- 10 Nisan 2014
- 3.759
- 10.144
Ya bana herhangi bir folik asite başla dedi ama ne kullanacağımı bilmiyorum.Evet ben folik asit ve içerisinde bir sürü takviye olan bişi kullanıyorum drun verdiği
Ya bana herhangi bir folik asite başla dedi ama ne kullanacağımı bilmiyorum.
Benim planlı gebelik olduğu için 3 ay folik asit kullanmıştım hala devam ediyorum imom kullanıyorumEvet ben folik asit ve içerisinde bir sürü takviye olan bişi kullanıyorum drun verdiği
Diofol kullanıyorum ben de doktor onermistiarkadaşlar folik asite başladınız mı? ne kullanıyorsunuz?
Daha adetin gecikmemişken gayet normalHanımlar dün adete 2 gün kala bthcg verdim 34.7 çıktı henüz doktora gidemedim pazartesiye kaldı sizce nasıl bir değer çok mu düşük anlayanlar bilenler varsa yazabilir mi
Aynı isimde mi başka bir topik varmışYanlış yere yazdım. Bir topik daha varmış:) hangisinden devam edilecek acaba
Betaniz 60 çıktığında bat a kaç gün vardı acabaBetam 440 çıktı kızlar. Pztesi 60 dı çok değil mi sizce?
Hayırlı olsun ,benim de 18 aylık bir kizim, kizimdan önce ve sonra 9. Haftada gelisim durmasiyla kurtajlarim var, bu bebegi cok istiyorum insallah rabbim sağlıkla kucagimiza almayi nasıp eder. Kizima hamileyken tedbir olsun diye kan sulandirici hap ve igne bir arada kullanmistim. Som bebegimde de kullandim ama ona ragmen gotti. Simdi de ogne alerji yapti göbeğim kabardi sadece ecoprin kullanıyorum , domtora henüz gitmedim ,küçük diye ,bilginiz var mi acaba kizlarMerhaba arkadaslar.
Ben de dün kan tahlilinde 43 değeriyle öğrendim. Bat ne zaman tam emin olamiyorum. Programlar bugun bile regl icin uyari veriyor halaSon adet tarihi 9 Mayis. BDT ise 13 şubat.
Bir kizim var bir de 9 haftalik gelisim durması sebebiyle kurtajim var. Insallah bu sefer içim çok ferah ve herseyin yolunda gitmesi için ümitliyim. Birbirimize dua edelim
2 gün vardıBetaniz 60 çıktığında bat a kaç gün vardı acaba
Ne güzel olmuş Rabbım gönlünüze göre vermiş. Insallah saglikla tamamına ererAslinda ben subat topigini acmak istedim ama ugrasamam beceremem diye bekledim bi de tabi gebelik seyrinin saglikla ilerlemesi endişesi vardinerdeyse 2 haftadir 10 gundur bakip durdum kim acacak diye acilinca bi mutlu oldum aklima bile gelmezdi benim de yazacagim
Aminn hepimizinki insaAllahNe güzel olmuş Rabbım gönlünüze göre vermiş. Insallah saglikla tamamına erer
İnşallah hayirla kucağınıza alirsiniz. Icinizi ferah tutun güzel düşünelim güzel olsun. Sanki içimizde hissediyorlar gibi gelir bana :) Kan sulandirici hakkında bilgim yok maalesef. Telefonla bilgi alma şansınız var mı acaba doktora gidene kadarHayırlı olsun ,benim de 18 aylık bir kizim, kizimdan önce ve sonra 9. Haftada gelisim durmasiyla kurtajlarim var, bu bebegi cok istiyorum insallah rabbim sağlıkla kucagimiza almayi nasıp eder. Kizima hamileyken tedbir olsun diye kan sulandirici hap ve igne bir arada kullanmistim. Som bebegimde de kullandim ama ona ragmen gotti. Simdi de ogne alerji yapti göbeğim kabardi sadece ecoprin kullanıyorum , domtora henüz gitmedim ,küçük diye ,bilginiz var mi acaba kizlar