dedi.33 yaşındayım ileri bi yaş değil ama liseye giden kızım var belki o yüzden kendimi daha yaşlı hissediyorum bilmiyorumAaaa neden bu şekilde hissettin acaba çevren mi etkiledi seni olumsuz yorum yapan oldu mu ondanda etkilenmiş olabilirsin madem istiyordun bence tadını çıkart bu anların yaşlı hissediyorum demişsin kaç yaşındasın ki
Doktor kontrolüne gittiniz mi acabaSelamın aleyküm kızlar aranızda yeniyim 4+3 üz bebişle bir merhabanızı alırım
çizgi silik ama bariz görünen bi çizgi var bi kan verip kesinleştirin derim ben hakkınız da hayırlısı olsun inşaAllahBenim adet tarihim 15.11 di. Dün test yaptım çizginin biri hafif silik çıktı haftaya kadar beklemeyi düşünüyorum sizce gebelik var mi
Afedersiniz ama önceki yorumlarınızda ‘ileri yaş’ yazdığınızı görüp 40+ sanmıştım ben 34ten gün aldım 4 aylık evliyim ve ilk gebeliğim allah nasip ederse kavuşurum bebeğime etmezse onu da göremem.Kimsenin haberi yok sadece eşim biliyo ona da kalp atışını duyup bebeği görene kadar kimseye söylememesini rica ettim tamam dedi.33 yaşındayım ileri bi yaş değil ama liseye giden kızım var belki o yüzden kendimi daha yaşlı hissediyorum bilmiyorum
Hayırlı olsunKimsenin haberi yok sadece eşim biliyo ona da kalp atışını duyup bebeği görene kadar kimseye söylememesini rica ettim tamam dedi.33 yaşındayım ileri bi yaş değil ama liseye giden kızım var belki o yüzden kendimi daha yaşlı hissediyorum bilmiyorum
Her yaşın gerçekten ayrı bir güzelliği var şu yaşlardaki olgunluk ve hayatta kendine bir yer edinmişlik hissi paha biçilemez bence. Şahsım adına daha önceki yaşlarımın sadece enerjisini özlüyorumHayırlı olsun
Erken kalkan yol alır, erken evlenen döl alır demişler. 33 yaşında liseli annesi
Sanırım aranızda yaşı en büyük olan benim. Birkaç haftaya 40 olacağım.
Evet bugün gittimDoktor kontrolüne gittiniz mi acaba
diyorum ya belki yaş olarak yaşlı değilim ama çocuklarım büyük kendimi yaşlı hissediyorum yetemeyecekmişim gibi hissediyorum bebeğe yoksa benim ablam 35 yaşında yeni evlendi 7 aylık ilk bebeğine hamileAfedersiniz ama önceki yorumlarınızda ‘ileri yaş’ yazdığınızı görüp 40+ sanmıştım ben 34ten gün aldım 4 aylık evliyim ve ilk gebeliğim allah nasip ederse kavuşurum bebeğime etmezse onu da göremem.
Yani demem o ki hayatta hiçbir şey için ne erken ne de çok geç. Her şey olması gerektiği zamanda bizleri buluyor. Allah sağlık ve huzurumuzu bozmasın. Umarım siz de en kısa zamanda iç ferahlığına ulaşırsınız ve sağlıkla bu süreci atlatırsınız
İlk muayenizdi ne dediler ne yaptılar biraz beni de bilgilendirir misin ben haftaya gidiyim diyorum 5-6 haftalık olsun diyeEvet bugün gittim
33 yaşından bildiriyorum enerjim 0Her yaşın gerçekten ayrı bir güzelliği var şu yaşlardaki olgunluk ve hayatta kendine bir yer edinmişlik hissi paha biçilemez bence. Şahsım adına daha önceki yaşlarımın sadece enerjisini özlüyorum
Ayy kusura bakmayin telaslandirip kactim gibi oldu. Cok sukur bebek iyi kanama alanida bebegin tarafinda degilmis. Dun hastanede gecti koca gun serum igneler derken cok yorgun dustum. Birde migrenim var stresten o atak yapti. Dunden beri kafami kaldiramiyorum. Ancak parol alabiliyoruz diye parol serum takildi ama bana misin demiyorE hani yazmadın? Nasıl geçti ?
Saol ya, ilaç alınca rahatladım. Sabah beri ne hırpalanmıştım
Ultrasonla baktı suan çok erken 2 hafta sonra ya gün verdiİlk muayenizdi ne dediler ne yaptılar biraz beni de bilgilendirir misin ben haftaya gidiyim diyorum 5-6 haftalık olsun diye
Bana da aynı şeyi söyleyecekler büyük ihtimalle o yüzden hastane için bir hafta daha beklesem iyi olacak sanırımUltrasonla baktı suan çok erken 2 hafta sonra ya gün verdi