2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ovulasyon testi ile gebelik öğrenenler var mı aranızda tecrübeli anneler? 3 gün geciktim. Cuma günü bat günüydü. Bugün 3. gün, peçeteye lekeler geliyo sildikçe. Bat günü ve bugün gebelik testi negatif çıktı. Bat günü ovu testi silik çıktı, bugün yaptığım ovu testinde ikinci çizgi birinci kadar koyu olmasa da bir tık koyulaşma var. Görseli ekliyorum. Nolur bana umut olun... Yerleşme kanaması olabilir mi? Böyle bişey mi?
Normal testte cikmadiysa ovulasyon pek bi anlam ifade etmez kuzum lh hormonu hep salgilaniyo cunku vucutta eger suphen varsa bi kan testi ver en sagliklisi bu olur

Ben 3+3 de öğrendim, muhtemel yerleşme kanaması ile şüphelenip kaset testte çift çizgi gördüm 114 beta değeri ile reglime 5 gün vardı 🤭 yarın kese için Dr a gideceğim, inşallah her şey yolundadr
Ay masallaaah 🙂 insallah hersey yolundadır yarin güzel haberlerini okuruz buradan. Erken öğrenmenin sanirim tek kötü yanı sürekli beklemek zorunda kalmak değil mi günler geçmiyor

Ay masallaaah 🙂 insallah hersey yolundadır yarin güzel haberlerini okuruz buradan. Erken öğrenmenin sanirim tek kötü yanı sürekli beklemek zorunda kalmak değil mi günler geçmiyor
İlk başta öyle geliyor gerçekten ilk gittim 114 ve 348 beta değerini gördü Dr direk 2 hafta sonra gel dedi, ben böyle baktım 2 hafta mı çok uzun nasıl geçecek filan 😅 çok şükür yarın gidiyorum. Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için 🥰

Aslinda ben subat topigini acmak istedim ama ugrasamam beceremem diye bekledim bi de tabi gebelik seyrinin saglikla ilerlemesi endişesi vardi 🥲 nerdeyse 2 haftadir 10 gundur bakip durdum kim acacak diye acilinca bi mutlu oldum 🥲 aklima bile gelmezdi benim de yazacagim🥲
Ay ben de öyle kontrol edip durdum ama pek bi tecrübem olmadığı için açma girişiminde bulunmadım neyseki topiğimize kavuştuk 😁😁
Hayırlı olsun ,benim de 18 aylık bir kizim, kizimdan önce ve sonra 9. Haftada gelisim durmasiyla kurtajlarim var, bu bebegi cok istiyorum insallah rabbim sağlıkla kucagimiza almayi nasıp eder. Kizima hamileyken tedbir olsun diye kan sulandirici hap ve igne bir arada kullanmistim. Som bebegimde de kullandim ama ona ragmen gotti. Simdi de ogne alerji yapti göbeğim kabardi sadece ecoprin kullanıyorum , domtora henüz gitmedim ,küçük diye ,bilginiz var mi acaba kizlar
Ben de kızımda kan sulandırıcı kullandım ve mühim diye biliyorum bi de kolunuzdan vurulmayı deneseniz faydası olmazmı acaba. Ben de hemen doktora gitmenizi öneririm
Ovulasyon testi ile gebelik öğrenenler var mı aranızda tecrübeli anneler? 3 gün geciktim. Cuma günü bat günüydü. Bugün 3. gün, peçeteye lekeler geliyo sildikçe. Bat günü ve bugün gebelik testi negatif çıktı. Bat günü ovu testi silik çıktı, bugün yaptığım ovu testinde ikinci çizgi birinci kadar koyu olmasa da bir tık koyulaşma var. Görseli ekliyorum. Nolur bana umut olun... Yerleşme kanaması olabilir mi? Böyle bişey mi?
Ben bi kimyasal gebelik öğrenmiştim ovulasyon testiyle ama kontrol çizgisinden çok daha koyuydu diğer çizgi adet tarihinde. Sizi de boş yere unutlandırmak istemem hakkınızda hayırlısı olsun 🌺

İlk başta öyle geliyor gerçekten ilk gittim 114 ve 348 beta değerini gördü Dr direk 2 hafta sonra gel dedi, ben böyle baktım 2 hafta mı çok uzun nasıl geçecek filan 😅 çok şükür yarın gidiyorum. Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için 🥰
😅 önceki gebeligimde ilk kez 6 hafta bitmek üzereyken gitmiştim. Doktor niye erken geldin demişti. Şimdi en az bir ay sonra giderim herhalde 😁 benim de çabuk gelsin... İnsallah yarın guzel haberlerle gelirsiniz 🥰

😅 önceki gebeligimde ilk kez 6 hafta bitmek üzereyken gitmiştim. Doktor niye erken geldin demişti. Şimdi en az bir ay sonra giderim herhalde 😁 benim de çabuk gelsin... İnsallah yarın guzel haberlerle gelirsiniz 🥰
6 haftalık gelen birine de neden erken geldin demezsin bence 😁 kalp atışı duyuluyor diye biliyorum ama 🙄😁😍

Geldim, geldim.. ultasona göre 6+3 çıktık, ve kalp atışını da duyduk elhamdülillah ♥️

6 haftalık gelen birine de neden erken geldin demezsin bence 😁 kalp atışı duyuluyor diye biliyorum ama 🙄😁😍
Evett 🙂 gerçi benim bebek bile görülmemişti gelişimi durmuş ama onun haftaya ilgisi yoktu ki :)
Geldim, geldim.. ultasona göre 6+3 çıktık, ve kalp atışını da duyduk elhamdülillah ♥️
Ay maşallah 🥰 çok güzel haber. Darısı başımıza insallah 🙂

Arkadaşlar benim de son adet tarihim 6 Mayıs döngüm 30 32 gün falan sürüyordu ben cumartesi günü aman dedim bi test yapayım takvime göre pazar pazartesi salı beklenen adet günlerini gösteriyor kaşık ağrım vardı oldum olacam adet diyordum nedense bi test yapayım dedim bi baktım pozitif sonra hemen gittik kan verdin beta 339 çıktı hamileyim ben de 😂😂 üç aydır istiyordum ilk gebeliğim afalladım bayağı Cumartesi iki test yaptım 😂😂😂 hatta inanmayacaksınız ama bugün sabah bi test daha yaptım evde fazla kalmış 😂😂😂😂

X