• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Merhaba hanımlar Şubat Anneleri olarak bu topikte buluşuyoruz ❤️😍
��

İSİMSATBDTCİNSİYET
@aysemah1 Mayıs5 şubat
@LadyRuby4 şubat
kirmizipatiklikiz kirmizipatiklikiz 28nisan2 şubat
@tubikkoo2 mayıs6 şubat
@8kediannesiŞubat ortası
T the economist 4 mayıs8 şubat
@ZeynepBetulll9 mayıs13 şubat
M MaviMabellee 30 nisan3 şubat
@Tubacala11 Mayıs14 şubat
@Pembesacli Rapunzel14 mayıs16 Şubat
@egekarakas11 şubat
@Cansu Merve27 nisan1 şubat
@esilaw10 mayıs15şubat
@HafizHafsa11 şubat
@Gozde004416 Mayıs
@tugce59344 mayıs8 şubat
@Limonsekeri16 mayıs20 şubat
@Ftlyztrk3 Mayıs7 şubat
@RenklirenkliOcak sonu
@MaviFeslegen19 mayıs23 şubat
@epoh3414 şubat
@Dua46148 Mayıs14 şubat
@Petitoogofrett2 mayıs5 şubat
@cerenay00018 mayıs22 şubat
@mimozagerbera17 mayıs21 şubat
@Aylinry2 mayıs7 şubat
@rnkl2315 Mayıs19 şubat
@She-Raa17 mayıs21 şubat
@sadelik9010 mayıs14 şubat
@miray928814 mayıs
@siremat14 mayıs14 şubat
@gunesli gunler17 şubat
@melikei6 mayıs
@brnvkle17 mayıs21 şubat
@elionŞubat
@bebisibeklerkeen11 mayıs15 şubat
@bebisim92
Sine_01 Sine_01 18 mayıs21 şubat
@serabeyaz5 mayıs10 şubat
@cukulatam28 şubat
@moonandstar15 mayıs19 şubat
JustAurora JustAurora 3 mayıs6 şubat
@Esrabesler10 mayıs14 şubat
@kubik009 mayıs13 şubat
@Meltemavc9 mayıs20 şubat
@Phaedra14 mayıs
@Gokce679214 mayıs5 şubat
@nsl47211 mayıs
@ozlmbysl18 şubat
@birazeze7 mayıs11 şubat
@dandikfindik15 mayıs19 şubat
M Mymoomm 6 mayıs10 şubat
Beni de ekler misiniz? 17mayıs 21 şubat

kızlar günaydın bieşy sorucam gece karın içim miğdem bölgem sancıdı neden olabilir sizce

Günaydın kızlar 8. Haftayı bitiren hamikler mide bulantılarınız azaldı mı? Benim baya geçti ama şimdi de tuhaf bi tat var ağzımda hiç bişi yemek istemiyorum midem huzursuz 🫠

Günaydın kızlar 8. Haftayı bitiren hamikler mide bulantılarınız azaldı mı? Benim baya geçti ama şimdi de tuhaf bi tat var ağzımda hiç bişi yemek istemiyorum midem huzursuz 🫠
Ben normalde 8+1 im bugün ama doktora göre bir hafta geriden idi ilk kontrolde. Fakat ilk kez dünden beri canım birşeyler çekmeye başladı. Kusmaktan başımı kaldiramayan ben profiterol yemek istedim gece gece. Bugün de sabaha kadar ev kurabiyesi gördüm yedim rüyamda. Bakalım bugün mide bulantım ne seviyede olacak.

Tabiki de canımın her çektiğini yemeyeceyim:) onlar hep sağlıksız kg ve bebeğe şeker deposu. Bol meyve ile tatlı ihtiyacını karşılamak iyi.

Bende cuma günü gittim 5+4 tü o gün bende sadece kese gördüm 2 hafta sonra gel bebekte görülür kalp atışıda duyulur dedi. Üzmeyin kendinizi bizimkiler çok minik görünmüyor o sebeple daha 🥰 bugün 6 haftaya girdim ve lekelenmem başladı. Az ama doktor zaten olabilir önümüzde ki günlerde demişti ve oldu.. Korkmamak gerektiğini fazlalaşırsa bana haber ver demişti şükür şimdilik çok az denecek kadar. 🙆‍♀️
Çok teşekkür ederim içim rahatladi biraz

Bana da öyle oldu da ondan sordum canım bende öğrendiğim de 6 haftaya girmişim gittiğim de üstten sadece keseyi gördü bebek görünmüyor dedi sonra alttan bakalım bi bakar bakmaz gördü ondan sordum kalp atışı var herşey normal dedi
Hadi inşallah öyledir kuzum hoş gebelik olmasında çok üzülürüm doktor korkuttu işte beni

Sizin daha azmış 😢 Bizimkilerin de 27 ay olacak. En büyük ne kadardı senin? Benim en büyük de küçük sayılır daha 5 yaşında.

Ben evde şöyle güzel bir sadeleştirme ve düzenleme yapayım diyorum. Bir de temizlik, yemek rutinlerimi iyice oturtmam lazım.

Yenidoğana emzik veririm ve hamak beşik alırım diye düşünüyorum. Daha rahat etmek için. Kafamda bazı planlamalar yapmaya çalışıyorum.

Benim de çok fazla soru var kafamda valla. Bir de işe başlayacaktım güya kasımda ücretsiz iznim bitiyordu ama sanırım bittiği gibi tekrar işe başlayacağım. Tüm planlarım alt üst oldu.
Hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın insallah Sizinki daha iyiymiş benimkilerin arası 18 ay olacak yaşım biraz var onun icin aralarını fazla uzatmak istemedim insallah sağlıcakla kucağınıza aliriz

Bugün 7+6 , sabah ağzım çamur kalktım, bikaç gündür vardı ama bugün top seviyesinde. İki üç adet çizi ve susamsız simit yiyorum üzerine soda limon içiyorum biraz düzeliyor ağzımın tadı. Biraz dediğim yüzde 30 😀 ama şükür kusma yok.

7+6 sabah ağzım çamur kalktım, bikaç gündür vardı ama bugün top seviyesinde. Biraz çizi ve susamsız simit yiyorum üzerine soda limon içiyorum biraz düzeliyor ağzımın tadı. Biraz dediğim yüzde 30 😀
Bence şu an zirve yapiyo sende 9. Haftaya girince ben rahatladim biraz sabah soganli menemen aserdim resmen duşun kalktim yaptim yedim normlade reflu yapar gram dokunmadi🤣🤣🤣🤣

Bence şu an zirve yapiyo sende 9. Haftaya girince ben rahatladim biraz sabah soganli menemen aserdim resmen duşun kalktim yaptim yedim normlade reflu yapar gram dokunmadi🤣🤣🤣🤣
Ben ilk hamile olduğumu öğrendim idrar testinde geçen 12 de televizyonda çiğ köfte gördüm sanrm aşermiş olabilirim hemen sipariş vermiştim

Bugün 7+6 , sabah ağzım çamur kalktım, bikaç gündür vardı ama bugün top seviyesinde. İki üç adet çizi ve susamsız simit yiyorum üzerine soda limon içiyorum biraz düzeliyor ağzımın tadı. Biraz dediğim yüzde 30 😀 ama şükür kusma yok.
8+0 bugün daha iyiyim snki ama pek iştahım yok ilaçlar iyi geliyor gibi bulantı için benim akşamları artıyor gündüz iş yoğunluğundan hızlı geçiyor yemek te yemeyince daha iyiyim perşembede kontrölüm var hayırlısıyla iyidir bebek

Back