2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Merhaba arkadaslar.
Ben de dün kan tahlilinde 43 değeriyle öğrendim. Bat ne zaman tam emin olamiyorum. Programlar bugun bile regl icin uyari veriyor hala Son adet tarihi 9 Mayis. BDT ise 13 şubat.
Bir kizim var bir de 9 haftalik gelisim durması sebebiyle kurtajim var. Insallah bu sefer içim çok ferah ve herseyin yolunda gitmesi için ümitliyim. Birbirimize dua edelim

Merhaba arkadaslar.
Ben de dün kan tahlilinde 43 değeriyle öğrendim. Bat ne zaman tam emin olamiyorum. Programlar bugun bile regl icin uyari veriyor hala Son adet tarihi 9 Mayis. BDT ise 13 şubat.
Bir kizim var bir de 9 haftalik gelisim durması sebebiyle kurtajim var. Insallah bu sefer içim çok ferah ve herseyin yolunda gitmesi için ümitliyim. Birbirimize dua edelim

Selam kizlar benim BDT 3 şubat gibi ama yarin keseyi gormeye gidicem daha net bilgi sahibi olurum heralde şu an 5+2 deyim. Gebeliklerimiz saglikla ilerlesin insaLalah

Hayırlı olsun ,benim de 18 aylık bir kizim, kizimdan önce ve sonra 9. Haftada gelisim durmasiyla kurtajlarim var, bu bebegi cok istiyorum insallah rabbim sağlıkla kucagimiza almayi nasıp eder. Kizima hamileyken tedbir olsun diye kan sulandirici hap ve igne bir arada kullanmistim. Som bebegimde de kullandim ama ona ragmen gotti. Simdi de ogne alerji yapti göbeğim kabardi sadece ecoprin kullanıyorum , domtora henüz gitmedim ,küçük diye ,bilginiz var mi acaba kizlar

Ne güzel olmuş Rabbım gönlünüze göre vermiş. Insallah saglikla tamamına erer

İnşallah hayirla kucağınıza alirsiniz. Icinizi ferah tutun güzel düşünelim güzel olsun. Sanki içimizde hissediyorlar gibi gelir bana :) Kan sulandirici hakkında bilgim yok maalesef. Telefonla bilgi alma şansınız var mı acaba doktora gidene kadar

Ovulasyon testi ile gebelik öğrenenler var mı aranızda tecrübeli anneler? 3 gün geciktim. Cuma günü bat günüydü. Bugün 3. gün, peçeteye lekeler geliyo sildikçe. Bat günü ve bugün gebelik testi negatif çıktı. Bat günü ovu testi silik çıktı, bugün yaptığım ovu testinde ikinci çizgi birinci kadar koyu olmasa da bir tık koyulaşma var. Görseli ekliyorum. Nolur bana umut olun... Yerleşme kanaması olabilir mi? Böyle bişey mi?

Eklentiler

• Screenshot_2022-06-05-19-42-47-091_com.miui.gallery.jpg
    27,1 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…