Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Randevumuz vardı bugün bizimde.
9+4 olmuş bebiş 🧿 Hareket ettiğini gördük çok şaşırdık. Şükür herşey yolunda🙏
2 hafta sonra çağırdı ense kalınlığı için. Başka herhangi bir test istemediğimi söyledim. Cinsiyete de bakarız dedi 🥰
Merhaba benim de 9+3 hemen hemen aynı zamanda doğum yapicaz gibi :)

Benim de randevum 7 Aralık'ta 11+6 da gidicem bizim de ense kalınlığına bakicaklar inşallah cinsiyette görünür :)

Estağfurullah ☺️ evet benim de öyle. 10 gün öncesine şartlandım ama sezaryen olacağı için:)
Benim de daha belli değil doğumun nasıl olacağı ama çok 22 hazirana kalmaz gibi bı his var içimde niyeyse Haziran başı gibi geliyo bana hep hayırlısı olsun da inşallah saglikla alalım yaz bebislerimizi kucağımıza 💖

Benim de daha belli değil doğumun nasıl olacağı ama çok 22 hazirana kalmaz gibi bı his var içimde niyeyse Haziran başı gibi geliyo bana hep hayırlısı olsun da inşallah saglikla alalım yaz bebislerimizi kucağımıza 💖
Amin inşallah 💐

Merhaba, crp nize Baktırdınız mı hiç yakın zamanda? Ben ilk hamileliğimde sizin gibi olmuştum, sürekli kusuyordum, serumlar, iğneler neler neler yinede devam ediyordu, en son kan tahlili yapıldı crp çok yüksek çıktı meğerse enfeksiyon varmış. Şimdi ikinci hamileliğim 9+5 ve yine bol bulantılı geçiyor ama prilam ile idare ediyorum. İnşallah en kısa zamanda sizinde geçer, yaşadığım için biliyorum çok zor gerçekten 🙏🏻
Yok hiç aklıma crp gelmedi. Annem de böyle geçirmiş biraz ona bağlıyordum. Sağlık ocağında baktırayım Bi. Teşekkürler

Merhaba benim de 9+3 hemen hemen aynı zamanda doğum yapicaz gibi :)

Benim de randevum 7 Aralık'ta 11+6 da gidicem bizim de ense kalınlığına bakicaklar inşallah cinsiyette görünür :)

Sağlıkla, kolaylıkla gelsinler inşallah 🥰 Benim de 4 Aralık randevum.

Cinsiyet tahmini olur mu acaba 😄

Eklentiler

• IMG_6007.jpeg
    IMG_6007.jpeg
    118,3 KB · Görüntüleme: 7
Birde yeni doğan bebek videoları izlemek çok iyi geliyor. Ay diyorum sonunda bu var 😍 birde ben şuna inanıyorum belki saçma bulursunuz ama hamileliği zor geçenin doğumu veya diğer süreçleri kolay oluyor bence 🙈 hamileliği rahat geçenlerin de genelde doğum hikayeleri korkunç oluyor. Ya da doğumdan sonraki süreçleri. Rabbim sanki bi yerde zorladıysa diğer tarafı kolaylaştırıyor😁
Kendimizi böyle teselli edelim bari😅

X