2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Günaydın kızlar biz de Bugün 5+0 olduk. Sabahtan beri hafif bir mide bulanması başladı sanki. 2. Randevumuz perşembe günü. Sanki günler geçmiyor çok heyecanlıyım acaba büyüdü mu bebeğim

İnşallah teşekkürler ben bugün 5.haftaya girdim az önce çamaşırımda kahverengi lekelenme gördüm bu peki normal mi biraz endişelendim dün de temizlik yaptım yordum biraz ondan olabilir mi ??
Kahverengi lekelenmenin normal olduğunu kırmızı pembe lekenin kötüye işaret olabileceğini söylüyorlar. Yormuş olabilirsiniz. Telaş etmeden bugün dinlenin bir de doktor bana cinsel ilişkiyi yasaklamıştı böyle zamanlarda. Insallah geçecektir :)

Yok canım bizde zaten olduğunu tahmin ettiğimizden beri cinsel ilişkiye girmedik ne olur ne olmaz diye

Günaydın kızlar biz de Bugün 5+0 olduk. Sabahtan beri hafif bir mide bulanması başladı sanki. 2. Randevumuz perşembe günü. Sanki günler geçmiyor çok heyecanlıyım acaba büyüdü mu bebeğim
Bizim sizinle aynı galiba benimde tam 5 bugün bende Perşembe doktora gideceğim bulantı bende yok henüz bencede günler geçmiyor cidden

Keseyi görmeye gittiniz mi herşey yolunda miacaba

Benim geçen haftadan beri uyandığımda bulantim oluyordu ama sonra geçiyordu. Bugün hiç bitmedi insallah artmaz yaa
İnşallah ben de dua ediyorum kusmamak için bendim fobi gibi kusmak bulantı da yok iyi birşey mi yoksa illa olmalı mı bilmiyorum tabi zamanla göreceğiz bakalım siz keseyi gördünüz mü yoksa Perşembe mi ?

Günaydın kızlar benim dün ve bugün hiç kasık ağrım olmadı sizce normal mi? Her gün olması mı gerek

Kizlar adetin gecikmesinin ilk günü 121 cikti degerim, dun tekrar kan verdim 950 cikti. Insallah bu defa alirim bebegimi kucağıma, dokuzuncu haftada kalbinduruyor hep. Yarin 5+3 ile doktora gideceğim bakalim görünecek mi minnosum

Merhabalar bende araniza katildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…