2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Normal testte cikmadiysa ovulasyon pek bi anlam ifade etmez kuzum lh hormonu hep salgilaniyo cunku vucutta eger suphen varsa bi kan testi ver en sagliklisi bu olur

Ben 3+3 de öğrendim, muhtemel yerleşme kanaması ile şüphelenip kaset testte çift çizgi gördüm 114 beta değeri ile reglime 5 gün vardı yarın kese için Dr a gideceğim, inşallah her şey yolundadr
Ay masallaaah insallah hersey yolundadır yarin güzel haberlerini okuruz buradan. Erken öğrenmenin sanirim tek kötü yanı sürekli beklemek zorunda kalmak değil mi günler geçmiyor

Ay masallaaah insallah hersey yolundadır yarin güzel haberlerini okuruz buradan. Erken öğrenmenin sanirim tek kötü yanı sürekli beklemek zorunda kalmak değil mi günler geçmiyor
İlk başta öyle geliyor gerçekten ilk gittim 114 ve 348 beta değerini gördü Dr direk 2 hafta sonra gel dedi, ben böyle baktım 2 hafta mı çok uzun nasıl geçecek filan çok şükür yarın gidiyorum. Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

Ay ben de öyle kontrol edip durdum ama pek bi tecrübem olmadığı için açma girişiminde bulunmadım neyseki topiğimize kavuştuk
Ben de kızımda kan sulandırıcı kullandım ve mühim diye biliyorum bi de kolunuzdan vurulmayı deneseniz faydası olmazmı acaba. Ben de hemen doktora gitmenizi öneririm
Ben bi kimyasal gebelik öğrenmiştim ovulasyon testiyle ama kontrol çizgisinden çok daha koyuydu diğer çizgi adet tarihinde. Sizi de boş yere unutlandırmak istemem hakkınızda hayırlısı olsun

önceki gebeligimde ilk kez 6 hafta bitmek üzereyken gitmiştim. Doktor niye erken geldin demişti. Şimdi en az bir ay sonra giderim herhalde benim de çabuk gelsin... İnsallah yarın guzel haberlerle gelirsiniz

önceki gebeligimde ilk kez 6 hafta bitmek üzereyken gitmiştim. Doktor niye erken geldin demişti. Şimdi en az bir ay sonra giderim herhalde benim de çabuk gelsin... İnsallah yarın guzel haberlerle gelirsiniz
6 haftalık gelen birine de neden erken geldin demezsin bence kalp atışı duyuluyor diye biliyorum ama

Geldim, geldim.. ultasona göre 6+3 çıktık, ve kalp atışını da duyduk elhamdülillah

6 haftalık gelen birine de neden erken geldin demezsin bence kalp atışı duyuluyor diye biliyorum ama
Evett gerçi benim bebek bile görülmemişti gelişimi durmuş ama onun haftaya ilgisi yoktu ki :)
Geldim, geldim.. ultasona göre 6+3 çıktık, ve kalp atışını da duyduk elhamdülillah
Ay maşallah çok güzel haber. Darısı başımıza insallah

Arkadaşlar benim de son adet tarihim 6 Mayıs döngüm 30 32 gün falan sürüyordu ben cumartesi günü aman dedim bi test yapayım takvime göre pazar pazartesi salı beklenen adet günlerini gösteriyor kaşık ağrım vardı oldum olacam adet diyordum nedense bi test yapayım dedim bi baktım pozitif sonra hemen gittik kan verdin beta 339 çıktı hamileyim ben de üç aydır istiyordum ilk gebeliğim afalladım bayağı Cumartesi iki test yaptım hatta inanmayacaksınız ama bugün sabah bi test daha yaptım evde fazla kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…