Kahverengi lekelenmenin normal olduğunu kırmızı pembe lekenin kötüye işaret olabileceğini söylüyorlar. Yormuş olabilirsiniz. Telaş etmeden bugün dinlenin bir de doktor bana cinsel ilişkiyi yasaklamıştı böyle zamanlarda. Insallah geçecektir :)İnşallah teşekkürler ben bugün 5.haftaya girdim az önce çamaşırımda kahverengi lekelenme gördüm bu peki normal mi biraz endişelendim dün de temizlik yaptım yordum biraz ondan olabilir mi ??
Yok canım bizde zaten olduğunu tahmin ettiğimizden beri cinsel ilişkiye girmedik ne olur ne olmaz diyeKahverengi lekelenmenin normal olduğunu kırmızı pembe lekenin kötüye işaret olabileceğini söylüyorlar. Yormuş olabilirsiniz. Telaş etmeden bugün dinlenin bir de doktor bana cinsel ilişkiyi yasaklamıştı böyle zamanlarda. Insallah geçecektir :)
İnşallah normaldir devamı gelmedi zaten evet dinlenerek bir kaç gün takilayim bakalımYok canım bizde zaten olduğunu tahmin ettiğimizden beri cinsel ilişkiye girmedik ne olur ne olmaz diye
Bizim sizinle aynı galiba benimde tam 5 bugün bende Perşembe doktora gideceğim bulantı bende yok henüz bencede günler geçmiyor ciddenGünaydın kızlar biz de Bugün 5+0 olduk. Sabahtan beri hafif bir mide bulanması başladı sanki. 2. Randevumuz perşembe günü. Sanki günler geçmiyor çok heyecanlıyım acaba büyüdü mu bebeğim
Benim geçen haftadan beri uyandığımda bulantim oluyordu ama sonra geçiyordu. Bugün hiç bitmedi insallah artmaz yaaBizim sizinle aynı galiba benimde tam 5 bugün bende Perşembe doktora gideceğim bulantı bende yok henüz bencede günler geçmiyor cidden
Keseyi görmeye gittiniz mi herşey yolunda miacabaBende 24 mayista ogrendim gebeligi pazartesi keseyi gormeye gidecegiz Allahin izniyle kasil bel agrisi şiş ve agriyan gogusler ogrenmeden oncesinden beri devam ediyor 2 gundur de mide kazinmasi hafif bulantilar başladi. İnşaAllah saglikla ilerler surecimiz 16 ay sonunda kavustuk, saglikla da kucagimiza aliriz insaAllah
Kirmiziya donmedigi surece Allahin izniyle bir sey olmaz kuzum biraz dikkat et dinlen cok yorma kendiniİnşallah herşey iyidir öbür arkadaşa da yazdım az önce kahverengi lekelenme gördüm çamaşırımda bu normal mi sizce ?
İnşallah ben de dua ediyorum kusmamak için bendim fobi gibi kusmak bulantı da yok iyi birşey mi yoksa illa olmalı mı bilmiyorum tabi zamanla göreceğiz bakalım siz keseyi gördünüz mü yoksa Perşembe mi ?Benim geçen haftadan beri uyandığımda bulantim oluyordu ama sonra geçiyordu. Bugün hiç bitmedi insallah artmaz yaa
Teşekkürler canım geçmiş Allah'tan devam etmiyor endişe ettim ama biraz rahatım şimdi uzandım çok iş yapmayacağım yemek yapmak dışındaKirmiziya donmedigi surece Allahin izniyle bir sey olmaz kuzum biraz dikkat et dinlen cok yorma kendini
Biz gece perşembe keseyi gördük 7.7 milimetreydiİnşallah ben de dua ediyorum kusmamak için bendim fobi gibi kusmak bulantı da yok iyi birşey mi yoksa illa olmalı mı bilmiyorum tabi zamanla göreceğiz bakalım siz keseyi gördünüz mü yoksa Perşembe mi ?
Geçen hafta 4 haftalıkken mi kese göründü harika inşallah bizimki de görünürBiz gece perşembe keseyi gördük 7.7 milimetreydi
4+2 iken göründü çok küçüktü ama doktorun makinesi iyiydi görebildi devlete gitsen göremezdin demişti.Geçen hafta 4 haftalıkken mi kese göründü harika inşallah bizimki de görünür
Günaydın benim de azıcık bugün oldu sadece canım. Sanirim herkesin belirtisi farklı oluyor :)Günaydın kızlar benim dün ve bugün hiç kasık ağrım olmadı sizce normal mi? Her gün olması mı gerek
Bende perşembe keseyi görmeye gideceğim güzel haberler inşaAllahMerhabalar ben gecikmenin 1. Günü test yaptırdım 230 çıktı dün gecikmenin 6. Günüydü 1280 çıkmış normal midir sizde bilgisi olan var mı ? Perşembe ultrasonda 5+2 ile kese görünür mü ?
Merhaba benim de son adet tarihim 15 Nisan yani bebek 7+3 olması gerekirken bugün 5 haftalık çıktı ultrasonda. Bebeği zoraki gördük minicik kalp atışını duyamadık. Geç döllenme deniyor normal bir durum.
Merhabalar bende araniza katildimMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 02-02-2023
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.