2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
İçinizi rahat tutun bikaç haftaya düzelir boyutu bence ayrıca geç döllenmede olabilir diyor doktorlar hi strese girmeyin inşaAllah sağlıcakla devam eder

Merhaba benim de son adet tarihim 15 Nisan yani bebek 7+3 olması gerekirken bugün 5 haftalık çıktı ultrasonda. Bebeği zoraki gördük minicik kalp atışını duyamadık. Geç döllenme deniyor normal bir durum.

Merhaba benim de son adet tarihim 15 Nisan yani bebek 7+3 olması gerekirken bugün 5 haftalık çıktı ultrasonda. Bebeği zoraki gördük minicik kalp atışını duyamadık. Geç döllenme deniyor normal bir durum.
Bazen geç döllenme olabiliyor canım inşallah sağlıkla güzel ilerler gebeliğin
Soru sorduğunu sandım ama sen de cevap vermişsin meğer

Kızlar hastaneden arayıp haftaya pazartesi ye kan tahlili için randevu verdiler. Rutin artış olursa 3 hafta sonra da dr muaynesi icin randevu vereceklermiş. Öncekilerde 2 gunde bir yaptırmıştım kan tahlilini, simdi 2 haftada 2 kez yaptırınca tamam olacakmış ins.

Merhabalar ben gecikmenin 1. Günü test yaptırdım 230 çıktı dün gecikmenin 6. Günüydü 1280 çıkmış normal midir sizde bilgisi olan var mı ? Perşembe ultrasonda 5+2 ile kese görünür mü ?

Merhabalar ben gecikmenin 1. Günü test yaptırdım 230 çıktı dün gecikmenin 6. Günüydü 1280 çıkmış normal midir sizde bilgisi olan var mı ? Perşembe ultrasonda 5+2 ile kese görünür mü ?
Merhabalar degerleriniz iyi artmış görünüyor. Perşembe de 3000in üzerinde olursa karından görünebilir insallah hayırlı olsun :)

Merhabalar degerleriniz iyi artmış görünüyor. Perşembe de 3000in üzerinde olursa karından görünebilir insallah hayırlı olsun :)
İnşallah teşekkürler ben bugün 5.haftaya girdim az önce çamaşırımda kahverengi lekelenme gördüm bu peki normal mi biraz endişelendim dün de temizlik yaptım yordum biraz ondan olabilir mi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…